Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    11. Siječanj 2018. 11:51

Evo me. Ultrazvuk obavljen. Beba ziva i zdrava. Radio mi uvz preko trbuha i sve bilo ok ali nije posteljicu mogao locirati. Pa onda vaginalno. I posteljica straga i jako nisko. Zato krvarim. Jer hematoma nema. Mjerio nas, beba malo manja od 11 tj. I neki nabor mjerio, neznam. Ali raste. Sad mi lakse. Neznam jel postoji sto osim mirovanja kad je posteljica nisko.. Nadam se da ce se podignuti.

ami25
    11. Siječanj 2018. 12:11

Hvala Proud <3 
    MyLife barem znaš zašto je sve to i znam dosta slučajeva samo mirovanje šta više moguće. Bas mi je drago da je bebica dobro i da je sve u redu, izdrzat cemo mi to jake smo. Prati upute od doktora i nadat se najboljem

💙Bartol💙

12. Siječanj 2018. 10:11

My life i ami,  kako ste?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    12. Siječanj 2018. 10:34

Proud evo ja lezim i cekam ponedjeljak i pregled. Mislim da bi mi tad i rezultati brisa trebali bit gotovi pa cemo vidjet sta kaze doc. Ti kako si? 

💙Bartol💙

12. Siječanj 2018. 10:55

Samo lezi,  ne mrdaj! Kakvo je stanje? Jos curi?

Ja ti isto samo lezim,  jer nis ne smijem. Na kontrolu idem u utorak,  u pon mi je nalaz urinokulture gotov,  pa njega cekam. Nadam se da se stanje nije pogorsalo.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    12. Siječanj 2018. 11:04

Ja sam ti u tj dana potrosila cijelu vrecicu wc papira koliko odlazim obavit nuzdu i da vidim kakvo je stanje. Bas paranoja. Da to ide pa stane pa onaio ujutro bude bas jako onda do 8 navecer nista onda opet i tako stalno. Pijem tablete mirujem kuca mi je u kaosu. Muz pomaze koliko moze al i on radi po cijele dane. Koja je tvoja dijagnoza? Vidim da si 20 tt pa me zanima dal i dalje moras strogo mirovat posto je meni ginic rekao da se preporucuje bar do 15og onda da bude malo bolje. Drzim fige za dobre nalaze. Kakav je bio nalaz prosli put? 

💙Bartol💙

12. Siječanj 2018. 11:13

Joj znam kako je to,  meni ti je i danas to stalno u podsvijesti. Nikad ne odem piskit a da ne pregledam papir.
    Znaci ja ti od 11tt vise nemam krvarenja i sto se toga tice sve je ok. Nekih mj dana sam cak imala dozvolu za lagano kretanje. Medjutim na pregledu u 17.tt sam se pozalila na kontrakcije,  koje i dalje imam,  a pocele su malo prerano. A mi je ginic isao raditi cervikometriju i ustanovljeno je da mi se cerviks skratio,  dosta. Unutarnje usce mi je zatvoreno,  vanjsko ulozivo za vrsak prsta. I opet na duphaston i normabel po potrebi,  i strogo mirovanje. Sjedit ne smijem ni pomislit. Sad cekam tu urinokulturu i briseve,  do sad su bili uredni,  ali cisto da otklonimo infekciju kao moguci razlog tih pizdarija.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    12. Siječanj 2018. 11:19

Jooj znaci ne prestaju problemi. Evo moja kuma dva puta isti problem. Skracen cerkviks doslovno joj nisu dali sjest na skoljku samo lezat po cijeli dan. Al njoj su radili serklazu jer je u prvoj t imala problema. Tako da je sada vec pred kraj ima termin krajem drugog mj i dopustili joj kretanje jer je najrizicnije proslo. Ma izdrzi se svee samo da beba dodje ziva zdrava proci ce brzo to i bit ce nam ok! Kazu da ureaplasma zna utjecat na to al nigdje nije dokazano. Nadam se da ce brisevi bit uredni kao i meni

💙Bartol💙

12. Siječanj 2018. 11:49

A da,  samo pizdarije. Ali ja sam jako pozitivna,  ne dam si ni pomisliti da nesto ne bi bilo dobro. Lezat cu do kraja ako treba,  ma da nije bas lako uz ovog mog hahara doma.
    Nakon jedne divne skolske trudnoce,  ova me bas muci od pocetka. 
    Meni ginic rekao da dok je unutarnje usce T,  tj zatvoreno,  sve je ok,  samo se ono ne smije pocet otvarati.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    12. Siječanj 2018. 13:23

Joj mogu mislit kako je mamama na mirovanju uz male klince, bas tesko jako, al na kraju i to vrijeme stvarno ide brzo pa se da nekako izgurat;)

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.