Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    12. Siječanj 2018. 13:26

vjerojatno imas i cesce preglede sada?

💙Bartol💙

12. Siječanj 2018. 13:52

Da,  idem svaka tri tjedna,  umjesto 4. Dobijem terapiju za 20 dana,  pa se onda moram javiti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• madi
    12. Siječanj 2018. 18:46

Drage buduce mame..zelim s vama podijeliti svoje iskustvo..znaci prije tjedan dana sam imala blago krvavi iscjedak,a i dobila sam gljivice..otisla gin.dobila geonistin,napravili ultrazvuk i sve ok,s tim da mi je preporucio mirovanje..tri dana kasnije u jutro se probudim,sagnem se da nesto pokupim s poda i kad me samo presijce u donjem dijelu trbuha i nakon toga krv..curilo iz mene,placem i pravac bolnica i u glavi najgori scenarij..na pregled i ultrazvuk kad beba je ok,srce kuca..ne znaju odakle krvarenje..ostanak u bolnici i strogo mirovanje..dva dana kasnije probudim se u lokvi krvi,al ono krvi do koljena..odem u wc gromade iz mene pocele curiti i naravno mislim si gotovo to je to..opet na ultrazvuk,zatvorena sam i beba u redu..srce i dalje kuca..nasli mi hematom..koji je poprilicno velik..al evo nadam se najboljem..ugl.sve je krenulo od smedjeg pa blago crvenog krvarenja za koji sam mislila da i nije bas opasno..al eto prevarila sam se..zato cim uocite bilo kakvo krvarenje nikako nemojte ignorirati i misliti da ce proc samo od sebe..eto nekim zenama se to brzo povuce,meni se cini da cu jos dugo lezat u bolnici...

Romana33
    14. Siječanj 2018. 10:34

madi

Drage buduce mame..zelim s vama podijeliti svoje iskustvo..znaci prije tjedan dana sam imala blago krvavi iscjedak,a i dobila sam gljivice..otisla gin.dobila geonistin,napravili ultrazvuk i sve ok,s tim da mi je preporucio mirovanje..tri dana kasnije u jutro se probudim,sagnem se da nesto pokupim s poda i kad me samo presijce u donjem dijelu trbuha i nakon toga krv..curilo iz mene,placem i pravac bolnica i u glavi najgori scenarij..na pregled i ultrazvuk kad beba je ok,srce kuca..ne znaju odakle krvarenje..ostanak u bolnici i strogo mirovanje..dva dana kasnije probudim se u lokvi krvi,al ono krvi do koljena..odem u wc gromade iz mene pocele curiti i naravno mislim si gotovo to je to..opet na ultrazvuk,zatvorena sam i beba u redu..srce i dalje kuca..nasli mi hematom..koji je poprilicno velik..al evo nadam se najboljem..ugl.sve je krenulo od smedjeg pa blago crvenog krvarenja za koji sam mislila da i nije bas opasno..al eto prevarila sam se..zato cim uocite bilo kakvo krvarenje nikako nemojte ignorirati i misliti da ce proc samo od sebe..eto nekim zenama se to brzo povuce,meni se cini da cu jos dugo lezat u bolnici…

Madi, zao mi je.. i ja sam kod doktora cim uocim bilo kakvo krvarenje. Isto me lose iskustvo prati pa sad ne igram se.  U bolnici od utorka i upravo mi danas rekla doktorica da do daljnega ostajem. Ja nemam hematom, ali prenisko je posteljica . Nadam se da ce se podignuti s vremenom. Imam cudan pritisak i stezanja dolje i ne mogu zato doma. Tlak mi jos k tome visok. Ma svasta.. koliko si ti trudna? U koj si bolnici? 

• madi
    14. Siječanj 2018. 20:05

My life

madi

Drage buduce mame..zelim s vama podijeliti svoje iskustvo..znaci prije tjedan dana sam imala blago krvavi iscjedak,a i dobila sam gljivice..otisla gin.dobila geonistin,napravili ultrazvuk i sve ok,s tim da mi je preporucio mirovanje..tri dana kasnije u jutro se probudim,sagnem se da nesto pokupim s poda i kad me samo presijce u donjem dijelu trbuha i nakon toga krv..curilo iz mene,placem i pravac bolnica i u glavi najgori scenarij..na pregled i ultrazvuk kad beba je ok,srce kuca..ne znaju odakle krvarenje..ostanak u bolnici i strogo mirovanje..dva dana kasnije probudim se u lokvi krvi,al ono krvi do koljena..odem u wc gromade iz mene pocele curiti i naravno mislim si gotovo to je to..opet na ultrazvuk,zatvorena sam i beba u redu..srce i dalje kuca..nasli mi hematom..koji je poprilicno velik..al evo nadam se najboljem..ugl.sve je krenulo od smedjeg pa blago crvenog krvarenja za koji sam mislila da i nije bas opasno..al eto prevarila sam se..zato cim uocite bilo kakvo krvarenje nikako nemojte ignorirati i misliti da ce proc samo od sebe..eto nekim zenama se to brzo povuce,meni se cini da cu jos dugo lezat u bolnici…

Madi, zao mi je.. i ja sam kod doktora cim uocim bilo kakvo krvarenje. Isto me lose iskustvo prati pa sad ne igram se. U bolnici od utorka i upravo mi danas rekla doktorica da do daljnega ostajem. Ja nemam hematom, ali prenisko je posteljica . Nadam se da ce se podignuti s vremenom. Imam cudan pritisak i stezanja dolje i ne mogu zato doma. Tlak mi jos k tome visok. Ma svasta.. koliko si ti trudna? U koj si bolnici?

Da visoki tlak je dosta opasan pogotovo u trudnoci,opasniji od niskog..ali bit ce ti to sve ok,bitno da si pod kontrolom lijecnika..ja sam samo u 10 tjednu..rana trudnoca i vec komplikacije..kod mene je problem sto mi se hematom na zalost ne asorbira unutar tijela vec curi van i uzasno krvarim..mada mi svi doktori kazu da bolje da skroz iscuri van..samo eto igra zivaca..al nadam se da ce nam biti ok objema😊

Romana33
    14. Siječanj 2018. 23:13

madi

My life

madi

Madi, zao mi je.. i ja sam kod doktora cim uocim bilo kakvo krvarenje. Isto me lose iskustvo prati pa sad ne igram se. U bolnici od utorka i upravo mi danas rekla doktorica da do daljnega ostajem. Ja nemam hematom, ali prenisko je posteljica . Nadam se da ce se podignuti s vremenom. Imam cudan pritisak i stezanja dolje i ne mogu zato doma. Tlak mi jos k tome visok. Ma svasta.. koliko si ti trudna? U koj si bolnici?

Da visoki tlak je dosta opasan pogotovo u trudnoci,opasniji od niskog..ali bit ce ti to sve ok,bitno da si pod kontrolom lijecnika..ja sam samo u 10 tjednu..rana trudnoca i vec komplikacije..kod mene je problem sto mi se hematom na zalost ne asorbira unutar tijela vec curi van i uzasno krvarim..mada mi svi doktori kazu da bolje da skroz iscuri van..samo eto igra zivaca..al nadam se da ce nam biti ok objema😊

Pa ni ja nisam trudna puno vise. 11 tj je proslo tek. Isto pocetak a problemi od samog pocetka. Meni doktorica veli sve je to jos li-la jer se nema lijeka za sprijeciti pobacaj ako krene. Jedino mirovanje , terapija duphastona. I cekanje. Valjda do kakvih 15 tj.je tako. Neznam.

• madi
    15. Siječanj 2018. 07:55

Da i meni je isto receno..sanse su 50:50..isto strogo mirovanje,utrogestani i po potrebi normabeli..nema lijeka za to..sve je u Bozjim rukama,a i priroda ce odraditi svoje..drzim nam fige😊 samo pozitivno😊

15. Siječanj 2018. 11:24

Curke,  drzim vam fige! Nazalost,  da, u toj fazi,  ne mozemo napraviti puno. Moj savijet vam je samo da budete pozitivne,  mrvice to osjete,  i tako cete si najbolje pomoci. Znam da nije lako,  ali crne misli mogu samo stetiti. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    15. Siječanj 2018. 20:49

Drage moje madi i mylife ja pričala sa kolegicom s posla koja je imala ogroman hematom i kaze mi da doktori vec sve nakon 9 tj smatraju 'dobrim' zavrsetkom jer je plod vec 'veci' i tu su manje sanse da nedaj boze hematom pukne i potegne plod za sobom,to je kao najveća briga. Ona mi je pričala da je imala velikih problema, budila se u lokvama krvi i da je lezala u bolnici al da je sve na kraju prošlo ok, hematom joj se stopio u tijelu. Ne znam ako sam taj dio dobro shvatila. Evo mene s pregleda, beba raste ima skoro 2 cm i srce kucaa,presretna sam. Meni i dalje nema objasnjenja, nema hematoma , brisevi mi nisu dosli ekipa je na GO, dobila jos kutiju utrića i idemo dalje isto izdrzat jos tri tjedna za sljedeci pregled. Drzim vam fige da sve prođe ok!

💙Bartol💙

ami25
    15. Siječanj 2018. 20:49

Proud kako si ti?

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.