Imam dvije uredne trudnoce u kojima nisam vidjela ni smede ni krvi. Onda jedna neuspjela koja je zapocela sa smedim iscjetkom. A sad se nadam da bu uspjesna trudnoca opet i da je ovo sve kao "normalno". I meni doktor objasnio isto tako kao i tebi ProudMomy. Zelim nam svu srecu i da sve to dobro zavrsi..
I ja imam iza sebe jednu potpuno mirnu i skolsku trudnocu. Nikakvih krvarenja, nikakvih problema. I onda s ovom sok, komplikacije od 6.tt. A racunala sam da necu nista nikom ni govoriti prvih 12tt, na kraju sam morala jer sam s 9tt vec morala na bolovanje. Sve se to smirilo, ali sam i dalje na strogom mirovanju, sada iz drugih razloga. Uglavnom skroz mi je drugacija ova trudnoca.
Evo ja u bolnici od sinoc. Opet krvarenje. Sad malo jace i svjezije. Zadrzali me na mirovanju😦
O joooj! Nadam se da ce sve dobro proci. Koliko si sada trudna? Plod je u redu?
Sutra 11 tj. Srceko kuca. Nemam vise svjeze krvi osim smedeg.. sinoc su mi 4 duphastona dali i inekciju zbog grceva . Sad lezim i cekam
Nadam se sretnom ishodu. Do kada ce te drzati jesu ti sto rekli? Gdje si u bolnici?
Nista danas jos ne govore. Sinoc mi doktorica rekla koja me zaprimila da nekoliko dana. Ili dok se smiri ili ako krene jace krvarenje. Da bolje da sam kod njih jer sam vec 11 tj.i prirodno nebi sve otislo. No ja se nadam da do toga nebude doslo. U bolnici Bracak sam
My life nadam se najboljem i saljem vibre da sve prodje ok!! Javljaj kad stignes kako je jel jako krvarenje bilo? Evo meni jutros tamno tamno smedi jos vise nego ovih dana i jos sluzav stvarno vise ne znam sto da mislim. I da prva trudnoca tako da ne znam ni sama sto da mislim.
💙Bartol💙
My life nadam se najboljem i saljem vibre da sve prodje ok!! Javljaj kad stignes kako jejel jako krvarenje bilo? Evo meni jutros tamno tamno smedi jos vise nego ovih dana i jos sluzav stvarno vise ne znam sto da mislim. I da prva trudnoca tako da ne znam ni sama sto da mislim.
Ja sam na odjelu od sinoc. Danas i kod mene tamno tamno smede. Za sad nema svjeze krvi kao sinoc. Danas me nisu dirali nego samo lezim i pijem duphaston 3x2. I jos sad taj tlak. S terapijom 3x1 ne pada ispod 140. Ne kuzim sve to, zasto nam se to desava. Samo da bude sve dobro . Ja vec drugi put na hitnoj zavrsila zbog krvarenja samo me prvi put nisu zadrzali. Pretpostavljaju da doma dovoljno ne mirujem. Nista mi konkretno sinoc nije rekla od kud krvarenje. Ja se uspanicim kad vidim smede a kamoli crvenu krv. Kad ti imas kontrolu? Koliko si sad trudna?
Evo meni nema svjeze krvi zaista,samo to tamno tamno smeđe i jako puno je toga pa vise me strah se i dizat svaki put na papiru nađem jos toga. Ja pijem utrogestan 3x1 i mirujem a najvise je ujutro kad se obrišem valjda jer se preko noći skupi. A tebi je dva puta bila krv a kazes da nema hematoma, i sve je u redu.. jel ti rekao tko sta bi moglo bit barem da znas? evo molim da sve prođe ok ti si ipak u bolnici na odjelu bas si me sad uplasila i čekam tvoje javljanje da vidim sta kazu doktori. Ja sam 8+2 i to je meni krenulo na točno 7t. Tada sam i prvi uzv napravila i sve je bilo ok, sad čekam ponedjeljak da vidimo šta će reć doktor. Svaka trudnoća je posebna i čak mislim da je puno toga šta ni doktori ne znaju,a mi moramo bit jake molit se i nadat najboljem, tako je najbolje i za bebice, saljem puse i nadam se najboljem za tebe
💙Bartol💙
Jos nesto vidim da si spomenula tlak, btw ja muku mučim s visokim tlakom već dugo, bila na ergometriji mj dana prije nego sam saznala za trudnoću i doktor mi prepisao čak tablete koje sad naravno da ne uzimam, čak sam i ginića pitala kaže da mi ne bi sad preporučio ako se ne osjećam loše. Zar mislis da bi tlak mogao tu utjecati?
💙Bartol💙
Neznam dali tlak utjece na ta krvarenja ali visoki tlak u trudnoci nikako nije dobar. Ima jedna zenica samnom u sobi koja je zbog tlaka ostala. 150/90. Sad pije terapiju i lezi. Ja nisam trenutno ostala zbog tlaka ali mi redovito terapiju daju za tlak jer mi ispod 140/90 nejde. Ali nisam ja tlak imala izvan trudnoce, ni prva tri pregleda. Uredan 120/80. I od 7-8 tj.mi poceo rasti. Ja cekam nalaz papa testa , mozda imam kakvu upalu ili sto. Posto nema hematoma. Uopce neznam. Danas mi mozda vise kazu. Jer mislim da budem i na pregled danas isla. Imam strasni tamno smedi iscjedak.
Meni tlak u trudnoci mjerili 3 puta znaci 3 dana za redom moj ginic i bio je 120/80 prije t uzas jednom ga izmjerili 148/103 s tom dijagnozom me i poslao na ergometriju i uzv srca tako da je rekao da zasad po njemu bolje nista ne pit vidjet cem kako ce se dalje razvijat. Meni papu nisu radili jer sam je radila mj dana prije t i bila uredna ja cekam nalaz briseva i sve mi se cini da je neka bestija posto ni kod mene nije hematom.
💙Bartol💙
Meni tlak u trudnoci mjerili 3 puta znaci 3 dana za redom moj ginic i bio je 120/80 prije t uzas jednom ga izmjerili 148/103 s tom dijagnozom me i poslao na ergometriju i uzv srca tako da je rekao da zasad po njemu bolje nista ne pit vidjet cem kako ce se dalje razvijat. Meni papu nisu radili jer sam je radila mj dana prije t i bila uredna ja cekam nalaz briseva i sve mi se cini da je neka bestija posto ni kod mene nije hematom.
Meni nikakve briseve nisu jos radili.. papa test bi trebao biti ovaj tj. Moram zvati i pitati. I ja se nadam nekoj upali koja je za ovo kriva. Makar neznam kako upala moze uzrokovati svjezu krv. Neznam. Od kako sam u bolnici, samo jedanput bio 135/85. Ostalo sve 140/100, 145/95, 135/90. .koliki bi bio da ne pijem tablete.
My life drzi se i javi sta je bilo danas na pregledu, nevjerojatno kroz sta sve zene mi prođemo i izdrzimo.
💙Bartol💙
Objema vam drzim fige i saljem pozitivne vibrice 😘.
Svakako javi sto su ti danas rekli.
Evo ja danas tocno na pola puta, imam filing da sam trudna godinama.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji