Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    17. Kolovoz 2016. 20:12

Da, kad se grudi opuste, to je isto simptom da trudnoća nije ok.

• Italina
    17. Kolovoz 2016. 21:51

Ewyin jako mi je zao 😢😦 trebala si traziti UZ radi sebe jer ne znaju ni oni napamet dal je otislo ili ostalo ipak malo.Jesu li ti dali sta protiv bolova?😯Ako bude jace krvarenje i bolovi pravac hitna ipak gubis krv.

Mono,da citala sam za betu da se i poslje spontanog ili hemijske polako spusta,ali mene brine sto ja ne krvarim nemam bolove grceve da sam odbacila plod pocela bih krvariti zar ne?Bar mi je tako bilo prosli puta nesnosljivi bolovi,grcevi da poludis.Nezz ja sam zbunjena za svoje stanje 😯 Jedva cekam petak i da vadim betu te da odem na pregled.😐😕

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 13:32

Cao svima. Sinoc mi se pojavio neki tackasti iscedak, koji je bas bas svetle braon boje. Jutros sam svakako isla kod kinekologa, da nosim rezultat bete, ujedno me i pregledala zbot iscetka.. Kaze da ima malo u tragovima, i dala mi utrogestan od 100, 3x1, i da mirujem,ali ultrazvuk mi nije radila, ne znam zasto. Vec mi je rekla sledece nedelje kad izvadim krv i mokracu da ce ga uraditi. Da li treba da se brinem? Inace, danas sam tacno 6 nedelja trudnoce. Nadam se da ce se naci neko na ovoj temi ko ce me malo smiriti, posto vidim da ste stvarno divne..

mono1111
    19. Kolovoz 2016. 14:31

Minina, skužila sam da si sad tek 6 tj danas, tako da ti se nisu ni mogli najvjerojatnije prije čuti i vidjeti otkucaji, jos je rano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.