Ewyin jako mi je zao 😢😦 trebala si traziti UZ radi sebe jer ne znaju ni oni napamet dal je otislo ili ostalo ipak malo.Jesu li ti dali sta protiv bolova?😯Ako bude jace krvarenje i bolovi pravac hitna ipak gubis krv.
Mono,da citala sam za betu da se i poslje spontanog ili hemijske polako spusta,ali mene brine sto ja ne krvarim nemam bolove grceve da sam odbacila plod pocela bih krvariti zar ne?Bar mi je tako bilo prosli puta nesnosljivi bolovi,grcevi da poludis.Nezz ja sam zbunjena za svoje stanje 😯 Jedva cekam petak i da vadim betu te da odem na pregled.😐😕
Italina, meni drugi put nije bilo ni friška krv ni bolovi, samo oskudno smeđe krvarenje, tako da ne trebas prokrvariti jako da bi bas došlo do spontanog.
I meni je prvi put bilo s užasnim bolovima i jačim krvarenjem, a sad drugi put nis od toga.
Cao svima. Sinoc mi se pojavio neki tackasti iscedak, koji je bas bas svetle braon boje. Jutros sam svakako isla kod kinekologa, da nosim rezultat bete, ujedno me i pregledala zbot iscetka.. Kaze da ima malo u tragovima, i dala mi utrogestan od 100, 3x1, i da mirujem,ali ultrazvuk mi nije radila, ne znam zasto. Vec mi je rekla sledece nedelje kad izvadim krv i mokracu da ce ga uraditi. Da li treba da se brinem? Inace, danas sam tacno 6 nedelja trudnoce. Nadam se da ce se naci neko na ovoj temi ko ce me malo smiriti, posto vidim da ste stvarno divne..
Draga Minina tetka,
Da li su se vec culi srcani otkucaji na prijašnjim uzv? Koliko ti je beta? Da li ponovno vadis betu da vidis da li se dupla?
Ne znam zasto te nije pregledala uzv, po meni je trebala, ali uvijek možeš otići na hitnu ginekologiju, oni ce te tamo pregledati i sve, ako ces biti mirnija tako.
Što se tiće tog svijetlog iscjedka, to zna biti normalno i zna trajati nekoliko dana, može biti od nekom " implatacijskog krvarenja " iako se implatacija dogodila ranije, može tek kasnije iscuriti.
Može biti hematom koji lagano curi, ali vjerujem da ce ti se uz taj Duphastone koji koristis smiriti uskoro.
Važno je da miruješ, da što vise ležiš bar dok ti to ne prođe.
Isto tako, ne želim te plašiti i nemoj razmišljati o tome, može biti i znak spontanog ( meni je osobno tako bilo već dva puta :(( )
Mislim da moraš pratiti simptome trudnoće, tj.ako su ti svi simptomi i dalje ovdje, tipa imaš mučnine, bol u prsima i sl.da je sve onda ok.
Ja sam tek kasnije zapazila da sam ja izgubila neke simptome koje sam imala, tako da to onda nije dobro.
Ja bi da sam na tvom mjestu otišla na hitnu, gdje bi me pregledali i rekli da li su srcani otkucaji ovdje i da li je plod te veličine za taj tjedan.
Sretno :)
Javii
Minina, skužila sam da si sad tek 6 tj danas, tako da ti se nisu ni mogli najvjerojatnije prije čuti i vidjeti otkucaji, jos je rano.
Rekla mi je da sledece nedelje dodjem na ultrazvuk, kad mi budu stigli rezultati krvi i urina. Beta mi je bila oko 3000, na sta je ona rekla odlicno. Popila sam jednu tabletu jutros, i mirovala(promenila dnevni ulozak, da bi pratila situaciju) i za sada nema traga iscetku. Uzgred, i rucak sam spremila, da nas dvoje ne bi bili gladni.
Ja sam jedan spontani imala prosle godine, trudnoca do spontanog nije ni bila nalik ovoj. Non-stop me je boleo stomak po malo dok nisam krenula da krvarim bas bas, i dok nisam imala snazne bolove u stomaku.
Citala sam da se po nekad javlja takvo tackasto krvarenje u 6 nedelji na nekom sajtu. Nadam se da ce biti sve ok.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji