Da, da, sadrzi jod, vitamin E, folnu, omega 3 i vitamin D3. Dobar je i za pre trudnoce, i u toku cele trudnoce i u toku dojenja.. Nema na cemu, javljam, naravno.
Drage žene,
ne mogu vam opisati koliko mi je žao zbog vaših loših iskustava. Ja sam imala smeđi iscjedak na početku, bio pa prestao pa bio pa prestao. Sad ga nemam već 2 tjedna (u 9. tjednu sam). Prije 2 dana sam bila na ultrazvuku bebica ima 2 cm i 17 mm stvarno nešto predivno. Ne vidi mi se hematom pa doktorica misli da su mi samo žilice na maternici pucale na početku.
Italina molim te javi što je na kraju bilo i dalje se nadam za tebe.
Mono pročitala sam toliko tvojih objava na klokanici i stvarno ti se divim kako imaš toliko snage i dobre volje nama svima pomagati i davati nam savjete nakon svega što si prošla. Stvarno si predivna i nadam se da će te Bog uskoro nagraditi školskom trudnoćom jer stvarno zaslužuješ sve najbolje.
Minina vjerujem da će kod tebe sve proći dobro, samo pozitivno jer stres je najgora stvar.
Ana, da li je moguce da od jedne tablete prestane taj uscedak, za sada nemam nista na dnevnom ulosku, mozda mi je kao i tebi pukao neki kapilarcic i to bi bilo to, a moze biti i da mi je nizak progesteron, kako mi je i rekla ona. Razmisljam pozitivno, i jedva cekam sledecu nedelju da i ja cujem srce moje bebe, jer mislim da je to nesto najlepse. Ipak u 7 nedelji bi trebalo da se cuje, a mozda se i sad cuje, ali nismo culi, jer nisam radila ultrazvuk..
Meni je isto kad sam počela piti duphaston odmah prestalo pa se vratilo kad sam radila vaginalni pa opet prestalo pa se opet vratilo i sad opet nemam već 2 tjedna i nadam se da više neću jer sam samo u panici.
Koliko sam čitala mnogima se odmah povuklo i nisu više imali problema tako da ne brini sigurno je sve ok. Ja sam u 7 tjednu vidjela malo srce stvarno je nešto najljepše, vjerujem da ćeš i ti vidjeti. Sretno .
Jedva cekam!! To je moja mala mrvica
kakve boje ti je bio taj iscedak?
Meni niti je braon niti crveni, nekako zut-braon.. Uglavnom je svetao bas. Ali sada ga nemam. Videcemo na dalje. Mada mi je dala 3 kutije, a treba da pijem 3 puta dnevno, tako da je to za ceo mesec.. Videcemo..
Moj je bio smeđi. Ma te tablete ne mogu škoditi samo pomoći i ja i dalje pijem iako nemam više, rekla je ginekologinja barem do 12 tjedna za svaki slučaj.
A da li si mirovala dok si imala taj iscedak, ono, samo krevet i vc, ili?
Draga Ana,
Jako mi je drago da je sve ok s tobom :) Hvala ti, stvarno mi nije problem pomoći, ako ikome mogu uopće kojim savjetom :)
Javljaj nam i ti razvoj situacije obavezno :) Kako vrijeme leti, vec si 9 tt..
Stvarno se nadam da cu i ja uskoro moći pisati sretne vijesti i novosti. Rekla mi je gin.kod koje sam bila da odmah mogu planirati čim dobijem M. Iako sam ju kao dobila, tj.neko krvarenje iako dokt.kaže da vjerovatno nije M nego nesto od prije jer je gledala na uzv. Početkom 9.mjeseca idem na pretrage u sklopu dnevne bolnice pa se nadam da ce se nesto otkriti, iako sumnjam jer se najcesce nista nikad ne otkrije.
Minina,
Moguće da je samo manjka progesterona, i čim si uzela Duphastone je prestao, ili ako ti je hematom, on se isto smanjuju i liječi Duphastonom.
Samo ti pij te Duphastone, do 12 tj sigurno, čak neki piju do 20 tj, oni koji su imali spontane ( čak piše u uputstvima tako nešto ), to je samo hormon. Reći će ti dokt.jos. U slucaju da ti se pojača iscjedak, da ga bude više, možeš uzeti 4 tablete odjedanput, to je kao udarna doza, i to bi trebalo smanjiti ili zaustaviti krvarenje / iscjedak, to su meni rekli na hitnoj kada sam bila.
Mislim da ce ti taj iscjedak uskoro i prestati.
Cure, javljajte novosti, ja vas pratim ovdje :)
Italina, jesi vadila betu?
Minina, pitaj dokt.kad ces ići za tj.dana što znaći mirovanje, jer valjda svakom dokt.znaći drukcije
Iako ja mislim da se možeš normalno kretati ali da moraš smanjiti / izbaciti nekakvo naprezanje - čiščenje, spremanje ili sl.dizanje teških stvari....
Iako bi ja na tvom mjestu, bar dok ti taj iscjedak skroz ne prestane, ležala cijelo vrijeme, čak i do 12 tj se treba što više odmarati jer je prvih 12 tj najrizičnije.
Mislim da ćeš i ti osjecati dokle možeš ići, što možeš raditi i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji