Ovdje na kraju ima i toliko lijepih i pozitivnih prica. Nakon biokemijske prije tjedab dana stvarno se nadam da cemo ubrzo vidit plusic i da ce sve biti dobro. Cure vi odmarajte i cuvajte bebice ☺️ Na kraju krajeva i ja sam bila rizicna beba, kojoj je mama i krvarila i mirovala i rodila sa 7 mjeseci pa sam danas zena od 180 😂 Tako da samo opusteno i pozitivno.
Igeci sretno sigurna sam da ćeš i ti uskoro vidjeti plusić.
Minina slažem se s Mono bolje odi na pregled kod svog doktora ili na hitnu, ništa te ne košta, a malo ćeš se smiriti. Stres je po meni najgori neprijatelj trudnica. I sad odmaraj ako ikako možeš.
Sada evo nema nista, smirio me i moj dragi i rekao da se opustim, ako se desi ponovo u toku dana idemo odmah kod doktora.
ana_nedic hvala ti, i za ovu i onu drugu temu sto me savetujes. Mislim da cu sa one teme izaci, niko sem tebe ne vidi moj problem.
Vjerojatno ti nitko ništa nije odgovorio jer nisu sami imali takvih problema pa ne razumiju koji je to stres, ja znam koliko je meni bilo teško i kako sam se bojala za svoju bebicu (iskreno i sad se još malo bojim iako je sve u redu). Samo se drži i odmaraj i vjerujem da će sve biti u redu.
Citala sam sve komentare i bilo ih je.. Ali nema ni veze, ja se nadam da ce biti sve kako treba..
Ma hoće. Samo pozitivno i obavezno nam barem tu javi sve novosti
Devojke, sad je u redu, stalo je.. Mozda je samo reakcija na progesteron.
Sortiraj odgovore
Najstariji