Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • igeci
    20. Kolovoz 2016. 08:44

Ovdje na kraju ima i toliko lijepih i pozitivnih prica. Nakon biokemijske prije tjedab dana stvarno se nadam da cemo ubrzo vidit plusic i da ce sve biti dobro. Cure vi odmarajte i cuvajte bebice ☺️ Na kraju krajeva i ja sam bila rizicna beba, kojoj je mama i krvarila i mirovala i rodila sa 7 mjeseci pa sam danas zena od 180 😂 Tako da samo opusteno i pozitivno.

• minina_tetka
    20. Kolovoz 2016. 11:08

Jutros mi se pogorsaloo.. Sad je braon boje, i nekako tecno.

ana_nenadic
    20. Kolovoz 2016. 12:15

Igeci sretno sigurna sam da ćeš i ti uskoro vidjeti plusić.

Minina slažem se s Mono bolje odi na pregled kod svog doktora ili na hitnu, ništa te ne košta, a malo ćeš se smiriti. Stres je po meni najgori neprijatelj trudnica. I sad odmaraj ako ikako možeš.

• minina_tetka
    20. Kolovoz 2016. 12:47

Sada evo nema nista, smirio me i moj dragi i rekao da se opustim, ako se desi ponovo u toku dana idemo odmah kod doktora. 
    ana_nedic hvala ti, i za ovu i onu drugu temu sto me savetujes. Mislim da cu sa one teme izaci, niko sem tebe ne vidi moj problem.

ana_nenadic
    20. Kolovoz 2016. 12:49

Vjerojatno ti nitko ništa nije odgovorio jer nisu sami imali takvih problema pa ne razumiju koji je to stres, ja znam koliko je meni bilo teško i kako sam se bojala za svoju bebicu (iskreno i sad se još malo bojim iako je sve u redu). Samo se drži i odmaraj i vjerujem da će sve biti u redu. 

• minina_tetka
    20. Kolovoz 2016. 13:01

Citala sam sve komentare i bilo ih je.. Ali nema ni veze, ja se nadam da ce biti sve kako treba..

ana_nenadic
    20. Kolovoz 2016. 13:06

Ma hoće. Samo pozitivno i obavezno nam barem tu javi sve novosti 

• minina_tetka
    20. Kolovoz 2016. 22:52

Devojke, sad je u redu, stalo je.. Mozda je samo reakcija na progesteron.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.