Pozz svima.Ja sam ovdje novaa 😀 Ehh ja sam u 7+2 tt.Ali vec sedmicu imam smedjkasto krvarenje.Isla sam dokt.medjutum kaze da ne zna odakle krv..Nakon koliko vremena je stalo vama krvarenje.Inace primam nekcije i pijem tabl..
Ja sam 6+2 trudna i jučer sam bila na pregledu i isto mi ginekolog ne vidi razlog smeđeg iscjedka, kaže da se ne vidi nikakav hematom. Pokušavam se ne zabrinjavat, pijem duphaston, odmaram pa što nam Bog dragi da. Jučer sam bila jako sretna jer sam vidjela svoju bebicu i njene otkucaje, nešto najljepše što sam ikad doživjela .
Ako je rekla da se bebač super razvija ne trebaš se brinuti sigurno će sve biti u redu .
Ja isto pijem duphaston, meni se kad sam počela piti iscjedak izgubio odmah drugi dan, ali mi se ponovo vratio za nekih tjedan dana, jučer sam opet imala (mislim da mi je to od vaginalnog ultrazvuka na kojem sam jučer bila), a danas opet nemam.
Što se tog tiče stvarno ludim stalno se nadam da se više neće vratit i onda me opet iznenadi. Ali dobro, neka bude sve u redu i preživjet ćemo i iscjetke i mučnine i sve ostale tegobe
Jel tebi tvoj doktor rekao da budes bez odnosa od kako imas smedji iscjedak aaa?😬😉
Jedine tegobe sto imam je sto samo placem a nezz sto i svadjala bi se po citav dan s muzem 😂😂
Je rekao mi je da se suzdržim od odnosa, ali vjerujem da je to samo par tjedana dok se to sve ne izstabilizira...
Meni je muka po cijele dane, ali samo sam dva puta povraćala, grudi me užasno bole, umorna sam jakoo samo bi spavala. Meni se više plače zbog gluposti nego što bi se svađala, ali sve je to normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji