Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Italina
    15. Kolovoz 2016. 19:47

Doktorica mi je rekla da vadim betu tek za 7 dana te sa nalazom da idem kod stare dokt.na kontrolu (toj dokt.koja me inace poslala na kiretazu).Ali ja sam mislila da radim svaka 3 dana,jest da kosta i da mi je malo podalje do laboratorije ali bolje i to nego da se izjedam sada.Radila sam test manje od mjesec dana s tim da mi je zadnja menstr.bila 15.6. i da mi je ciklus svakih 21 dan..Totalno pomrsteno sve,datumi se ne poklapaju.Stara dokt.mi izracunala vec sada 9 tt a prema beti sam 3-4 tt. 😬😕

• igeci
    16. Kolovoz 2016. 10:14

Jucer bila na hitnoj na sv. Duhu. Sve je doslovno trajalo 5 minuta. Imala sam biokemijsku. Sva sam trenutno izvan sebe jer smo se tolliko veselili plusicu. I onda boom. Nema niceg. 
    Citala sam dosta o tome i kolko sam skuzila kolko je to lose iskustvo , ali barem znamo da mozemo imati bebu. Obo sto mene zanima, mozemo li normalno nastaviti dalje nakon zavrsetka ove menstruacija. S time da svakako idem kod privatnika svog na pregleda cim mi zavrsi krvarenje?

• Italina
    16. Kolovoz 2016. 10:32

Pozz draga Igeci..
    Meni je ginekolog rekao na pocetku da me ohrabri ako budem imala biohemijsku trudnocu (poslje se uvidjelo da nemam) da odma poslje menstr.mogu poceti opet sa bebom(jer se plod nije formirao).Tako da ako ti nisu radili kiretazu onda baci se na posao hihih..Ne nadamo se vjestici 😊😊

• igeci
    16. Kolovoz 2016. 10:40

Nije bilo kiretaze, sve je samo od sebe otislo. 
    Tako da se nadamo plusicu opet uskoro i da onda bude sve kako treba biti.

• Eowyn
    16. Kolovoz 2016. 16:18

Poštovane, imam problem pa ako mi možete pomoći savjetom i inforamcijama.

Prije deset deset dana napravila sam test koji je ispao pozitivan. Prema mojoj računici trebala sam biti 6 tjedana trudna, ali ginekolog je napravio ultrazvuk i rekao da slika ne odgovara 6. tjednu već da sam trudna 2-3 tjedna i poslao me na vađenje beta hcg. Prije 5 dana iznosio je 1273, a dva dana kasnije 1770. Znam da treba biti dvostruki porast i da nešto ne štima. Prije 3 dana sam dobila smeđi iscjedak. danas ujutro sam bila kod ginekologa i rekao da dođem na ultrazvuk za dva dana i dao mi Duphaston 3 puta na dan za održavanje trudnoće. Sad mi je iscjedak malo jači i izgleda kao početak menstruacije.
    Ima li nade da bude trudnoća ili ne?
    Hvala!

mono1111
    16. Kolovoz 2016. 21:10

Eowyn, mislim da bi nije dobro pošto ti se beta ne dupla.
    Ako se plod pravilno razvija, beta se dupla pravilno.

Mislim da ce ti doći do spontanog, žao mi je ako dođe do toga.

Nadajmo se da sam u krivu.
    Javi u svakom slucaju
    Pozdrav

• Italina
    16. Kolovoz 2016. 21:25

Draga čestitam 😊
    Beta ti odgovara za trudnocu od 5 sedm.a ne 2-3.I ja sam imala smedji iscjedak pila dabroston 3×1 i progesteron dobijala na svakih 5 dana.I iscjedak nestao brzo te s3 trudn.lijepo razvijala,medjutim sada ne mogu mi nac plod a trudna sam jos uvijek.Ne sikiraj sr,miruj i bez odnosa i idi na kontrolu opet cim prije.Nadam se da ce biti sve super 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.