Mene mučnine neko vrijeme već prate, ali samo jedan dan sam povraćala. Čak sam i smršavila nekih 2 kg, ali pošto sam punija nema nikakve štete.
I meni je danas iscjedak stao, ali znam da će se vratit uvijek se vrati .
Što nam se ne pridružiš na temi proljetne bebe 2017.? Sretno na idućem pregledu
Jucer sam isla na pregled,sva sretna sto cu da vidim mog bebija kako raste i napreduje.Kad booom,bebino srce vise ne kuca.Nazalost jos jednog bebija sam izgubila,neopisiva dusevna bol po drugi put.Koliko sam se radovala do neba sad placem rijeke suza..U ponedjeljak idem da me ociste ne znam kako cu sve ovo izdrzati…
Prvog bebija sam izgubila prije 5 god.u 11tt spontanim tad su me na zivo cistili nikome nebi pozelila to a ja svega imala 18 god.i sve do sada nisam mogla zatrudniti..Sva sretna moje malo cudo u meni raslo..I dalje se nadam da nije istina,da cu cuti otkucaje u ponedjeljak.Idem u privatnu kliniku Medikus,Tesanj-BiH ali cu prvo ponoviti UZ i traziti anesteziju ako potvrde..Rastavila sam dusu od plakanja do sada
Nadam se da cu ipak sutra cuti otkucaje ili bilo kakav napredak jer po kalendaru sam 8+4 ali dam sigurna da mi je manja trudnoca bar za 2 sedm.jer mi nije muz bio kuci..Ne znam,malo sam citala po forumima da druge trudnice isto cule kasnije otkucaje te da su odlagale kiretazu..Nemam bolova niti krvarenja idalje imam mucnine,mirisi mi smetaju stalno idem u wc 😕 Nadam se da cu sutra cuti lijepe vijesti,a ne ove druge da me moraju kiretirati 😯 Bebi moj drzi se 👶❤
Jucer ujutro krenuo smedji iscjedak, u dva navrata je bio tamno smedji. Ali sve to kao kovanica od 20 lipa.
Zadnja menstruacija je bila 8.7., testovi pokazali plusic pocetkom tjedna, odnos je bio 28.7, 29.7., znaci ocito je bila kasnija ovulacija. Ne boli me nista, tu i tamo osjetim desni jajnik. Ne mora biti nista, ali opet moze biti svasta. Doktor me narucio za 23.7. Privarnik, ali mislim da necu izdrzat do tad. Da li da odem odma danas na hitnu na sv. Duh ili da cekam sutra i odem odma kod privatnika.
Inace prije svake menge sam imala uvije smedji iscjedak i zbog tog me brine. Ali i uzasne bolove kojih sad nema. Mislim pozitivno, pokusavam sve tako usmjeriti. Ali nisam tei sata nocas spaval.
Italina,
Mislila sam da su u tvom slucaju prestali otkucaji i da je bas doslo do spontanog, ali ako ih uopce nisi jos cula stvarno postoji mogucnost da ce se cuti, tj.da je ovulacija bila kasnije.
Javi obavezno sto je bilo dns na pregledu.
Igeci, ja bi odmah otišla na hitnu, u tvom slucaju na Sv.duh !
Samo im napomeni da je ovulacija bila kasnije.
To smeđkasto krvarenje zna biti normalno a i ne mora biti normalno.
Kako kod koga. Nemoj se brinuti, samo odi na hitnu
Bila sam jutros na klinici.Jako prijatna doktorica pregledala me uzduz i poprijeko hihih..Na UZ samo je vidjela mrlju ali me nije htjela dirati.Te me poslala da radim Beta HCG koji je bio tek 29.68 <7 i vratila se njoj i fino mi objasnila da mi je moguce da je ovulacija skoro bila i da je skoro i oplodjena i da odgovara trk 3 4 sedm.trudnice..Poslala mr kuci na mirovanje te da radum Betu iduce sedm.ako se bude duplala onda je sve ok za sada..Znaci nisam imala spontani jer ne krvarim i nemam bolove a nema ni ostataka u maternici..Bar me je malo utjesila za sada 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji