Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Italina
    16. Kolovoz 2016. 23:01

Rekao bi ti odma da se nije smjestilo gdje treba,tako da vanmatericna nije.Mozda ti je ovulacija bila kasnije pa se kasnije i oplodila.Postoje trudnoce gdje beta hcg slabo raste a bebe se rode sasvim uredu.Jeli ti sada krvarenje ili smedji iscjedak?Jeli te boli?
    Meni su rekli sve dok je smedje to se cisti ili prilikom usadjivanja u maternicu se desava a kada bi mi krenula friska krv sa ugruscima malim da idem na hitnu. 😯

mono1111
    16. Kolovoz 2016. 23:16

Nije vanmaterična. Pošto je dokt.vidio očito da se plod nalazi u maternici ali da veličina ploda ne odgovara tjednu.
    Meni je prvi puta krenulo sa smeđim krvarenjem, koje je prešlo u pravu krv, u tom trenutku kad sam bas jako prokrvarila je plodu prestalo kucati srce ( znam jer sam od panike svaki dan bila na hitnoj ), samo što je plod prestao s razvitkom ali su otkucajj bili pozitivni.
    Drugi put sam imala samo smeđe krvarenje, niti kap friške krvi, plod je prestao s razvitkom u 7 tt, i tad se očito dogodio spontani, ja tek saznala u 9 tt. Znaći ja nisam prokrvarila uopće. 
    Kako kod koga i kako koji put.
    Po nekom mom iskustvu, i po tome što su mi rekli, znaći kada krene spontani, tijelo pokušava samo odbaciti plod kada se pojavi prava krv, a kada je smeđe krvarenje plod se polako otapa - po gotovo u ranim tjednima jer je on nakupina " stanica prašine " pod navodnicima, tako su meni rekli.
    Kada su ti rekli da ponovno dođeš? Ako jako prokrvariš?

Italina, nisam skužila. Tebi se plod ne vidi više na uzv?

• Italina
    17. Kolovoz 2016. 10:56

Ja sam bila prosli petak kod svije gin.ona nije vidjela plod kaze da mi je ostalo kao samo malo a da je sve otislo medjutim ja nisam krvarila niti me bolilo.Poslala mr na kiretazu za prekucer ali ja ipak odlucim prije da uradim UZ i dokt.me nije htjela kiretirati kaze ima jos nade.Ne znam za sada na cemu sam,ja sam imala smedji iscjedak samo kad idem u wc krv kao krv nisam nikako..Jucer sam radila test za tr.reko ajde i on pokazuje beta hcg i plus ko kuca.U petak vadim krv za betu pa onda odo svojoj gin.da vidim sta ce sada rec..

• Italina
    17. Kolovoz 2016. 11:01

Mada sam i ja svjesna da mi nije uredu trudnoca,ZM 15.6 ciklus svakih 21 dan a beta mi pokazala zadnja tek kao da sam u 3 sedm.trudnice..a po kalendaru dns mi 9tt.Nadam se da ce biti biohemijska tr.da me ne ciste jer se bojim ponovo isto prolazit.Kupila sam sebi i folnu kiselinu i vitamine nece odmoci..

mono1111
    17. Kolovoz 2016. 16:37

Test ti jos neko vrijeme i može pokazati plus, jer se razina beta hcg - lagano spusta. Meni je nakon prve kiretaže, 8 dana nakon beta bila oko 400, što je visoko jer je očito zaostao dio posteljice i ako ti je bilo što u maternici od ploda zaostalo, beta će ti biti pozitivna, znaći test će isto biti pozitivan. Nakon druge kiretaže nisam vadila betu, ali pretpostavljam da je sada negativna.
    Vidjeti ćeš, ali i ako ti trebaju raditi kiretažu traži anesteziju, ili odi u neku drugu bolnicu s uputnicom, gdje kiretažu rade pod anestezijom.

• Eowyn
    17. Kolovoz 2016. 16:53

Evo danas imam lagano krvarenje i jače grčeve u trbuhu. Zvala sam ginekologa pa mi je rekao da dođem po uputnicu za bolnicu kako bi se sutra napravilo čišćenje. Hoće li mi u bolnici prije napraviti dodatne pretrage da se doista uvjerim da je gotovo s trudnoćom? Još se nekako nadam da ipak nije spontani i da će možda biti sve u redu...

mono1111
    17. Kolovoz 2016. 17:25

Naravno da ce ti napraviti uzv, tj.ti bi trebala otići na hitnu, da se potvrdi spontani i onda ti oni kažu kada da dođeš na kiretažu ( ako je potrebna a vjerovatno je ) s uputnicom. Ili samo dođi s uputnicom, ali ne vjerujem da ce te odmah primiti. 
    Od kud si? U koju bolnicu planiras ići? Neke bolnice te ne uspavaju, tako da ako mislis da ti daju anesteziju, znaći da te uspavaju dođi obavezno natašte, tj.ne smiješ jesti ni piti 6 sati prije zahvata.
    Mene su recimo prvi put, prije dvije godine, došla sam na hitnu rano ujutro jer sam jako prokrvarila, a nisam nista ni jela ni pila i odmah su me zadržali i napravili mi kiretažu, jer sam došla na hitan prijem i nije mi trebala uputnica.
    Ovisi koja bolnica.

mono1111
    17. Kolovoz 2016. 17:28

Meni je isto tako krenulo prvi put, prije dvije god.znaći, kao i tebi sada.
    S tog da je tada plodu kucalo srce, i onda kad sam bas jako prokrvarila kao kad M dobiješ i još jače, tada je srce stalo, tad saž opet došla na hitnu i zadržali me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.