Draga mono sretno ti bilo još jednom. Par tjedana dok sam bila u panici vrijeme mi je išlo kao puž sporo, ali od prošlog pregleda kad sam vidjela srce moje bebice do ovog sada mi je dosta brzo prošlo .
Draga Minina nisam morala krevet wc odmarat, ali kao što je mono rekla nisam ništa previše radila, taman sam bila na godišnjem tako da sam većinom ležala ili malo prošetala sve onako umjereno. Najbolje će ti doktor savjetovat ovisno o tvom slučaju, sigurno ti mirovanje neće škoditi.
Mono1111, rekla mi je samo da mirujem, ali cini mi se da ovo nije toliko alarmantno, da moram biti vezana za krevet, mislim da je to i suludo. Moguce da imam manjak progesterona, i da mi je iscedak zbog toga bio te boje. Do pre neki dan imala sam normalan sekret, a sad je samo malo promenio boju.
Videcu sa njom sledece nedelje kakvo je stanje, i da li je sve ok, i sto ti kazes nista mi nece skoditi da ga pijem.
Ne mogu da verujem koliko zena/devojaka ima na ovoj temi, a ti si tu, pored svih svojih problema i muka, i dajes savete meni, koja ima trenutno problem.
Stvarno ti zelim da ubrzo iglefas plusic, i da ti trudnoca bude onako kako kazu skolska, da imas samo one slatke muke.
Jos jednom, svaka ti cast, zeno!
ana_nenadic, hvala i tebi na savetu, i sto si podelila iskustvo sa monom i sa mnom. Normalno cu se ponasati, eto bar osnovno mogu raditi, spremiti rucak, prosetati.. Nije to neki napor, ali samo umereno.
Sta mislite, da li smem na put, voznjom kolima, oko 3h putovanja?
Ja mislim da su to gluposti. U poslednje vreme se bas povecao broj spontanih, mada, ja mislim da je i pre bilo tako, ali nas najveci problem, generalno je taj sto trcimo za sve u bolnicu, a zene pre mozda nisu ni znale da su trudne, kasnilo im malo, posle imale krvarenje i mislile da je menstrualno i to je tako prolazilo. Pa su ipak radjale po 4,5,6... I sve je prolazilo kako je prolazilo. No, sta d se radi, to nam je nametnulo drustvo, sistem... Pa ja sam poslala tetka jedne mine, i onda moram otici da je vidim. Stavicu jastuk pod guzu da mi bude udobnije, vodu pored, i polako..
Pa da, zaboravih, moja kuma, je saznala u 11 nedelji da je trudna, a non stop je izlazila i pila pivo, jedino sto je nateralo je da ode kod gin je izostanak, mada je imala i pre probleme sa tim, pa je otisla sa namerom da joj prepise nesto da joj se menstruacija ustali, kad ono bum. Ja sam krstila tog divnog decaka koji ima 2 godine vec, i koji je mamu bas iznenadio, da je bila u soku!
Ja sam prije dva tjedna putovala busom zadar - split i nazad (4 h vožnje u jednom smjeru) i sve je bilo ok, ali su me leđa ubila od bolova. Svakako će ti u autu biti drugačije.
Pa da, ipak je udobniji od autobusa, jos ce muz polako voziti, da se ne truskamo mnogo i super. A jos mozemo stati kad god budem imala potrebu.
Sta da radimo, ne preostaje nam nista drugo nego da verujemo da ce ovog ili narednog puta biti sve u redu, i da cemo najzad drzati nase zlato u rukama
Sortiraj odgovore
Najstariji