Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 14:46

Haha, bas sam zaboravna simptomi su tu, trcanje u vc non-stop, bolne grudi, nista preterano, tako je od pocetka, naleti vrucine na svakih 5 min, povisena temperatura konstantno, vrti mi se u glavi, i na svaka 2,3 sata zvacem nesto  ostalih tegoba nemam. Niti sam imala.

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 14:52

A da, i glava me boli vrlo cesto, i alne po licu, uzas..

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 15:05

Hvala ti na odgovoru.. I ja se nadam da ce biti sve ok, pozitivno razmisljam, i osecam se trudno  i jedva cekam da cujem to malo srculence majkino.

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 15:12

Kada si izgubila bebicu? Nisam ni ja prosle godins.. A sad, drmaju me hormoni uzasno, non stop sam u goloj vodi, i nikada pre sebe nisam osetila na znoj, a sad me same sebe sramota 

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 15:38

Znam sta mi rpicas, tako sam i ja proslu bebicu izgubila, jer su mi na ginekologiji rekli da moram da zakazem, tada sam malo krvarila, e onda kad je vise krenulo, primili me i poslali me na ginekologiju gde je za trudnice, posto ovde prvo kod nas moras da ides kod izabranog da ti potvrdi trudnocu pa tek na drugom odeljenju ko ce ti voditi, i kaze meni moja izabrana doktorica da moram da ostanem u bolnici, i da mi uput, tamo me pregledaju kaze nema potrebe da ostajes. Sledeci put kada sam ostala, bilo je kada su mi radiki kiretazu, za svaki slucaj, iako mi je ceo plod ispao sam.. Uzas jedan.

mono1111
    19. Kolovoz 2016. 15:45

Ajoj, ja sam drugi put morala ići na dvije kiretaže jer očito prvi put nisu dobro očistili, ne znam uopće što bi rekla.
    Bilo pa prošlo, kako kažu, ali zaboravilo se nikad.
    Ugl.planiram sad uskoro slijed.trudnoću pa se nadam da ce sve biti ok treći put. :/

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 15:51

Meni je moja doktorka rekla kada budem planirala trudnocu i do treceg meseca pijem ogestan, malo je skuplji, u Srbiji je oko 1300 din, sadrzi folnu i jos neka 4 vitamina, ali preporucujem ti, jer sam iz prve ostala trudna, a prosli put mi je trebalo jedno 5,6 mesecii.. Budi jaka, samo mi kojima se to desilo znamo kako je zapravo. Ali razmisljaj pozitivno, i ne idi doktoru do 6 nedelje, ja nisam, tj. dva dana pre nego sto sam usla u sestu sam otisla. Sto vise cackaju tamo dole to gore po nas, i nasu psihu i sve. Moja maama do 7 meseca nije isla sa mnom, i rodila me zdravu i pravu. A mi cim testic pokaze + trcimo, kao da ne znamo da smo trudne. Puno srece ti zelim, i uspesnu trudnocicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.