Citam na internetu da je moguce imat laznu m! Dal je imala koja iskustva hvala unaprijed
Mima
Jedino krvarenje koje sam imala a nema veze s trudnoćom je prije jakoo puno godina za vrijeme ovulacije. I to kao neki smeđi iscjedak, par dana, otišla na pregled i rekli mi da je sve ok i da se to zna dogoditi.
Ne znam o kakvoj lažnoj M bi bio riječ.
Ali i ako je riječ o tome, opet je nešto hormonalno, neki hormoni su se poremetili možda i zato je to tako.
Odi na hitnu ako ne možeš dočekati pregled, oni će te pregledati i sigurno ti reći.
Pa postoje one slučajevi kad si trudan, a svejedno imaš mjesečnicu. Moja poznanica je 5 mjeseci imala mjesečnicu nije ni znala da je trudna hehe. Ja bi na tvome mjestu ponovila test i to s prvom mokraćom, meni je intimplus pokazao pozitivno dan prije nego što sam trebala mjesečnicu dobit (nisam više mogla čekat pa sam napravila test )
Ja sam pravila test kad mi je kasnilo i bio negativan i tu sam se razocarala
Mima
Ja sam pravila test kad mi je kasnilo i bio negativan i tu sam se razocarala
Mima
Kako kome nekima ne pokaze , a meni je neki najjeftiniji no name test pokazao pozitivno dva dana prije ocekivane menstruacije. Mislim da prije nije trudnoca jer bi test uglavnom uvijek to pokazao na dan kasnjenja
Pozdrav. Na gacicama sam vidjela kao bijelo pranje njezno roze boje !dal je to neka upala
Mima
Sortiraj odgovore
Najstariji