Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samoMima
    01. Kolovoz 2016. 09:05

Citam na internetu da je moguce imat laznu m! Dal je imala koja iskustva hvala unaprijed

Mima

mono1111
    01. Kolovoz 2016. 10:18

Jedino krvarenje koje sam imala a nema veze s trudnoćom je prije jakoo puno godina za vrijeme ovulacije. I to kao neki smeđi iscjedak, par dana, otišla na pregled i rekli mi da je sve ok i da se to zna dogoditi.
    Ne znam o kakvoj lažnoj M bi bio riječ. 
    Ali i ako je riječ o tome, opet je nešto hormonalno, neki hormoni su se poremetili možda i zato je to tako.
    Odi na hitnu ako ne možeš dočekati pregled, oni će te pregledati i sigurno ti reći.

• samoMima
    01. Kolovoz 2016. 11:53

Idem 4.8 zvala sam gin i rekla sam  u cemu je problem

Mima

• samoMima
    01. Kolovoz 2016. 11:54

Al odma me pitala dal sam pravila test

Mima

ana_nenadic
    01. Kolovoz 2016. 12:25

Pa postoje one slučajevi kad si trudan, a svejedno imaš mjesečnicu. Moja poznanica je 5 mjeseci imala mjesečnicu nije ni znala da je trudna hehe. Ja bi na tvome mjestu ponovila test i to s prvom mokraćom, meni je intimplus pokazao pozitivno dan prije nego što sam trebala mjesečnicu dobit (nisam više mogla čekat pa sam napravila test )

• samoMima
    01. Kolovoz 2016. 18:41

Ja sam pravila test kad mi je kasnilo i bio negativan i tu sam se razocarala

Mima

• samoMima
    01. Kolovoz 2016. 18:41

Ja sam pravila test kad mi je kasnilo i bio negativan i tu sam se razocarala

Mima

Mom2besoon
    01. Kolovoz 2016. 23:45

Kako kome nekima ne pokaze , a meni je neki najjeftiniji no name test pokazao pozitivno dva dana prije ocekivane menstruacije. Mislim da prije nije trudnoca jer bi test uglavnom uvijek to pokazao na dan kasnjenja

• samoMima
    03. Kolovoz 2016. 09:15

Pozdrav. Na gacicama sam vidjela kao bijelo pranje njezno roze boje !dal je to neka upala

Mima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.