Pozdrav mame i buduće mame,
zadnja mjesečnica mi je bila 17.6.. Tjedan dana prije nove mjesečnice dobila sam smeđi iscjedak, svejedno sam dan prije napravila test za trudnoću i bio je pozitivan. Nazvala sam ginekologa i sestra mi je rekla da odmah dođem. Naravno na ultrazvuku se nije vidjelo ništa (to bi bio 3tj+6dana). Naručio me opet za 2 tjedna i dao mi duphaston 3x1. Iscjedak mi je prestao odmah idući dan, međutim vratio se par dana prije kontrole. Na kontroli (5tj+6dana), vidjela se GV i ŽV, a plod nije. Ginekolog je rekao da je još rano i naručio me za tjedan dana (tad će biti 6tj+6dana), to je 4.8.
Ispričavam se na duljem tekstu, zanima me mislite li da će sve biti u redu, te hoće li mi se na idućem ultrazvuku vidjeti i otkucaji?
Pozdrav svima , nova sam ovdje i dobila sam 29.06menstruaciju nije bila uobicaja tri dana malo sam imala pa onda 2dana tamno smedji iscjedak. I ovaj mj sam dobila 29.07 a cetriri dana mi kasnila i opet smedji iscjedak . A narucena sam 23.08 sta da radim dal se moram brinut
Mima
Pravila sam test i bio je negativan. Nebojim se ja trudnoce vec da nije nedaj boze gore.svakako cu javim
Mima
Mono 11 imam simtome mucnine probadanje u ledjima umorna sam neraspolozena . A zelimo bebu:(
Mima
mono puno hvala na odgovoru,
nije sigurno implatacijsko krvarenje pošto ga i sad imam, a već sam 6tj trudna. Vidjet ću što će biti u čet ako se nešto ne bude vidjelo tražit ću uputnice za betu, ali nadam se da će sve biti ok samo me ovo čekanje ubijaa.
Mima, ne znam što možr biti najgore, ali mislim da ne može biti nešto strašno što se u današnje vrijeme ne liječi. Možda je neka cista u pitanju, odi na uzv pa ces vidjeti sto ce ti reći.
Ana,
Može ti biti i neki hematom koji polagano curka.
Meni osobno taj smeđi iscjedak nije dobro završio, što ne znaći da će i svakome tako.
Znam da je to čekanje najgore, ali nažalost nema ti druge.
Mono žao mi je zbog tvog slučaja . Znam da to zna završiti na loše, ali sam i dalje pozitivna jer sam takva osoba, a i sam ginić mi je rekao nešto tipa optimistični ljudi uvijek bolje prolaze u životu pa me ništa ne košta
Sortiraj odgovore
Najstariji