Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    30. Srpanj 2016. 19:03

Pozdrav mame i buduće mame,

zadnja mjesečnica mi je bila 17.6.. Tjedan dana prije nove mjesečnice dobila sam smeđi iscjedak, svejedno sam dan prije napravila test za trudnoću i bio je pozitivan. Nazvala sam ginekologa i sestra mi je rekla da odmah dođem. Naravno na ultrazvuku se nije vidjelo ništa (to bi bio 3tj+6dana). Naručio me opet za 2 tjedna i dao mi duphaston 3x1. Iscjedak mi je prestao odmah idući dan, međutim vratio se par dana prije kontrole. Na kontroli (5tj+6dana), vidjela se GV i ŽV, a plod nije. Ginekolog je rekao da je još rano i naručio me za tjedan dana (tad će biti 6tj+6dana), to je 4.8. 

Ispričavam se na duljem tekstu, zanima me mislite li da će sve biti u redu, te hoće li mi se na idućem ultrazvuku vidjeti i otkucaji?

• samoMima
    31. Srpanj 2016. 09:44

Pozdrav svima , nova sam ovdje i dobila sam 29.06menstruaciju nije bila uobicaja tri dana malo sam imala pa onda 2dana tamno smedji iscjedak. I ovaj mj sam dobila 29.07 a cetriri dana mi kasnila i opet smedji iscjedak . A narucena sam 23.08 sta da radim dal se moram brinut

Mima

• samoMima
    31. Srpanj 2016. 10:10

Pravila sam test i bio je negativan. Nebojim se ja trudnoce vec da nije nedaj boze gore.svakako cu javim

Mima

• samoMima
    31. Srpanj 2016. 10:24

Mono 11 imam simtome mucnine probadanje u ledjima umorna sam neraspolozena . A zelimo bebu:(

Mima

ana_nenadic
    31. Srpanj 2016. 11:47

mono puno hvala na odgovoru,

nije sigurno implatacijsko krvarenje pošto ga i sad imam, a već sam 6tj trudna. Vidjet ću što će biti u čet ako se nešto ne bude vidjelo tražit ću uputnice za betu, ali nadam se da će sve biti ok samo me ovo čekanje ubijaa.

mono1111
    31. Srpanj 2016. 17:54

Mima, ne znam što možr biti najgore, ali mislim da ne može biti nešto strašno što se u današnje vrijeme ne liječi. Možda je neka cista u pitanju, odi na uzv pa ces vidjeti sto ce ti reći.

Ana, 
    Može ti biti i neki hematom koji polagano curka.
    Meni osobno taj smeđi iscjedak nije dobro završio, što ne znaći da će i svakome tako.
    Znam da je to čekanje najgore, ali nažalost nema ti druge.

ana_nenadic
    31. Srpanj 2016. 19:27

Mono žao mi je zbog tvog slučaja . Znam da to zna završiti na loše, ali sam i dalje pozitivna jer sam takva osoba, a i sam ginić mi je rekao nešto tipa optimistični ljudi uvijek bolje prolaze u životu pa me ništa ne košta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.