Ne brini Mono, otkrit ce razlog i nece se vise to desiti. Znam da se ne moze nikad covjek od toga oporaviti, kazem imam prijateljicu koja je imala 2 spontana prije trudnoce, sad je trudna . Ona je imala ureaplazmu
Ja se nekako drzim, pod kontrolom je recimo. Imala sam konrakcije tijekom noci pa sam morala uzet normabel, sad sam ok. Polako. Ja sam uvik optimist
Evo da vam javim. Bila sam danas na uvz i trudnoce vise nema 😭😭
Dina
Dina, da li si cijelo vrijeme imala taj smeđi iscjedak ili si prokrvarila?
Kod mene je bio samo taj smeđi iscjedak, rekli su mi da se plod polako rastapao i da je zato kod mene bio smeđi iscjedak.
Zdravo :)
Zanima me da li je neko imao slicno iskustvo
Naime u 6. sam tjednu trudnoce od datuma posljednje menstruacije. Pojavio mi se prije tri dana svijetlo smedji iscjedak i naravno odma sam otrcala doktorici koja mi je dala duphaston i rekla da bilo kakvi tragovi krvi mogu da ukazuju na moguci pobacaj :( Takodje mi je rekla da ponovim betu i rezultat je bio 426, a prije deset dana 201. Jako sporo raste, uopste se ne duplira pravilno sto me jako plasi.
A iscjedak nije prestao, cak je danas i dosta tamniji, skoro pa crn. Zvala sam doktoricu kaze da ne dolazim ako se ne pojavi neko obilnije krvarenje
Da li neko ima slicno iskustvo...zaista sam uplasena..
Mozda me neko uspije malo utjesiti :)
Merlina,
Po meni ti se beta sporo dupla, što može pokazivati da se nesto pogrešno razvija.
Ja sam dobila smeđi iscjedak, u 7 tj.otišla na hitnu, sve je tada bilo ok.
Znaći nisam imala ni kapi krvi, niti kap krvi, i srce je prestalo kucati.
Doduše, ja sam dva tjedna tako hodala a da nisam ni znala jer su mi na hitnoj rekli da ne dolazim ukoliko ne dobijem krvarenje jače i bolove.
Ništa od toga nisam imala.
Ja bi na tvom mjestu odmah otišla ili na hitnu ili kod gin.
Sortiraj odgovore
Najstariji