Joj da, Mono, to je bitno pitaj sutra ginekologa. Onda ne smijes ni putovati avionom u trudnoci jer se tijekom leta isto moze stvorit ugrusak.
Mono ne znam sta da ti kazem , potreslo me ://, necu te pitat kako si jer znam kako si, moja prijateljica je imala spontane prije trudnoce isto.
Nema se što reći, kao da sam znala :/, zato sam i htjela silno otići na uzv, srce je prestalo kucati u 7 tj, takva je veličina ploda ostala i to je taman ili taj dan kad sam bila na hitnoj ili dan kasnije, a sad sam sutra bi bilo 9 tj.
Moram u cet na kiretažu u Petrovu.
Ne znam sto bi rekla....:((((((
Evo ja uradila test😀😀😀 plusic + jedva vidljiv. Jel jesam trudna jer mi dragi skace od srece. A gin mi otisao na godisnji.
Dina
Mono zivot daje uspone i padove vjeruj mi kad se oporavis zasjat ce i tebi sunce, Pusa iz splitaaaaa
Dina, jesi, trudna i nama je tako bilo nismo vjerovali dragi je uzeo upute i rekao ja cu to procitat pa samo sutra otisli vadit betu i tek se tad uvjerili. Smijesno mi to, ali ne mogu se smijat bas sam tuzna radi Mono
Dina, po meni odmah odi kod nekog gin.ili na hitnu, da provjeriš koji je razlog krvarenja, jer kod mene nije dobro završilo, što naravno ne znaći da će kod tebe.
Mom, ne mogu vjerovati da se to ponovno dogodilo ! Iako sam ovaj put bila pripremljena na najgore.
Meni su doktori na hitnoj rekli da ako prokrvarim jače ili imam jake bolove da tada idem na pregled...ja sam tako mogla hodati do 02.08.kad sam redovito bila narucena, a bebi prestalo srce kucati u 7 tj, a tad sam mogla biti 11 tj.
Mislim uzas.
I sad ne znam kada cu moći na kiretažu, jer nemam Rh faktor, izgubila sam ga negdje i sad bas cekam za vađenje krvi, a nalazi se u pravilu čekaju 3 dana.
Trebala sam ići sutra jer sam bila uvjerena da mi je nalaz krvne grupe doma.
Sad cu vidjeti kad ce nalazi biti gotovi.
I to se kod mene očito nije dogodilo slucajno kako kažu da se može dogoditi jedanput, očito je nešto, neka greška.
Od sada ću ići na preglede u Petrovu, valjda kod Đelmiša i dr.Ivanišević koja me jucer pregledala, a kod njega sam bila na konzultacijama.
Nadam se da će se otkriti razlog :/
Hvala na podršci, mislim da se nikad neću moći oporaviti od toga.
Već su više od dvije godine prošle od prvog i dalje se osjecam kad se sjetim kao da je bilo jucer.
I nekako sam ovaj put, koliko kod pripremljena bila na najgore, opet mislila ma sve ce biti ok, nije bilo isto kao i prvi put, mislim to krvarenje, i dalje je smeđe, još uvijek, nema krvi uopće.
Pusa i od mene
Sortiraj odgovore
Najstariji