Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    15. Srpanj 2016. 09:10

Ležim skoro cijelo vrijeme, jedino kad si moram napraviti za jesti ili eventualno odem do ducana i to ne svaki dan, do kojeg imam 2 min.
    Tako da u tom smislu mirujem.
    Znam da neki imaju ta krvarenja dugo, a neki imaju po jedan, dva dana.
    Meni nije friška krv, nego smeđa, znaci stara, pa me i to tjesi jer prvi put kad sam imala spontani bilo je i krvi bas. I bilo je puno jace.
    Jojjj,  jos samo dva tjedna i šest dana do uzv :/ odbrojavam :)

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 15:05

Zato pijes Duphastone da sacuva trudnocu i miruj da, proce. I ja mirujem , sta se mora nije tesko :)

mono1111
    17. Srpanj 2016. 16:02

Ma zatvorila bi se i pod stakleno zvono da znam da bi to pomoglo :)
    Kako si ti?

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 21:14

Tako i ja :), radim sve da bude sve ok, ja sam nakon tog hematoma sad dobila druge komplikacije, u 19 tjednu trudnoce rane kontrakcije maternice sta me uzasno uplasilo ali pod terapijom i stalnim mirovanjem evo me u skoro 24 puna tjedna, a kontrakcije me i dalje nisu otvorile hvala Bogu. Nije da su jake, kontroliramo ih

mono1111
    17. Srpanj 2016. 21:50

Jojj, uvijek nesto :/
    Nadam se da ce sve biti ok s kontrakcijama. A zasto se to događa??

mono1111
    17. Srpanj 2016. 22:09

Mislim zasto se to tako rano dogodi?
    Ima kakav razlog određen?

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 22:40

A uvik nesto, ali ja sam jako pozitivna :) uvijek pa i sad. Moze bit vise razloga, nije svima isti razlog a doktori ni ne kazu zasto se dogada, samo kako smanjit . Mislim da se to ne moze zaustavit bas kad pocne iako se meni ne pogorsava sta je super jer lezim uglavnom

mono1111
    18. Srpanj 2016. 10:02

Ma brzo ce ti proći tih još cca 15 tj.do poroda, samo da sve bude ok :)

• Dinasam777
    18. Srpanj 2016. 15:52

Postovanje, nova sam ovdje... imam pitanje. Prije dva dana prosla mi ovulacija i danas sam dobila smedi iscjedak. A menstruaciju trebam dobiti tek za 2tj. Trbuh mi naotecen, stalno moram na wc i dobivam pristeve po licu i pojedinim djelovima tjela. Molim za pomoc

Dina

mono1111
    18. Srpanj 2016. 18:30

Dina, meni je prije puno godina u vrijeme ovulacije možda svega 2 ciklusa znao biti smeđi iscjedak, bila sam tad kod gin.i rekao mi je koliko se sjecam, jer je to stvarno bilo davnoo, da nije nista zabrinjavajuce i da se tako zna dogoditi. 
    Evo ti neki link koji sam na brzinu našla sad...
    http://www.ringeraja.hr/forum/m_775366/mpage_1/key_/tm.htm#779332

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.