Ležim skoro cijelo vrijeme, jedino kad si moram napraviti za jesti ili eventualno odem do ducana i to ne svaki dan, do kojeg imam 2 min.
Tako da u tom smislu mirujem.
Znam da neki imaju ta krvarenja dugo, a neki imaju po jedan, dva dana.
Meni nije friška krv, nego smeđa, znaci stara, pa me i to tjesi jer prvi put kad sam imala spontani bilo je i krvi bas. I bilo je puno jace.
Jojjj, jos samo dva tjedna i šest dana do uzv :/ odbrojavam :)
Zato pijes Duphastone da sacuva trudnocu i miruj da, proce. I ja mirujem , sta se mora nije tesko :)
Ma zatvorila bi se i pod stakleno zvono da znam da bi to pomoglo :)
Kako si ti?
Tako i ja :), radim sve da bude sve ok, ja sam nakon tog hematoma sad dobila druge komplikacije, u 19 tjednu trudnoce rane kontrakcije maternice sta me uzasno uplasilo ali pod terapijom i stalnim mirovanjem evo me u skoro 24 puna tjedna, a kontrakcije me i dalje nisu otvorile hvala Bogu. Nije da su jake, kontroliramo ih
Jojj, uvijek nesto :/
Nadam se da ce sve biti ok s kontrakcijama. A zasto se to događa??
A uvik nesto, ali ja sam jako pozitivna :) uvijek pa i sad. Moze bit vise razloga, nije svima isti razlog a doktori ni ne kazu zasto se dogada, samo kako smanjit . Mislim da se to ne moze zaustavit bas kad pocne iako se meni ne pogorsava sta je super jer lezim uglavnom
Ma brzo ce ti proći tih još cca 15 tj.do poroda, samo da sve bude ok :)
Postovanje, nova sam ovdje... imam pitanje. Prije dva dana prosla mi ovulacija i danas sam dobila smedi iscjedak. A menstruaciju trebam dobiti tek za 2tj. Trbuh mi naotecen, stalno moram na wc i dobivam pristeve po licu i pojedinim djelovima tjela. Molim za pomoc
Dina
Dina, meni je prije puno godina u vrijeme ovulacije možda svega 2 ciklusa znao biti smeđi iscjedak, bila sam tad kod gin.i rekao mi je koliko se sjecam, jer je to stvarno bilo davnoo, da nije nista zabrinjavajuce i da se tako zna dogoditi.
Evo ti neki link koji sam na brzinu našla sad...
http://www.ringeraja.hr/forum/m_775366/mpage_1/key_/tm.htm#779332
Sortiraj odgovore
Najstariji