Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    09. Srpanj 2016. 20:55

Drage cure, 
    Trudna sam 7 + 3, jucer sam dobila neki kao smeđi iscjedak.
    Uplašila sam se jako jer sam već imala spontani i otišla na hitnu, rekli su mi da sam bzvz došla, da je sve za sad ok i ako prokrvarim jako da se tada dolazi na pregled.
    Pijem Duphastone prrventivno od početka trudnoće.
    Jučer navecer mi je iscjedak nestao, a dns se pojavio prvo kao u nekakvim točkicama, a onda je čak i ostao na ulošku, čak je bio skoro crne boje, kao nekakva sluz koja se razvlači. I sad kad se obrišem ostaje mi na papiru kao nekakve točkice, tamno smeđe. Bolove nisam imala, ali danas kao da su mi nekakvi slabi i počeli - ne znam da li je to više psihički ili?!
    Može li mi netko molim vas napisati kakav ste vi imali taj iscjedak ?  Koliko vam je dana to trajalo? 
    U velikoj sam panici !!!

Mom2besoon
    12. Srpanj 2016. 00:42

Vjerojatno od hematoma, i ja sam ga imala, morala bi strogo mirovati i ne mislit o iscjetku vec o bebi i da ce sve bit super

mono1111
    12. Srpanj 2016. 09:29

Meni nisu rekli strogo mirovanje, ali ja i u pravilu samo ležim. Kad moram nešto napraviti, napravim jer sam po cijele dane skoro sama doma.
    Pokušavam razmišljati pozitivno, ali jednostavno ne mogu svaki put, ne mogu si pomoći, pogotovo zato jer sam prvi put razmišljala pozitivno pa se dogodio spontani :/

Mom2besoon
    13. Srpanj 2016. 12:13

Moras bit pozitivna, kad je iscjedak mora bit jos malo hematoma a zbog hematoma se lezi, Tako da ipak ti lezi. Jel pijes Duphastone?

Mom2besoon
    14. Srpanj 2016. 12:06

Koju dozu pijes? Ja isto od pocetka pijem, sad sam 23 tjedan. Trenutno mi povecala dozu doktorica na 3 puta dnevno po 3 tablete na 5 dana, radi kontrakcija

Mom2besoon
    14. Srpanj 2016. 12:07

3 puta dnevno po 2 tablete :)

mono1111
    14. Srpanj 2016. 12:56

Tako i ja isto ! 3 X 2 tablete.
    I dns mi je vec 7 dan tog iscjedka i jos uvijek traje :/

Mom2besoon
    14. Srpanj 2016. 23:11

Jel lezis? Proci ce, ne brini zna bit i bas prava krv i stave u bolnicu dok se smiri, ti si za doma pazit se tj nije toliko strasno, samo moras mirovati i to pit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.