Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekmi
    06. Travanj 2016. 11:45

Bok curke, trudna sam 6 tjedana+6 dana, doktorica mi je u ponedjeljak potvrdila trudnocu, srceko kuca i napisala je da ne vidi hematom, no medutim jucer kasno popodne se obrisem i vidim u tragovima smede, danas ista stvar, pa cak i na jednom brisanju cak rijetko svjeza krv (ispricavam se sto sam tako direktna, ali da bolje objasnim)...doktorica mi radi tek od pola 2 danas i mislim da cu do tad poluditi...ima li netko slicnu situaciju?
    Hvala puno :-*

• Cekmi
    07. Travanj 2016. 11:04

Bok curke jucer me doktorica odmah poslala na hitnu u merkur, srceko kuca,hvala Bogu😀😀😀😀😍 dobila sam Duphaston tablete koje moram piti do 12.tjedna kad idem i na pregled... Rekla je mirovanje,ne moram se zaljepiti za krevet,ali nikakve fizicke aktivnosti osim setnje dva put dnevno po pola sata, sex isto ne moze, na posao ne ici,da odmah iskoristim novi i stari godisnji i otvaram do kraja komplikacije u trudnoci( e sad me taj dio malo buni sto sam ju i pitala pa sta ako bude sve ok,zasto se nebi vratila,ugl koliko sam skuzila ne vraca se i da tako napravim)...e sad malo vec i curkam tipa kao menza,sad ne znam jel to od pregleda jer me jucer dosta dugo cackala s tim ultrazvukom ili je od tableta...???

• Sarx
    29. Svibanj 2016. 15:17

Poz. Imam 17 godina i prije 1mj sam saznala da sam trudna,test pozitivan,sve uredu,mucnine jutarnje…No sinoc mi se desio mlaz krvi iz vagine kada sam mokrila,jako sam se uplasila,otisla doktoru no nije me primio i rekao da cekam ponedjeljak i odem svom ginekologu.
    Krv se nije vise ponavljaja i pojavljivala no danas imam blagi smećkast iscjedak,bolove nemam. Ako mi netko moze dati savjet,umirem od brige,neznam sta bih,a na hitnoj ne ppomazu, a moram cekati do sutra ujutro. :(((((((((

PhotoArtGirl
    18. Lipanj 2016. 17:09

Drage mame, zadnju mengu sam imala 12.05.2016. Kasni mi 8 dana, napravila sam 3 testa, svi su pozitivni, Jutros se pojavi smedji iscjedak lagani, da bi nakon par sati primjetila laganu krv. Odem na hitnu, naprave pregled i UZ kažu da je još rano da se bilo šta vidi (5tj i 3d), daju mi folnu i utrogestan i da dodjem nakon 7 dana. Medjutim, nakon sat vremena, krvarenje se pojava, kao menga je. Da li je plod otisao ili nisam ni bila trudna (mada je cudno da test pokaze pozitivno), ili je normalno. Molim iskustva :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.