Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLaMi
    22. Ožujak 2016. 20:43

Pozdrav svima, molim za savjet...
    Zadnja M je bila 18/02. U subotu sam radila test i bio je pozitivan. Ako sam dobro računala, u 5. sam tjednu. 
    U nedjelju sam primjetila smečkasti iscjedak pa sam jučer požurila kod ginekologice. Rekla mi je da je još rano za pregled i naručila za drugi tjedan. Dala mi je Duphaston 3x1 ozbirom na iscjedak, prvu trudnoću i moje godine, i rekla da ne pretjerujem s aktivnostima i da se javim u slučaju jačeg krvarenja.
    Problem je što mi se čini da se iscjedak nakon prvog Duphastona pojačao i varira od crvenog do tamno smeđeg s ugrušcima. Uz to danas imam lagane grčeve u donjem dijelu trbuha, slično menstruacijskim. Po onome što sam čitala ovdje i na drugim forumima, moglo bi biti implementacijsko krvarenje, iako mi izgleda malo preobilno, ili možda polipi grlića maternice. Kakva su vaša iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći? Koliko traje? Da li je Duphaston mogao ikako utjecati?
    Hvala puno na odgovoru. Baš se brinem :( Ako mi se nastavi i sutra mislim da ću ići do gin iako mi je rekla da se javim jedino u slučaju obilnijeg krvarenja.

• Trudilica
    25. Ožujak 2016. 12:20

Ejj ja sam bila jucer kod dr.On kaze ovo bi moglo da znaci nesto,a moze i da znaci nista.Propisao mi terapiju duphaston 3x1, i inekcije svako 7 dana .Jos uvijek imam smedji iscjedak,ali samo ponekad na papiru.Mislim pozitivno.Kako si ti ???

LaLaMi
    28. Ožujak 2016. 10:42

Bok Trudilica,
    Evo me, sve ok, nisam baš bila online ovih dana :)
    Od subote je krvarenje stalo, tu i tamo još imam neki iscjedak. Čekam srijedu i pregled!
    Kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.