Pozdrav svima, molim za savjet...
Zadnja M je bila 18/02. U subotu sam radila test i bio je pozitivan. Ako sam dobro računala, u 5. sam tjednu.
U nedjelju sam primjetila smečkasti iscjedak pa sam jučer požurila kod ginekologice. Rekla mi je da je još rano za pregled i naručila za drugi tjedan. Dala mi je Duphaston 3x1 ozbirom na iscjedak, prvu trudnoću i moje godine, i rekla da ne pretjerujem s aktivnostima i da se javim u slučaju jačeg krvarenja.
Problem je što mi se čini da se iscjedak nakon prvog Duphastona pojačao i varira od crvenog do tamno smeđeg s ugrušcima. Uz to danas imam lagane grčeve u donjem dijelu trbuha, slično menstruacijskim. Po onome što sam čitala ovdje i na drugim forumima, moglo bi biti implementacijsko krvarenje, iako mi izgleda malo preobilno, ili možda polipi grlića maternice. Kakva su vaša iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći? Koliko traje? Da li je Duphaston mogao ikako utjecati?
Hvala puno na odgovoru. Baš se brinem :( Ako mi se nastavi i sutra mislim da ću ići do gin iako mi je rekla da se javim jedino u slučaju obilnijeg krvarenja.
Ejj ja sam bila jucer kod dr.On kaze ovo bi moglo da znaci nesto,a moze i da znaci nista.Propisao mi terapiju duphaston 3x1, i inekcije svako 7 dana .Jos uvijek imam smedji iscjedak,ali samo ponekad na papiru.Mislim pozitivno.Kako si ti ???
Bok Trudilica,
Evo me, sve ok, nisam baš bila online ovih dana :)
Od subote je krvarenje stalo, tu i tamo još imam neki iscjedak. Čekam srijedu i pregled!
Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji