Pozdrav svima, molim za savjet...
Zadnja M je bila 18/02. U subotu sam radila test i bio je pozitivan. Ako sam dobro računala, u 5. sam tjednu.
U nedjelju sam primjetila smečkasti iscjedak pa sam jučer požurila kod ginekologice. Rekla mi je da je još rano za pregled i naručila za drugi tjedan. Dala mi je Duphaston 3x1 ozbirom na iscjedak, prvu trudnoću i moje godine, i rekla da ne pretjerujem s aktivnostima i da se javim u slučaju jačeg krvarenja.
Problem je što mi se čini da se iscjedak nakon prvog Duphastona pojačao i varira od crvenog do tamno smeđeg s ugrušcima. Uz to danas imam lagane grčeve u donjem dijelu trbuha, slično menstruacijskim. Po onome što sam čitala ovdje i na drugim forumima, moglo bi biti implementacijsko krvarenje, iako mi izgleda malo preobilno, ili možda polipi grlića maternice. Kakva su vaša iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći? Koliko traje? Da li je Duphaston mogao ikako utjecati?
Hvala puno na odgovoru. Baš se brinem :( Ako mi se nastavi i sutra mislim da ću ići do gin iako mi je rekla da se javim jedino u slučaju obilnijeg krvarenja.
Pozz Lalami.U potpunosti te razumijem jer se nalazim u,otprilike slicnoj situaciji.Ja sam tek u 4.-oj sedmici i primjetila sam dvaput svijetlosmedji iscjedak.Bas sam zabrinuta,s obzirom da sam prije god i po imala spontani 😑.Tebi savjetujem da odes sutra jer se tvoj iscjedak pojacao.Samo opusteno,bit ce sve ok.
Pozdrav svima, molim za savjet…
Zadnja M je bila 18/02. U subotu sam radila test i bio je pozitivan. Ako sam dobro računala, u 5. sam tjednu.
U nedjelju sam primjetila smečkasti iscjedak pa sam jučer požurila kod ginekologice. Rekla mi je da je još rano za pregled i naručila za drugi tjedan. Dala mi je Duphaston 3x1 ozbirom na iscjedak, prvu trudnoću i moje godine, i rekla da ne pretjerujem s aktivnostima i da se javim u slučaju jačeg krvarenja.
Problem je što mi se čini da se iscjedak nakon prvog Duphastona pojačao i varira od crvenog do tamno smeđeg s ugrušcima. Uz to danas imam lagane grčeve u donjem dijelu trbuha, slično menstruacijskim. Po onome što sam čitala ovdje i na drugim forumima, moglo bi biti implementacijsko krvarenje, iako mi izgleda malo preobilno, ili možda polipi grlića maternice. Kakva su vaša iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći? Koliko traje? Da li je Duphaston mogao ikako utjecati?
Hvala puno na odgovoru. Baš se brinem :( Ako mi se nastavi i sutra mislim da ću ići do gin iako mi je rekla da se javim jedino u slučaju obilnijeg krvarenja.
Da li si isla??Jel sve ok ?
Pozdrav svima, molim za savjet…
Ejjjjjj jesi ziva??sta se desava
Ejj ja sam bila jucer kod dr.On kaze ovo bi moglo da znaci nesto,a moze i da znaci nista.Propisao mi terapiju duphaston 3x1, i inekcije svako 7 dana .Jos uvijek imam smedji iscjedak,ali samo ponekad na papiru.Mislim pozitivno.Kako si ti ???
Bok Trudilica,
Evo me, sve ok, nisam baš bila online ovih dana :)
Od subote je krvarenje stalo, tu i tamo još imam neki iscjedak. Čekam srijedu i pregled!
Kako si ti?
Super,drago mi je da je krvarenje stalo.To je super znak.Ja sam nazalost imala spontani,moja bebica nije izdrzala ...Javi sta je bilo na pregledu....sretno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji