Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    13. Listopad 2015. 16:47

Evo i mene na ovoj temi, sad 6tj + 3dana T, 
    u subotu mi se pojavio iscjedak, neki tek toliko, u nedjelju prešlo u smeđi a jučer se malo još pojačao, tak da sam odmah ujutro odjurila kod ginekologice, plod se vidi na uzv, sve ok, nema nikakve upale, tako da je uzrok krvarenja nepoznat…. Dala mi je duphaston tablete i strogo mirovanje sve dok krvarenje ne stane…
    Bila je opcija i bolnica, al ipak smo odabrale ovu drugu opciju..
    Sad je samo bitno da krvarenje stane.. 
    Uf, baš sam van sebe, ovo mi je četvrta trudnoća al nikad nisam imala takvu situaciju.. 
    :(

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Pupa2
    14. Listopad 2015. 11:40

JanaH, ja sam krvarila sa 6 tjedana. Bila u Londonu i nisam mogla mirovati. meni se pojavljiavalo svaka 2-3 dana, malo usporim ali čim se malo više preforsiram opet krene. Meni je to bilo onako smeđe. Odjednom iscuri i onda ga nema 2-3 dana. Kad sam došla doma imala sam još 10 dana do prve kontrole, međutim tu večer mi je iscurilo puno nekih ljigavih ugrušaka, bili su boje kože i ja sam se zaprepastila.. Onako, stvarno ljigave strukture... Otišla kod gin, srce kuca, plod dobro, nema hematoma... Dobila duphastone i prestalo krvarenje samo od sebe. Međutim na sljedećoj kontroli se pojavio hematom kojeg nije bilo dok sam krvarila... Tako da se uopće ne zna uzork tom krvarenju. Bitno da je beba dobro... Držim fige, odmaraj, slijedi upute liječnika i sve će biti ok. 
    Evo ja sam sad u 19.tjednu i s bebom je, hvala Bogu, sve u najboljem redu.... Sretno!

Zumbul
    24. Prosinac 2015. 10:05

Pozdrav drage... Vidim da se dugo nije pisalo na temi ...
    Ovako, trudna sam 14+5.. od 13+2 imam smedi iscjedak, nije obilan..
    Isla sam na hitnu u Petrovu 2 puta u istom danu.. ujutro zbog smedeg jer se tek pojavio i navecer jer je bilo roskasto... Beba i redu, zatvorena sam..znaci sve oke.. Oni mi neznaju rec od kuda je taj iscjedak.. Kao smede znaci da je stara krv.. ali od kud kad sam zatvorena ? Dobila sam Utrogestan tablete za vaginalnu primjenu 3x2... I koristim evo vec drugu kutiju... Iscjedak je 3 dana tu pa ga 3 dana nema... Mirujem, stalno lezim.. Mislim, moram se ustat jest i na wc... 
    Ima li koja zena, trudnica da joj je bilo slicno ? Ja sam vise luda.. taman mislim gotovo i onda ga opet vidim i ponovo nervoza i strah 😢 
    Inace sam prije godinu dana bila na kiretazi zbog missed ab...
    Moze li malo rijeci utjehe ? 
    Citam na netu a i rekli su mi u bolnici da je to ok sve dok nije  bas bas krvarenje kao menstrualno.. ali opet imam strah..
    Hvala Vam unaprijed na odgovoru

Zumbul
    24. Prosinac 2015. 10:08

Zaboravila sam napisat da su mi rekli da mi je vrat maternice dosta prokrvljen, pa da mozda pukne neka kapilara na vratu maternice...ali opet nisu 100 posto sigurni..

Viki_ri
    07. Siječanj 2016. 11:42

Pozdrav svima,

Zadnja M je bila 15.11. i 30.12. utvrđena mi je rana trudnoća s GV 5 mm ali bez EO. 02.01. mi se pojavio iscjedak koji je bio žućkasti, ne preobilan ali je zahtjevalo dnevni uložak. Već drugi dan je postao svijetlosmeđi, a nakon mokrenja na papiru je ostajao tamnocrveni vodeni trag. Prepala sam se i otišla na hitnu 03.01. Doktorica je bila vrlo draga, pregledala me i rekla da je sve ok, da je trudnoća još mala i da se plod ne vidi još. Nakon pregleda sam dobila grčeve (kao menstrualne) i iscjedak je postao gotovo crn, dok postepeno nije postajao crven. Odlučila sam pričekati, ali pošto nije prestalo 06.01. ponovo sam otišla na hitnu. Opet je bila ista doktorica, i ponovo me pregledala i utvrdila da to nije svježe krvarenje, nego samo sukrvica, hematoma nema i njezin odgovor je bio da je to zbog toga jer se trudnoća još uvijek formira. Dobila sam Duphaston 2x1. Moram napomenuti da sam totalno uplašena jer su mi nakon pregleda ponovo započeli grčevi koji su trajali do ujutro i nakon mokrenja sam imala 2 manja ugruška tamno crvena. U ponedjeljak imam zakazan pregled kod svoje ginekologice...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• Maya20
    02. Veljača 2016. 15:39

Trudna sam 7+5 tjedana i sinoć imala svjetlo žuti iscjedak. naravno da sam se uspaničila, doktor mi nije radio, ali MM se pametno sjetio da nazovemo hitnu. Rekli mi da je to sve normalno i da ne dolazim ako “iscjedak” nije obilan, smeđi ili krvavi.
    Za svaki slučaj sam stavila uložak i sve OK. Normalno sam na poslu, danas mi čak nije niti jako muka. Ali, maloprije sam bila na WC-u i vidim na ulošku malu svjetlo smeđu mrljicu, možda veličina kovanice, ma i manja. Odmah zvala svog ginekologa, opet rekao da je to normalno ali da dođem sutra na kontrolu da budem mirnija… Tako da idem sutra popodne, ali molim vas da mi netko kaže dali je imao sličnu situaciju jer ću izluditi! :-) malo me i trbuh boli, ništa strašno, ali tu i tamo zabolucka :-(

Lara002
    17. Veljača 2016. 10:02

Pozdrav svima,
    Imam problem koji me dosta muci, pa bih rado cula vasa misljenja o svemu. Naime trudna sam 6 tjedana, prosli tjedan sam bila na prvom pregledu, i gin. mi je rekla da vidi trudnocu, ali da jos ne vidi plod. Odmah mi je napomenula da moram imati na umu da se neke trudnoce "ne nastave". Ono sto me muci jest smedi iscjedak kojeg imam vec 2 tjedna, nekad je jaci, a nekad vidim samo svijetlo-smede tockice na papiru. Nekoliko sati nakon pregleda, smedi iscjedak se pretvorio u krv. Kolicina krvi je bila poprilicno mala, no svejedno me zabrinula. Nakon par sati vise nije bilo krvi. Od pregleda koristim utrogestan, 3x2. Gin. mi je rekla da bi iscjedak trebao u potpunosti nestati 24 sata nakon pocetka koristenja utrogestana. U meduvremenu je bilo dana kad iscjetka gotovo ni nije bilo, no nakon 5-6 dana koristenja utrogestana iscjedak je postao jaci. Preksutra opet idem na ultrazvuk, valjda nije doslo do nikakvih komplikacija. Imate li slicnih iskustava? Inace, ovo mi je prva trudnoca

• Trudilica
    22. Ožujak 2016. 16:26

Veliki pozdrav svima.Nadam se da jos neko prati ovu temu ...
    Nakon 22 mjeseca truda nakon spontanog(koji je zavrsio kiretazom) napokon pozitivan test,ali sam zabrinuta.Naime,4 sedmica trudnoce,primjetila sam jako svijetal smedji iscjedak :( .Termin kod ginekologa mi je u cetvrtak.Jel se jos nekom desilo ovako,kako se zavrsilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.