Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raphaelly
    27. Veljača 2021. 16:47

malakata super, ajde ako je "samo" to može se izdržati ..
    Javi se ako bude novosti! 

• jessika
    14. Ožujak 2021. 23:22

Pozdrav curke,
    Sve sam valjda do sad o ovoj temi procitala...ali neznam mozda trazim jos malo utjehe...pokoji savjet...
    Ugl.zadnja menstruacija mi bila 7.1.sad bi to bilo 9tj,ali ocito je bila kasnija ovulacija i prije 2tj na pregledu gin.nije vidio nista,pa me poslao vadit betu koja je bila preko 2067,pa me ponovo pozvao na ultrazvuk i carobno se u 12h od zadnjeg pregleda pojavila tockica od 4,5mm 🥰 i to bi bilo 4/5tj
    Odmah mi prepisao utrogestan 2x2 i sve bilo ok dok mi ovaj vik nije poceo prvo neki gust i ljepljiv iscjedaj...pa  rosksati i sad smedi..nije obilno al poslije svakog brisanja ga ima..iduci mi pregled u cet.znaci za 4 dana kao kad pocne srce kucat..sad neznam da li da zovem sutra ili da ne panicarim i  pricekam taj cet. Jer neznam sto bi on vise mogso uradit po tom pitanju...
    Isprike na poduljem postu..  malo me panika pere posto mi u zadnjoj trudnoci bebi iz cista mira u 5mj prestalo srce kucati....

• Angel1007
    16. Ožujak 2021. 16:04

Ženske, da li je koja imala situaciju sličnu mojoj? Znači zadnju mengu sam imala 3.2. u trajanju od 6 dana. Ciklusi su mi cca 31-33dana. Radimo na bebi već pola godine. Uglavnom kasni mi već 10 dana, radila sam 4 testa(2 nakon 2 dana kašnjenjai 2 nakon 8 dana kašnjenja) i negativni su, i ako prva trakica je izgledala kao pozitivna, al razliveno (kontrolna) pa možda nisam dobro napravila test. Inače me pred mengu bole grudi, sad nisu... Tek su me počele bolit sad pred 2 dana, napuhnutnost, probadanja u jajnicima. Naručena sam u pon na pregled, a danas sam imala jaki bijeli iscjedak i sad je već smečkast. Ne znam da li je menga u pitanju ili da je trudnoća, pošto sam naišla na komentare da testovi znaju biti negativni, a ipak je riječ o trudnoći? Hvala 😁

• Catlady
    18. Ožujak 2021. 10:02

Pozdrav curke 😊 vidim da ste sve u slicnim problemima kao i ja sto se tice smedeg iscjetka 😕 ali imam pitanje vezano za test za trudnoću, jutros sam otvorila novi test i na njemu je vec bio negativan rezultat znaci prije nego sam piskila na njega, i sad ne znam dali je taj test vazeci ili ne, ima ko kakav savjet?

👩‍🦰29g pcos
    👱37g oligoastenozoospermia
    1.12.2022. prva aspiracija
    5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
    Sljedeći postupak 3/2023

• malakata
    18. Ožujak 2021. 16:28

Angel1007

Ženske, da li je koja imala situaciju sličnu mojoj? Znači zadnju mengu sam imala 3.2. u trajanju od 6 dana. Ciklusi su mi cca 31-33dana. Radimo na bebi već pola godine. Uglavnom kasni mi već 10 dana, radila sam 4 testa(2 nakon 2 dana kašnjenjai 2 nakon 8 dana kašnjenja) i negativni su, i ako prva trakica je izgledala kao pozitivna, al razliveno (kontrolna) pa možda nisam dobro napravila test. Inače me pred mengu bole grudi, sad nisu… Tek su me počele bolit sad pred 2 dana, napuhnutnost, probadanja u jajnicima. Naručena sam u pon na pregled, a danas sam imala jaki bijeli iscjedak i sad je već smečkast. Ne znam da li je menga u pitanju ili da je trudnoća, pošto sam naišla na komentare da testovi znaju biti negativni, a ipak je riječ o trudnoći? Hvala 😁

Mislim da nije u pitanju trudnoća, jer bi ti testovi, a pogotovo ovi šta si ih napravila nakon 8 dana kašnjenja pokazali pozitivan rezultat i to u roku nekoliko sekundi. 

• jessika
    19. Ožujak 2021. 15:07

Angel1007

Ženske, da li je koja imala situaciju sličnu mojoj? Znači zadnju mengu sam imala 3.2. u trajanju od 6 dana. Ciklusi su mi cca 31-33dana. Radimo na bebi već pola godine. Uglavnom kasni mi već 10 dana, radila sam 4 testa(2 nakon 2 dana kašnjenjai 2 nakon 8 dana kašnjenja) i negativni su, i ako prva trakica je izgledala kao pozitivna, al razliveno (kontrolna) pa možda nisam dobro napravila test. Inače me pred mengu bole grudi, sad nisu… Tek su me počele bolit sad pred 2 dana, napuhnutnost, probadanja u jajnicima. Naručena sam u pon na pregled, a danas sam imala jaki bijeli iscjedak i sad je već smečkast. Ne znam da li je menga u pitanju ili da je trudnoća, pošto sam naišla na komentare da testovi znaju biti negativni, a ipak je riječ o trudnoći? Hvala 😁

Bok,meni je sad bila takva situacija. Prvi test bio negativan( a imala sve simptome od mucnina pa do bolova). Ponovila test za 8 dana i bio pozitivan. Receno mi da je bila kasnija ovulacija....nazalost ipak nije dobro zavrsilo,nakon tjedan dana smedeg iscjedka,danas prokrvarila i sad moram na ciscenje...

Silver Moon
    23. Ožujak 2021. 19:41

Hej
    Dali femisan a kapi smanje menstruaciju?
    Naime prosli mjnbola cistabzutog tijela 5cm koja je pukla i dojila m na 40dan
    Ovj mj minje m stigla na 30 ili 31dan ciklusa
    Naime dogodilo s eto da sam ja cijelo vrijeme na tankim dnevnim ulošcima.
    Ugruška nemam niti ljušte ja tkiva
    Lrv varora od svjetlo roze ,pa smeđa pa tamno crvena sad je crvena ali čista.

Inace mi 2 dan ispadaju komadi velicine kokosjih jetrica i tampon mi izdrzi 2h ,poplava je nesmijem se pomaknuti sad je 2dan prosao na dnevnom ulosku!

Danas mi je 4dan i dalje na dnevnom.Krv cista ali samo nakon brisanja.Dakle meni ne curi krv jedino tijekom nužde se stvori.

Danas mi je 33dan ciklusa i 4dan menge. Inace mi traje 5dana.
    Neobicno je stvarno da je tako kratka
    Nezasticeni odnosi nez kad su bili nisma pratila.
    Dali kapi koje sam popila 1 bocicu mogu toliko smanjiti.Kapi sam potrosila 3 dana prije pocetka menge.

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• daly56
    23. Ožujak 2021. 20:39

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome

Silver Moon
    23. Ožujak 2021. 21:34

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine…

Himen ne puca tako lako.
    Bilo bi dobro da nadete svog ginekologa i sve sto Vas zanima njega pitate.
    Menstruacija moze uraniti ili zakasniti.Hormonski poremecaj. Kod mene nekad zakasni 10 dana i dobijem 40dan je prisutna cista.Nju otkriti moze smao gin. Boje mogu varirati. Stres djeluje na ciklus.

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• daly56
    23. Ožujak 2021. 21:39

Leptir2014

daly56

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine…

Himen ne puca tako lako.
    Bilo bi dobro da nadete svog ginekologa i sve sto Vas zanima njega pitate.
    Menstruacija moze uraniti ili zakasniti.Hormonski poremecaj. Kod mene nekad zakasni 10 dana i dobijem 40dan je prisutna cista.Nju otkriti moze smao gin. Boje mogu varirati. Stres djeluje na ciklus.

Vi smatrate da je trudnoća nemoguća na taj način?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.