Pozdrav😊
Trudna sam oko 5 tjedana i jucer mi se pojavio smedji iscjedak ali skroz malo, tako i danas i imam blage bolove u donjem dijelu trbuha. Htjela sam pitat dali je to zabrinjavajuce? Imam termin kod doktorice 02.02 dali da pricekam ili da je zovem da idem prije. Prva trudnoca pa sam se dosta uplasila 😞
Ja bi na tvom mjestu zvala i otisla na pregled 😕 cesta su ta “krvarenj u ranoj trudnoci i cesto bude sve uredu, ali kod mene nije bio takav slucaj pa sam ja onda uvijek za varijantu ic odmah 😕 sretno i nadam se da je sa mrvicom sve uredu 🤞🙏🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nazalost nije uspjelo koliko sam shvatila doktoricu da je bila biohemijska 😞 hvala na podrsci
Pozzz zanima me u 6 tt sam... I kad se po mokrim sve ok, kad se brisem smeckasto obrise... A s mokracom sve ok.... Dobila sam duphaston 3 puta na dan po 1... U pon imam pregled i jako me strah... U prosli pon je sve bilo ok....
Neomi123 tako je i meni isto od jucer samo kad se obrisem. Vise sam luda od guglanja i citanja. Ugl. u 8tj sam i od jucer mi se javlja taj iscjedak samo kad sam na wc-u, inace na ulosku nemam nista. Prije deset dana sam bila na prgom pregledu i sve je bilo uredu kao i nalazi. Danas sam zvala doktora rekao mi je da smedi iscjedak nije opasan vec da pratim ako se bolovi pojacavaju ili dode do krvi. Bolova nema, inace samo mucnine. Nalazim se u Njemackoj mogu li uzeti ista na svoju ruku? Ili najbolje da kazem da imam bolove i odem sutra na pregled
Pozzz zanima me u 6 tt sam… I kad se po mokrim sve ok, kad se brisem smeckasto obrise… A s mokracom sve ok…. Dobila sam duphaston 3 puta na dan po 1… U pon imam pregled i jako me strah… U prosli pon je sve bilo ok….
Sta je bilo na pregledu?
Pozdrav cure, pratim forum vec tjednima a danas prvi put pišem. Nadam se da ce svima sve biti oke, vidim da nas ima puno zabrinutih ali hvala onima koje smiruju i tješe, zlatne ste! Ja sam 7tt, prva (neplanirana i neočekivana), još sam zbunjena. Sve je (valjda) bilo oke do jucer kad sam isla na neko kratko planinarenje (cesto idem), iako me trbuh zatezao jos od jutra itd a kad sam se vratila smeckasti iscjedak na ulosku i bolovi u donjem dijelu (koji su zapravo prisutni otkad sam ocekivala dobiti menstruaciju). Primijetila sam da su ti bolovi intezivniji sto sam ja vise fizicki aktivna u danu. Narucena sam na prvi pregled za 10 dana, sad ne znam da li da zovem ranije? Danas nakon jutarnje setnje samo dvije tockice smeckastog iscjetka, evo lezim ostataj dana.... Sto mislite? Hvala cure..
Cure, molim vas savjet.Sad sam trudna 8 tjedana. Pisala sam prije 2 tjedna kad sam imala blago krvarenje koje je stalo nakon dan-dva. U petak sam prokrvarila svježu krv, na uzv sve u redu. Ne vidi se razlog krvarenja. To je sutradan stalo al se vuče smeđe crni iscjedak koji se jutros opet pojačava. Doktorica ne vidi razlog za paniku, a ja sam ludaaa!!
Lu, bila je skroz svježa krv samo prošli petak i od onda tamno smeđi iscjedak i to samo kad se brišem nakon mokrenja. Od subote sam čak i makla uložak jer nije bilo potrebe da ga nosim. Sad se evo skoro pa skroz očistilo. Samo me brine od čega to krvarenje, doktor ne vidi nikakav hematom. Odlazak na wc mi je noćna mora.
Hvala ti Lu. Od jučer popodne nema više ništa. Čisti iscjedak. Nadam se da se više neće ponavljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji