Pozdrav!
Evo citala sam forum i vidim da moze biti svasta i ne znam ima li smisla uoce pisati, ali moram.
Imam evo vec 4. dan lagano smeckasti iscjedak. U jednom trenu je bio mozda cak i roskast ali samo jednom. Jucer sam vadila betu 14dpt koja je 96 sto je ok. Doktoru sam rekla za iscjedak on mi je samo ukinuo aspirine. I to je to. Nije se nesto posebno brinuo. Inace stavljam 3x2 utrogestana. Jucer nisam popila aspirin ali evo danas opet iscjedak. Nemam nikakve simptome trudnoce osim nekog laganog vrenja u stomaku (vise ugodnog nego neugodnog). Pa ne znam evo sto vi mislite. 🫣
👩🏻 40, nalazi uredni osim AMH , 5 pmol/L
🧔🏻♂️ 44, nalazi uredni
5/21 trudnoca, spontani u 7 tj.
KBC Osijek
12/21 AIH ❌
01/22 AIH ❌
02/22 IVF prirodni, Klomifen 2-5 dc, Ovitrelle 33h prije punkcije, 5🥚, 4 oplodjena, 3 ostala
ET 02/22 - 5dpo 2🥚 vracena, 1🥚 zamrznuto
- 14 dpo beta 52 🥰🤞
- 17 dpo beta 124
- 31 dpo beta 1600, GV 0.65 cm ❌
FET 06/22 vraceno 1 zamrznuto 🥚
- 15 dpo beta 96 🤞
Pozdrav cure, nova sam na forumu i dosla sam po malo podrske. 🙏
Nakon 2 spontana, ostala sam trudna i sada mi je 6+1! :)
U cetvrtak mi je izasao kao tamno smedji/tamno crveni cep krvi. Nakon toga vise nisam tako krvarila. Sada imam smedji iscjedak koji je manji nego jucer, a daleko manji nego li u cetvrtak.
Jucer sam bila na hitnom pregledu i plod napreduje do u dan kako je ginekologinja rekla. Povecala mi je dozu utrogesta s 2 na 3. Takodjer mi je rekla da je moguce da mi smedji iscjedak bude jos par dana (sto zbog pregleda, sto zbog nakupine te stare krvi). Od simpoma trudnoce imam onako konstantan umor i bol u donjem dijelu ledja koji traju od pocetka. Grudi nisam nikada primjetila da su mi nesto napuhnute (nekada bole na dodir, nekada ne) i muka mi je kada nesto pojedem, ali ne povracam.
Citam svakakva iskustva i svako malo gledam ulozak.🙈 Jako me strah i nadam se da ce sve biti ok. Mirujem do pregleda 7.7.
Vi koje ste imale takav iscjedak kada vam je potpuno prestao?
Drage mame, pomagajte savijetom. Trudna sam 14+4, s 10+2 sam prokrvarila smeđe/crveno, završila na pregledu sve super, dobila Duphastone 3x1. 3 dana poslije izljev s ugrušcima, doslovno je curio mlaz tamne krvi iz mene. Hitno u bolnicu, zatvorena, beba super, razlog ne vide. Od jednom 4 duphastona i dalje 3x2....međutim meni se smeđi iscjedak povlači svaki dan i uz terapiju. Od nedjelje se pojačao, jutros je iscurio iz mene, popila sam opet 4 tablete od jednom. Ovo mi je 4. trudnoća, 2. savršene i 1 missing ab u 9 tj prije 4 godine. Što više da poduzmem za taj smeđi iscjedak? I da, pozitivna sam bila na ureaplasmu pila Sumamed 5 dana, svi brisevi, krv, urin odlični.
Drage mame, pomagajte savijetom. Trudna sam 14+4, s 10+2 sam prokrvarila smeđe/crveno, završila na pregledu sve super, dobila Duphastone 3x1. 3 dana poslije izljev s ugrušcima, doslovno je curio mlaz tamne krvi iz mene. Hitno u bolnicu, zatvorena, beba super, razlog ne vide. Od jednom 4 duphastona i dalje 3x2….međutim meni se smeđi iscjedak povlači svaki dan i uz terapiju. Od nedjelje se pojačao, jutros je iscurio iz mene, popila sam opet 4 tablete od jednom. Ovo mi je 4. trudnoća, 2. savršene i 1 missing ab u 9 tj prije 4 godine. Što više da poduzmem za taj smeđi iscjedak? I da, pozitivna sam bila na ureaplasmu pila Sumamed 5 dana, svi brisevi, krv, urin odlični.
Ja sam u prosloj t imala ureaplazmu.
Ne zelim te uplasiti ali ja sam u 18tt 3 dana nakon smedeg iscjetka prokrvarila dobila trudove i rodila svog sincica. On je bio savrseno, do poroda ziv i zdrqv decko al eto...:(
Razlog...infekcija posteljice zbog ureaplazme. 2 dana prije sam bila na pregledu redovnom i sve ke bilo oke, zatvorena, bebac aktivan i 2 tj veci nego bebe u tom stadiju strudnoce.
Ne mora znacit da je ista lose ali ja bi na tvom mjestu poucena svojim iskustvom opet otisla u bolnicu za svaki slucaj i trazila da naprave sve pretrage (urin,krv,uvz,brisevi).
Ako je upala u pocetku mogu to sanirat, meni je crp bio vec tad 70 i ptvorena sam bila za prst. Nazalost nisam uspjela docekat kraj upale i serklazu. Odi pregledat se cisto da se smiris
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Bila na pregledu. Ne vide razlog tog smečkastog iscjetka. Nakon tuširanja nije ga bilo, ali nakon pregleda vaginalnom sondom pojavio se, kao da imam neka "ranica". Jer meni isuri i kada sjedim jer sam savijena u tom donjem dijelu stomaka....uglavnom, saznala sam da nosim dječaka koji je savršen (tako mi ginekolog rekao) zatvorena sam, posteljica je podignuta....ma sve je super. Savijet tablete, mirovanje i moliti Boga da izdržimo do 18 TT, nakon toga smo van opasnosti po riječima ginekologa.
Bila na pregledu. Ne vide razlog tog smečkastog iscjetka. Nakon tuširanja nije ga bilo, ali nakon pregleda vaginalnom sondom pojavio se, kao da imam neka "ranica". Jer meni isuri i kada sjedim jer sam savijena u tom donjem dijelu stomaka….uglavnom, saznala sam da nosim dječaka koji je savršen (tako mi ginekolog rekao) zatvorena sam, posteljica je podignuta….ma sve je super. Savijet tablete, mirovanje i moliti Boga da izdržimo do 18 TT, nakon toga smo van opasnosti po riječima ginekologa.
Ma supeeer🥳
Daj boze da se vise ne ponovi🤞
Moguce da ti se malo nairitirala rodnica i posto je prokrvljenija koja zilica popuca.
Ne sumnjam ja da ces izdrzat i do 38 i pohvalit se svojom bebicom ❤
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Bila na pregledu. Ne vide razlog tog smečkastog iscjetka. Nakon tuširanja nije ga bilo, ali nakon pregleda vaginalnom sondom pojavio se, kao da imam neka "ranica". Jer meni isuri i kada sjedim jer sam savijena u tom donjem dijelu stomaka….uglavnom, saznala sam da nosim dječaka koji je savršen (tako mi ginekolog rekao) zatvorena sam, posteljica je podignuta….ma sve je super. Savijet tablete, mirovanje i moliti Boga da izdržimo do 18 TT, nakon toga smo van opasnosti po riječima ginekologa.
Ma supeeer🥳
Daj boze da se vise ne ponovi🤞
Moguce da ti se malo nairitirala rodnica i posto je prokrvljenija koja zilica popuca.
Ne sumnjam ja da ces izdrzat i do 38 i pohvalit se svojom bebicom ❤
I daa probaj da te sto manje pipkaju dolee...meni je od tog vakterija usla u maternicu🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Zadnja dva pregleda ni ginekologinja, a ni danas ginekolog koji ju mjenja nisu željeli ništa čačkati dolje. Samo pregled vaginalnom sondom.
Pozdrav!
Meni se također događa priča sa smeđim iscjedkom.
Zadnja M je bila 21.05., 23.06. sam napravila test koji je odmah bio pozitivan, Clearblue je pokazivao 2-3tj. Na pregled sam naručena tek 12.07.
Prva mi je trudnoća, i sinoć sam već primjetila lagani smeđi iscjedak. Nije da curi konstantno, već bude npr nakon mokrenja, na kraju koja kap. Ne osjećam nikakve bolove.
Po internetu ima svega, prvo sam htjela pričekati još nekoliko dana i pratiti situaciju. A sad više ne znam, trebam li možda ipak sutra javiti ginekologu?
Nakon što sam puno toga pročitala baš sam se zabrinula...
Više od godine dana mi je tebalo da ostanem trudna i sad me baš strah da se nešto ne dogodi.
🙁
Pozdrav!
Meni se također događa priča sa smeđim iscjedkom.
Zadnja M je bila 21.05., 23.06. sam napravila test koji je odmah bio pozitivan, Clearblue je pokazivao 2-3tj. Na pregled sam naručena tek 12.07.
Prva mi je trudnoća, i sinoć sam već primjetila lagani smeđi iscjedak. Nije da curi konstantno, već bude npr nakon mokrenja, na kraju koja kap. Ne osjećam nikakve bolove.
Po internetu ima svega, prvo sam htjela pričekati još nekoliko dana i pratiti situaciju. A sad više ne znam, trebam li možda ipak sutra javiti ginekologu?
Nakon što sam puno toga pročitala baš sam se zabrinula…
Više od godine dana mi je tebalo da ostanem trudna i sad me baš strah da se nešto ne dogodi.
🙁
Pozdrav! Kod tebe mi se cini kao implantacijsko krvarenje sto je normalno, no ja bih svakako provjerila s ginekologom sto prije. Ne bih cekala 12.7.
Evo da te utjesim: meni je bila kao prsnula prije 2 tj taaaamno crvena krv (usprkos Utrogestu). Odmah sam odletila kod ginekologa i sve i redu, srce kuca, beba se razvija do i dan. Ginekologinja mi je dala 2 tj mirovanja i s vremeno se iscjedak jaaako smanjio. Zadnja 3 dana ga uopce nemam. Sada lagano prosetam po stanu, no sto vise lezim i ne dizem nista tesko.
Uzrok mom krvarenju su vjerojatno zilice koje su popucale jer sam dan prije dosta hodala.
Vjerujem da je i kod tebe sve ok. :) Samo se smiri i odi provjeri sto prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji