Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš….
Trudnoca preko odjece je nemoguca.
Ja sam imala odnose od 16god s deckom on je vadio van ili koristio kondom.
2godine smo tako. Taj dečko mi je danas suprug. 7god smo zajedno i planiramo djete.
Postoje testovi (30 kn nadalje) u Dmu i ljekarni.
Test najbolje raditi 1 dan kašnjenja.
Što se tiće rozok krvarenja npr ako je ciklus 30 dan a 15dan ciklusa dode do rozog iscjetka to znači da ste ovulirali (plodni dani). To s enemora javiti svaki mjesec. Svaki mjesec može doći neki drugi dan u ciklusu... Bol je normalna prije menstruacije ako je bol nepodnošljiva npr ja se nisam mogla pomaknut onda se ode na hitnu ili svome gin se naručiti.Nemojte trpiti ako je bol jaka.Znaci da postoji neki problem koji ce gin rijesiti.
Opustite se i pricekajte iducu menstruaciju :)
Nadam se da sam bar malo pomogla...
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Cijeli moj ciklus je bio poremećen,nako završetka menstruacije uslijedio je period sa smedjim iscjedkom a krv se pojavila možda 24.dan ciklusa i 27. pa onda opet smeckasto,nekada roze.Vec dva dana imam bijeli iscjedak i čini mi se da je sve uredu ali definitivno će poremetiti menstruaciju.Nikad nisam imala odnos,objasnila sam vam jedini način zbog kojeg se sikiram a bol o kojoj sam govorila nije bol pri menstruaciji već bol kad je dečko znao prodirati prstima do vagine,ali uvijek preko donjeg vesa i strampli,nekada sam bila i skroz odjevena i moj strah je šta ako je himen na taj način mogao biti oštećen jer sam osjetila u tim nekim situacijama katkad bol
Cijeli moj ciklus je bio poremećen,nako završetka menstruacije uslijedio je period sa smedjim iscjedkom a krv se pojavila možda 24.dan ciklusa i 27…
Iskreno nije došlo do odnosa=nije došlo do trudnoće.
Što je problem može samo ginekolog utvrditi...
Ako bude kasnilo napravite test na 1 dan kašnjenja.
Ponekad se ciklusi poremete. Svakome se moue to desiti da se poremeti.
Meni nekad dode 28 do 36. 2019 sam dobila 43 dan a prosli mj 43dan.Ovaj mj 30dan....
Događa se svakome barem 1 u životu.
Nemorate brinuti :)
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Cijeli moj ciklus je bio poremećen,nako završetka menstruacije uslijedio je period sa smedjim iscjedkom a krv se pojavila možda 24.dan ciklusa i 27…
Iskreno nije došlo do odnosa=nije došlo do trudnoće.
Što je problem može samo ginekolog utvrditi…
Ako bude kasnilo napravite test na 1 dan kašnjenja.
Ponekad se ciklusi poremete. Svakome se moue to desiti da se poremeti.
Meni nekad dode 28 do 36. 2019 sam dobila 43 dan a prosli mj 43dan.Ovaj mj 30dan….
Događa se svakome barem 1 u životu.
Nemorate brinuti :)
Na drugim forumima su me ismijavali što mogu razumjeti a Vi ste me jedini ozbiljno shvatili.Znaci vi mislite da se nemam razloga brinuti? 😏
Cijeli moj ciklus je bio poremećen,nako završetka menstruacije uslijedio je period sa smedjim iscjedkom a krv…
Nemate brige.Samo preveliki strah. Mene je isto bilo.
Svakoj ženskoj osobi se tako može ciklus poremetiti... Ako je došlo na vrijeme nemate brige. Znaći slobodno dođe ranije ili malo kasnije...Nekad mi ciklus dode 28dan a nekad 36dan,nekad mi zakasni pa dođe 40dan(onda ja znam da je to cista u pitanju).Ona pukne i sve oke. Ja nez sta da više napišem.Sve što ste pitali ja sam navela odgovore koje mislim da trebaju biti tako odgovoreni...
Znam da je problem ako nemate ginekologa ali probajte naći(obratiti se rodbini ili frendici možda ona zna tko prima pacijente).
Ja sam prvi put isla gin 2019 hitno jer mi je test bio pozitivan i uplašila sam se da je krenuo pobačaj ili tako nešto. Jedva sam našla gin.Nitko nije primao. Zvala sam na sve strane doktore dok mi je ginekologica u mom gradu rekla da prima doktor u drugom gradu. Zvala sam tad dečka da dođe po mene na posao jer ja nemogu do doma hodati. Došla kod gin na kraju cista. Znači kod mene je bila situacija da sam krvarila jako toliko da sam morala izači s posla jer se nisam smjela pomaknuti.Osjetila sam da je sve iscurilo. Mislila sam da je sve probilo preko uloška na van. Užasan osječaj.Komadi ogromni ispadali. To je bila hitna situacija kad sam bila prisiljena pronaći ginekologa ili otic na hitnu.
Zato kazem pronadite ginekologa nemojte da se dogodi kao meni.Jer onda nastane problem...
Prije ilo kasnije budete morali kod gin.To je važno zbog zdravlja. Ja sam bila kod covjeka pred mirovinu isto mi je bilo neugodno ali to je njegov posao.
Godinu dana sam se prebacila kod žene. Ne volim ju previše ali eto tu je i znam da ako ju zatrebam mogu otici kod nje na pregled. Inace preporuceno 1godišnje obaviti pregled barem ja tako mislim.
Ja planiram trudnoću pa mi je svaka promjena važna...
Nemate razloga za brigu....
Trudnoća nije.. Sigurna sam u to. Opustite se...
Javi se za koji dan dali je sve okej :)
Sretno :)
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Pozdrav, nova sam ovdje i totalno sam prestravljena i molim da se jave cure koje su u trudnoći imale decidualni polip. Naime, imam 3 neuspjele trudnoće iz sebe (2 misseda i jednu medicinski prekinuti trudnoću u 16 tj zbog deformacije fetalne glave i šanse za život 0%). Sada sam trudna točno 12tj. Prošli tj primjetila smećkasti iscjedak i naravno odmah otišla ginekologu. Sa bebicom je sve ok ali minje uočen taj polip koji bi mogao povremeno “procurit”. Od tada nisam imala nikakav iscjedak i danas ujutro prilikom brisanja primjetil sam rozi iscjedak. Naravno pretrnula sam. I nakon toga cijeli dan blago smećkasti iscjedak prilikom brisanja. Zvala gin ona rekla da nema razloga za paniku dok nema obilne i svježe krvi kao kod menstruacije i dok nemam grčeve. Ona to prepisuje tom polipu. S tim da moram napomenut da stvarno mirujem, ležim i lagano setam samo. Dali je netko imao problema sa tim polipom i imam li razloga za brigu ili je to kao normalno. Hvala na odgovoru unaprijed
A dali je normalno da stomak puno boli
Vec mi je druga trudnoca i sa prvom bebom nista nije bilo a sad sam trudna neka 2 i po mijeseca i imam taj smedjkasti iscjedak i stomak me boli
Bok!zadnja menstruacija mi je bila 2.05.2021.,30.06.2021.sam bila na prvom UZV-u kod ginekologa koji mi je rekao da nema srčane akcije i da je embrio čudnog izgleda.Poslao me u Petrovu bolnicu,kako on kaže,najvjerojatnije bude abortus.isti dan sam se čula sa ginekologom iz Petrove koji mi je rekao čemu panika,da se javim za tjedan dana.sad imam oskudni smeđi iscjedak.nadam se da bude sve ok.
Bok!zadnja menstruacija mi je bila 2.05.2021.,30.06.2021.sam bila na prvom UZV-u kod ginekologa koji mi je rekao da nema srčane akcije i da je embrio čudnog izgleda.Poslao me u Petrovu bolnicu,kako on kaže,najvjerojatnije bude abortus.isti dan sam se čula sa ginekologom iz Petrove koji mi je rekao čemu panika,da se javim za tjedan dana.sad imam oskudni smeđi iscjedak.nadam se da bude sve ok.
Drzim fige da bude sve u redu sa Vama i sa bebicom, ja osobno nisam imala na pocetku problema nikakvih, nadam se da ce i ostati do kraja tako i da ce sa Vama biti sve u redu. 😊 Drzim fige da prode sve super na pregledu. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav, zanima me Vaše mišljenje. Situacija je sljedeća, zadnju menstruaciju imala sam od 31.5 - 4.6. Odmah napominjem ciklusi neredoviti, od 32 do 49 dana. (PCOS) Radimo na bebi. E sad prvi puta dosad sam doživjela točkasto krvarenje/iscjedak, koje nez čemu da pripišem ovulaciji ili implantacijskom krvarenju. Znači 27.6, 29.6, 30.6 primjećujem iscjedak sa sukrvicom, s time da je 27.6 bio smeđi a kasnije ružičasti u vrlo malim količinama i primjetan samo kod brisanja... 2.7 rađen test koji je negativan. Sad iscjetka ružičastog nema, ali je prisutan proziran. Što se ostalih simptoma tiće, puno piškim, i žedna sam dosta, no vruće je vani. Isto tako malo vrtoglavice imam ali ne konstantno, pripisujem problemu s niskim tlakom. Prema aplikaciji trebala bi sljedeću menstruaciju dobiti 13.7. Jel koja od vas imala slično iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji