Pozdrav, Zanima me da li je koja od vas imala tamno smeđi iscjedak samo poslije mokrenja kada se obrise i jako malo tamno smeđeg krvarenja, jako oskudno, kroz cijeli dan na ulosku? Osjećam već zadnja 3 dana kao neke mrave ili crve u stomaku, ali ništa više, bez ikakvih bolova…danas ili sutra bih trebala dobiti, znači taman mi je nekako 13,14 dan nakon ovulacije danas…? Da li je koja imala takvu situaciju? Hvalaa🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pozdrav, Zanima me da li je koja od vas imala tamno smeđi iscjedak samo poslije mokrenja kada se obrise i jako malo tamno smeđeg krvarenja, jako oskudno, kroz cijeli dan na ulosku? Osjećam već zadnja 3 dana kao neke mrave ili crve u stomaku, ali ništa više, bez ikakvih bolova…danas ili sutra bih trebala dobiti, znači taman mi je nekako 13,14 dan nakon ovulacije danas…? Da li je koja imala takvu situaciju? Hvalaa🤗
Ej ja sma u slicnoj situaciji 31 dan neg test,33dan smedi iscjedak,34dan bolne grudi,35dan test neg,37dan kontrola gin kaze cista,40dan cista pukla iskreno malo neobicno al ono oke,inace traje do 3dana i 2 dana ciscenje,prode to sve i sa primjetim opet svjezu krv odnosno naznaka svjeze krvi samo kod brisanja.
Nije mi jasno kako sa opet svijeza ak je 6ti dan
Nesto ne stima.
Jedino sto mislim je to da mozda 37dan ona nije vidla trudnocu nego samo cistu...
Uz sve to na probnom radu sad koji mi istice za 2dana.
Totalno sam zbunjena
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Dali mi moze netko poslat link kako objaviti sliku?
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Dali mi moze netko poslat link kako objaviti sliku?
https://imgbb.com/
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav i od mene.Evo ja se trudim da budem aktivna na svakoj temi jer zelim cuti razna iskustva po pitanju trudnoce i da se naravno kroz to druzimo uz neke lijepe teme.Po pitanju ove teme i smedjkastog iscjetka.Ja sam nazalost imala spontani u 5tt.Bila sam jos tad na pregledu kod dokt.koja je rekla "moze se pojaviti krvarenje ali ne panici to je normalno" kroz par dana se to i desilo i naravno da sam se uspanicila ali sam ostala kuci nadala se da ce stat,jos mi je dala i duphaston ako prokrvarim. Ja sam to pocela piti nazalost krvarenje je potrajalo dok sam otisla dokt. to je vec nazalost sve izaslo i spontani je definitvno bio. Tako da preprorucujem svakome da odmah ide doktoru ukoliko primjeti bilo sta ali pouzdanom koji ce dati iskren savjet. Sada sam ponovo trudna 7tt i nasla sam super doktoricu kojoj mogu vjerovati prije svega. Sretno
B.A
Pozdrav i od mene.Evo ja se trudim da budem aktivna na svakoj temi jer zelim cuti razna iskustva po pitanju trudnoce i da se naravno kroz to druzimo uz neke lijepe teme.Po pitanju ove teme i smedjkastog iscjetka.Ja sam nazalost imala spontani u 5tt.Bila sam jos tad na pregledu kod dokt.koja je rekla "moze se pojaviti krvarenje ali ne panici to je normalno" kroz par dana se to i desilo i naravno da sam se uspanicila ali sam ostala kuci nadala se da ce stat,jos mi je dala i duphaston ako prokrvarim. Ja sam to pocela piti nazalost krvarenje je potrajalo dok sam otisla dokt. to je vec nazalost sve izaslo i spontani je definitvno bio. Tako da preprorucujem svakome da odmah ide doktoru ukoliko primjeti bilo sta ali pouzdanom koji ce dati iskren savjet. Sada sam ponovo trudna 7tt i nasla sam super doktoricu kojoj mogu vjerovati prije svega.Sretno
Žao mi je i želim vam sreću nadalje...🤗🤗
Ja nisam u nikakvoj panici jer radila sam test prije 3 dana i bio je negativan, pa ne znam da li je rano možda bilo..
I čula sam da žene imaju takav iscjedak na početku, pa ne znam da li je normalno da sasvim malo iscjetka već sada ima.. sada su mi baš dani kada trebam dobiti ali više imam osjećaj da sam trudna nego da ću dobiti.. iscjedak je tu samo kada se obrisem nakon mokrenja.. I u danu jako malo na ulosku.. 🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav drage moje..
Proučavala sam dosta forum, ali nisam naišla na sličnost s mojim problemom..
Naime, sada sam 10+4..
S početkom trudnoće krenuli su problemi, vrlo rano dam saznala za trudnoću, napravila sam test zbog "čudne" menstruacije i intuicije što se pokazalo točnim..
Taj mjesec trebala sam na operaciju, endometrioza, ovog puta malo teži zahvat.. Ali umjesto op, trudnoća
:). To krvarenje trajalo je cca 10 dana, trudnoća je bila ok, uz duphaston 3x1..
Krvarenje je stalo, ali prije 2 dana dogodio se izljev svježe, rijetke, bistro crvene krvi, cijele gaćice i hlače su bile pune..
Naravno da sam odjurila na hitnu, odmah du me pregledali, beba je ok, srce kuca, veličina odgovara danima trudnoće, međutim uzrok nisu našli, hematoma nema, krvarenje se smanjilo..
Jučer je bilo još nešto tamnijih krvavih grudica, krvarenje uz stolicu, a danas rastezljivi smeđi iscjedak..
Bolovi su konstantno prisutni, lagana tupa bol uz povremeno jaču sjevajuću..
Duphaston i dalje 3x1, mirovanje..
Imate li iskustva, savjet??
Hvala :)
Raphaelly, ja sam ti imala krvarenje dva puta, u 6 i u 8 tjednu. Ovo u 8. je baš bila svježa krv, toliko da mi je probilo na hlače. Doktor me gledao oba puta i nije ništa vidio, nema razloga krvarenju.Sneđi iscjedak je trajao skoro 10 dana Jučer sam bila na redovitom pregledu, sad sam 10+2 i tek mi je sad vidio mali hematom. Najvjerojatnije ti je kao i meni. Hematom ti se ne vidi jer je iscurio, a smeđi iscjedak ti je ostarak koji se treba očistiti.
Raphaelly, ja sam ti imala krvarenje dva puta, u 6 i u 8 tjednu. Ovo u 8. je baš bila svježa krv, toliko da mi je probilo na hlače. Doktor me gledao oba puta i nije ništa vidio, nema razloga krvarenju.Sneđi iscjedak je trajao skoro 10 dana Jučer sam bila na redovitom pregledu, sad sam 10+2 i tek mi je sad vidio mali hematom. Najvjerojatnije ti je kao i meni. Hematom ti se ne vidi jer je iscurio, a smeđi iscjedak ti je ostarak koji se treba očistiti.
malakata puuuno ti hvala na odgovoru, nadam se da će i kod mene biti tako. U srijedu imam kontrolu..
Da li moraš strogo mirovati?
malakata puuuno ti hvala na odgovoru, nadam se da će i kod mene biti tako. U srijedu imam kontrolu..
Da li moraš strogo mirovati?
Netrebam jer je hematom mali pa nebi trebao predstavljati nikakvu opasnost, ali bez sexa😁
Sortiraj odgovore
Najstariji