Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brinem
    27. Siječanj 2022. 18:11

Kejsy  ❄️ ☃️

brinem

Kejsy ❄️ ☃️

brinem

Lida 🍀

brinem

Zdravo, ozbiljno sam preplašena 🥺 zadnja mens. je bila 14.12. i iduca je trebala biti oko 11.1. međutim izotala je i po kalendaru sam danas u 6. tjednu trudnoće. Tih dana kad sam mogla imati mentruaciju, pa sve do danas imam osjecaj u trbuhu i grčeve kao kad trebam dobiti i inače mi je bolna , ali strpiću se nekako do 14h. Hvala 🍀

Slazem se sazoeeuzoee. Sretno

Spontani… 💔

Zao mi je, zelim ti brz oporavak i fizicki i psihicki i da sledeci put bude sve kako treba. Ako zatrebas podrsku ili bilo sta svrati na temu, javi se lakse je neke stvari prezivjeti kad podjelis sa nekim ko moze da te razumije. Drzi se
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/tko-planira-i-radi-na-bebi-sesti-nastavak-82641

Hvala vam svima. Nekad bude lakša anonimna komunikacija. Srećno svima 🍀

mina234
    09. Veljača 2022. 14:58

Drage moje nova sam na ovoj temi voljela bi da mi neka kaže da li je ovo opasno i kako je neka završila ako je imala ovo naime ja sam imala prije 9 mjeseci spontani i sada nakon 9.mjeseci ostanem trudna 9.1 zadnja menst bila uradila sam test 6.2 pozitivan i sve do juče ok ali 9na se pojavio smedji iscjedak i odem danas gin ona kaže endometrij 18mm Grlic crvst i zatvoren dala mi je duphaston 3 x 1 i folacin da pijem e sad opet mi kreće bojim se baš šta da mislim prošla trudnoca je odmah otišlo ovako u početku smedje i nije stajalo ali ovo se povuče molim vas ako neka.zna da mi kaže 

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• amina_a
    15. Veljača 2022. 20:11

Zdravo zadnja menst. mi je bila 20.12.2021. gdje je test pokazao pozitivno  prvi pregled je bio 26.1 gdje se nista nije vidjelo data mi je beta da se uradi  28.1 . Bila je 114.98 druga za dva dana 267.85  poslije sam opet isla na pregled gdje se nists nije vidjelo i poslata sam u bolnicu sumnja na vanmatericnu trudnocu, gdje sam opet radils betu  9.2. _ 1041 za dva dana 1196.73  danas sam isla na pregled gdje se vidjela u lijevom rogu kako rekose gestac mjesak 5mm da li je neko imao slicno iskustvo jel moguce da sve bude u redu ❤️

mama_84
    27. Veljača 2022. 20:06

Pozdrav svima.Imam pitanje,tj.trebam.savjet.Zadnja menstruacija mi je bila 19.01.22. test je pokazao pozitivan.Prije par dana mi je krenuo smedji iscjedak,malo sam se uplasila i otisla sam na pregled gdje je trudnoca utvrdjena,doktor mi je dao Utrogest tablete,pijem ih vec 3.dan ali meni se iscjedak nije smanjio ,nego povecao.Bolova nikakvih nemam.Samo se brinem,ne znam dali trebam ici na hitnu.Slijedeca kontrola mi je sad u cetvrtak 03.03.  S tim da sam vec imala spontani prije godinu i pol pa sam  bas nekako zabrinuta.Molim vas za savjet ako je tko imao slicnu situaciju.Hvala vam

mama_84
    28. Veljača 2022. 10:17

mama_84

Pozdrav svima.Imam pitanje,tj.trebam.savjet.Zadnja menstruacija mi je bila 19.01.22. test je pokazao pozitivan.Prije par dana mi je krenuo smedji iscjedak,malo sam se uplasila i otisla sam na pregled gdje je trudnoca utvrdjena,doktor mi je dao Utrogest tablete,pijem ih vec 3.dan ali meni se iscjedak nije smanjio ,nego povecao.Bolova nikakvih nemam.Samo se brinem,ne znam dali trebam ici na hitnu.Slijedeca kontrola mi je sad u cetvrtak 03.03. S tim da sam vec imala spontani prije godinu i pol pa sam bas nekako zabrinuta.Molim vas za savjet ako je tko imao slicnu situaciju.Hvala vam

Sinoc sam ipak bila na hitnoj,trudnoca je aktivna ali krvarenje ne i dalje prisutno.Ne obilno ali je tu.Pojacali su mi dozu Utrogesta,strogo mirovanje najmanje 2 tjedna.Zanima me hoce li krvarenje stati od tih tableta.Toliko sam uplasena i bas sam jako zabrinuta.Preostaje mi samo cekati.Trudnoca je 5+4.Doktorica je rekla dok god nije obilno krvarenje,da je to jos sve u redu.Ali svejedno sam jako zabrinuta.Jel imala koja mama takav problem i dali je na kraju bilo sve u redu?Pomagajte zene❤️❤️

mama_84
    28. Veljača 2022. 10:21

amina_a

Zdravo zadnja menst. mi je bila 20.12.2021. gdje je test pokazao pozitivno prvi pregled je bio 26.1 gdje se nista nije vidjelo data mi je beta da se uradi 28.1 . Bila je 114.98 druga za dva dana 267.85 poslije sam opet isla na pregled gdje se nists nije vidjelo i poslata sam u bolnicu sumnja na vanmatericnu trudnocu, gdje sam opet radils betu 9.2. _ 1041 za dva dana 1196.73 danas sam isla na pregled gdje se vidjela u lijevom rogu kako rekose gestac mjesak 5mm da li je neko imao slicno iskustvo jel moguce da sve bude u redu ❤️

Zelim ti svu srecu,i od srca se nadam da ce ti sve biti u redu.Ja se ne susrecem s takvim problemom,ja opet imam drugi problem za koji se isto nadam da ce zavrsit uspjesno i bez nekih vecih problema.❤️

MBM🐬🍀💕
    01. Ožujak 2022. 21:15

Zene zna li neka sta znaci na rezultatima L ili H iza referencije

Alinutza
    03. Ožujak 2022. 15:41

MBMikica

Zene zna li neka sta znaci na rezultatima L ili H iza referencije

L je low, odnosno nisko, H je high - visoko

• Sandra2710
    04. Travanj 2022. 18:17

amina_a

Zdravo zadnja menst. mi je bila 20.12.2021. gdje je test pokazao pozitivno prvi pregled je bio 26.1 gdje se nista nije vidjelo data mi je beta da se uradi 28.1 . Bila je 114.98 druga za dva dana 267.85 poslije sam opet isla na pregled gdje se nists nije vidjelo i poslata sam u bolnicu sumnja na vanmatericnu trudnocu, gdje sam opet radils betu 9.2. _ 1041 za dva dana 1196.73 danas sam isla na pregled gdje se vidjela u lijevom rogu kako rekose gestac mjesak 5mm da li je neko imao slicno iskustvo jel moguce da sve bude u redu ❤️

Pozdrav, imamo istu situaciju, kakvo je stanje kod Vas sada? Također mi je plod smješten u lijevom rogu i imam smedji iscjedak? Sutra minje pregled kod doktora, danas se da će sve biti dobro... Jeste vi uspjeli?

Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
    Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
    8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska

• zeko_zoki
    11. Travanj 2022. 10:04

mama_84

mama_84

Pozdrav svima.Imam pitanje,tj.trebam.savjet.Zadnja menstruacija mi je bila 19.01.22. test je pokazao pozitivan.Prije par dana mi je krenuo smedji iscjedak,malo sam se uplasila i otisla sam na pregled gdje je trudnoca utvrdjena,doktor mi je dao Utrogest tablete,pijem ih vec 3.dan ali meni se iscjedak nije smanjio ,nego povecao.Bolova nikakvih nemam.Samo se brinem,ne znam dali trebam ici na hitnu.Slijedeca kontrola mi je sad u cetvrtak 03.03. S tim da sam vec imala spontani prije godinu i pol pa sam bas nekako zabrinuta.Molim vas za savjet ako je tko imao slicnu situaciju.Hvala vam

Sinoc sam ipak bila na hitnoj,trudnoca je aktivna ali krvarenje ne i dalje prisutno.Ne obilno ali je tu.Pojacali su mi dozu Utrogesta,strogo mirovanje najmanje 2 tjedna.Zanima me hoce li krvarenje stati od tih tableta.Toliko sam uplasena i bas sam jako zabrinuta.Preostaje mi samo cekati.Trudnoca je 5+4.Doktorica je rekla dok god nije obilno krvarenje,da je to jos sve u redu.Ali svejedno sam jako zabrinuta.Jel imala koja mama takav problem i dali je na kraju bilo sve u redu?Pomagajte zene❤️❤️

Pozdrav, kako je na kraju sve proslo, jel se smirilo? Ja imam slicnu situaciju, ja sam 4+3, ali isto mi je krenuo blagi smedi iscjedak koji traje sad vec 5.dan i ne staje unatoc utrogestanima. Takoder su mi rekli sve dok nema krvarenja i bolova da moze biti normalno, samo neki hematom ili nesto slicno, ali svejedno sam sva izvan sebe svaki put kad vidim nesto na papiru ili ulosku 😩 Pregled mi je tek za 2 tjedna..

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.