Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    26. Srpanj 2019. 21:22

. Nista mi nije rekao idem dr tjedan na kontrolu...
    Pa ne sjecam se da sam tesko dizala, jedino u pocetku dok jos nisam bi znala tj tjedab dana nakon ovulacije. .
    Par dana prije pocetka smedarenja su me prestale sise bolit... mucnine nisam uopce imala a srce kucalo..
    Radit cu papu pa mozda jos sta preporuci..
    Ja bih mozda da me posalje na tromvofilihu posto sa  pred 7 godina nakon operacija dobila trombozu.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• lovebaby
    27. Srpanj 2019. 15:36

Ja sam na dan kad sam prokrvarila bila u malo duljoj šetnji i šetala uz brijeg pa mi je rekao da je vjerojatno od toga jer sam se baš naprezala.. Mučnine isto baš nemam, nekad mi samo dođe malo slabo ali ništa pretjerano.. Jel tebi to prva trudnoća bila? 

• anaid
    27. Srpanj 2019. 16:00

Prva da, a tebi ?
    Ja cu ovaj tjedan na pregled i ako da zeleno svjetlo bacamo se opet u akciju... mada bi najrade prvo pricekala papu ako je sve ok..
    Zapravo nam je uspjelo od prve nadam se da nece sad trajat predugo..
    Kako dugo moras ti cekati ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• lovebaby
    27. Srpanj 2019. 22:15

Meni je treća.. Prva je završila kiretažom, druga uspješna, a za ovu još ne znam kako će proći, idem tek za dva tjedna na kontrolu.. Stavljam utrogestane i mirujem pa ćemo vidjeti.. Možda i bolje da ipak pričekaš papu pa onda.. Nama je ova sad od prve uspjela.. 

• anaid
    27. Srpanj 2019. 23:17

Drzim ti fige da bude sve ok 😘😘😘 
    Pa da i ja mislim bolje da pricekam jer je tocno godinu dana proslo od zadnje kontrole..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• lovebaby
    28. Srpanj 2019. 09:13

Hvala ti 😘 I ja tebi želim da što prije ostvariš trudnoću i postaneš ponosna mama 😊💕

28. Srpanj 2019. 10:22

Ja sam prvi puta trudna. Prvi put lagani smedi iscjedak u 6 tjednu, na uzv pronaden hematom. U 9 tjednu sam se probudila s jakim krvarenjem... odnosno ko da je iz mene iscurilo dosta svjeze krvi. Na hitnoj su rekli da je sve ok s bebom da je iscurio hematom. Nakon 3 tjedna ponovno lagana sukrvica nakon napora tokkm dana no opet na hitnoj sve ok... sad sam u 16. tjednu i konacno vise nema krvarenja. Nadam se da ga vise ni nece biti 😊

• rita22
    29. Srpanj 2019. 15:58

Pozz curke prva mi je trudnoca 7+5
    Bila na pregledu 22.7 kod privatnog posto je moja na GO.
    Doc je rekao da je sve uredu srceko je kucalo
    Jucer sam primjetila smedi iscjedak velicine 5kn danas je malo manji bio, nemam bolova malo sam uplasena nezz sta bi.
    Narucena sam kod svoje doktorice tek 7.8. Nezz dal da cekam do tada ili sta?

• rita22
    29. Srpanj 2019. 17:24

Aurora87

rita22

Pozz curke prva mi je trudnoca 7+5
    Bila na pregledu 22.7 kod privatnog posto je moja na GO.
    Doc je rekao da je sve uredu srceko je kucalo
    Jucer sam primjetila smedi iscjedak velicine 5kn danas je malo manji bio, nemam bolova malo sam uplasena nezz sta bi.
    Narucena sam kod svoje doktorice tek 7.8. Nezz dal da cekam do tada ili sta?

Radije odi opet kod privatnika…ili na hitnu. I ja sam na pocetku trudnoce imala smeđi iscjedak pa sam odmah zvala privatnika koji me odmah primio, pregledao, ustanovio da imam hematom i dao duphaston te preporucio mirovanje. Kasnije sam dva puta imala i svjezu krv uz to smeđarenje, ali evo sve je ok s bebom. Ne zelim te preplasiti, ali bolje je da odmah reagiras. Nisam ni ja imala nikakve bolove, samo sam bila uplasena.

Evo nasla sam koji doc mijenja pa sam ga nazvala i objasnila mu sta je
    Dao mi je recept za utrogestan pa sam digla to

• rita22
    29. Srpanj 2019. 17:33

I zab sam reci i njemu da me malo i svrbi dole joooj :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.