Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    svea
    22. Veljača 2023. 08:52

lillyy

Hej, Svea draga, danas smo 36+2, na dan hospitalizacije bit ćemo 37+1, i onda je moj posao obavljen. :)
    Kako ste ti i tvoja ne više tako mala pikulica?

Bravo!!! Svaka vam čast cure drage ❤️ 
    Nadam se da je i situacija s muzem rijesena, na najbolji mogući način za sve 💛 
    Mi smo super, curki ce za koji dan pola godine! Ne mogu vjerovati kako vrijeme juri 🙈❤️

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

svea
    22. Veljača 2023. 08:54

jen_dva

Ajme lillyy bas mi te je drago vidit, i to u velikom 37mom tjednu, svaka ti cast, predivne vijesti! ♥️♥️ Sofi drzi se, taj prolabirani vodenjak se zna i vratiti, glavno da ne dode do infekcije. Sretno 🙏Sto se mene tice, lagano se mirim i oporavljam fizicki i psihicki. Hvala vam svima na potpori ♥️

Draga moja, dozivjela sam slicno u 18.tjednu trudnoce. Tu bol i prazninu nitko ne moze opisati... Rodis, a ruke ostanu prazne 😭🧡 
    Mislim na tebe i vjerujem da te negdje ceka jedna malena 🌈 najsavršenija na svijetu. 
    Saljem ti jedan veliki zagrljaj!

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• carnival
    22. Veljača 2023. 15:08

jen_dva

Ajme lillyy bas mi te je drago vidit, i to u velikom 37mom tjednu, svaka ti cast, predivne vijesti! ♥️♥️ Sofi drzi se, taj prolabirani vodenjak se zna i vratiti, glavno da ne dode do infekcije. Sretno 🙏Sto se mene tice, lagano se mirim i oporavljam fizicki i psihicki. Hvala vam svima na potpori ♥️

Isto sam prosla u 23.tj prije 5 god… trenutno nema utjehe,ali s vremenom covjek nauci zivit s tom prazninom..htjela bih tr samo obrabriti za neke nove pocetke kad za to budes spremna jer ja sam nakon gubitka uspila doci do svoje dugice, i vjerujem da ces i ti. Ako zelis i kad budes spremna mogu s tobom podijeliti neka saznanja koja sam putem stekla ,a koja bi i tebi mogla pomoci.. saljem puno podrske i ljubavi!!💚💚A lilly tvoje iskustvo je vjerujem vjetar u ledja puno zena!!! Tako lijepo za cuti i sretno vam do kraja! 💚💚🍀🍀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png

• Sofi
    22. Veljača 2023. 20:35

jen_dva

Hvala na podršci!! 🙏❤️
    Izgubila sam već bebu u 17 tt tako da znam kroz što prolaziš. ❤️

👩🏼 28 Pcos
    👨🏼42 Sve uredno
    1.IVF- spontani u 17.tj zbog kromosomske greške
    2.FET ➖
    3.IVF stimulirani ➖
    4.FET 2 blastice, ➕, beta 12.DPT 1907, 14.DPT 4480

• carnival
    23. Veljača 2023. 14:01

Sofi dal ti spominju serklaz unatoc blizancima??
    Drzi se, a ja ti drzim sve fige ovog svijeta da sve izadje na dobro!! 🍀🍀🍀🍀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png

• Sofi
    24. Veljača 2023. 15:20

carnival

Čekam ponedjeljak i odluku doktora da li bi ikako mogli napraviti serklažu unatoč tome što je ostalo 0.5cm cerviksa i prolabiranog vodenjaka. Sve nade polažem u to!

👩🏼 28 Pcos
    👨🏼42 Sve uredno
    1.IVF- spontani u 17.tj zbog kromosomske greške
    2.FET ➖
    3.IVF stimulirani ➖
    4.FET 2 blastice, ➕, beta 12.DPT 1907, 14.DPT 4480

svea
    27. Veljača 2023. 17:36

Sofi sto kazu? 
    Draga Lillyy mislim na vas 🧡

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• carnival
    27. Veljača 2023. 19:52

Sofi

carnival

Čekam ponedjeljak i odluku doktora da li bi ikako mogli napraviti serklažu unatoč tome što je ostalo 0.5cm cerviksa i prolabiranog vodenjaka. Sve nade polažem u to!

Draga Sofi kako je? 🍀

lillyy
    01. Ožujak 2023. 15:13

Drage moje, najdraže!
    Evo... Mi smo doma od subote:)
    Rodila sam sa 36+3 djevojčicu od 2970 g i 48 cm. Iako je tehnički nedonošće, klinička procjena joj je bila 38+5. Agpar 10/10.
    Svi smo apsolutno ludo zaljubljeni u nju. Ono što moram reći je da ništa nije učinilo za moj duševni mir više od ovog foruma. Jer ako je svea, tajicul, peppy, klarolina... dogurala do xx tjedana, unatoč xx, pa onda mogu i ja!
    Samo to pomaže! Žene čija borba još traje, obećajem vam iskreno da ću moliti za vas. U bolnici sam tek upoznala pravu mjeru ljubavi, apsolutne ljubavi, a to je koliko majka može željeti i voljeti svoje i rođeno i još nerođeno, i dijete na nebu. I pred tom ljubavi ću se uvijek pokloniti i štovati ju ko svetinju nad svetinjama.Dolaziti ću još na ovaj forum u nadi da ću moć pomoć nekom kao što je ovaj forum pomogao meni. Ako neka žena na 24+4 čita ovo, sa cerviksom 12 mm, UU Y oblika, eto, moguće je, itekako je moguće dogurati do polovice 36-og tjedna (barem). Meni je 2 dana prije poroda ukinut Utrogestan. Vjerujem da to ima itekako veze s početkom mojih trudova.Sve vas volim, cijenim, poštujem, moje je srce i moje misli su s vama i vašim bebama! Samo hrabro, borimo se!

svea
    01. Ožujak 2023. 15:21

lillyy

Drage moje, najdraže!
    Evo… Mi smo doma od subote:)
    Rodila sam sa 36+3 djevojčicu od 2970 g i 48 cm. Iako je tehnički nedonošće, klinička procjena joj je bila 38+5. Agpar 10/10.
    Svi smo apsolutno ludo zaljubljeni u nju.Ono što moram reći je da ništa nije učinilo za moj duševni mir više od ovog foruma. Jer ako je svea, tajicul, peppy, klarolina… dogurala do xx tjedana, unatoč xx, pa onda mogu i ja!
    Samo to pomaže!Žene čija borba još traje, obećajem vam iskreno da ću moliti za vas. U bolnici sam tek upoznala pravu mjeru ljubavi, apsolutne ljubavi, a to je koliko majka može željeti i voljeti svoje i rođeno i još nerođeno, i dijete na nebu. I pred tom ljubavi ću se uvijek pokloniti i štovati ju ko svetinju nad svetinjama.Dolaziti ću još na ovaj forum u nadi da ću moć pomoć nekom kao što je ovaj forum pomogao meni. Ako neka žena na 24+4 čita ovo, sa cerviksom 12 mm, UU Y oblika, eto, moguće je, itekako je moguće dogurati do polovice 36-og tjedna (barem). Meni je 2 dana prije poroda ukinut Utrogestan. Vjerujem da to ima itekako veze s početkom mojih trudova.Sve vas volim, cijenim, poštujem, moje je srce i moje misli su s vama i vašim bebama! Samo hrabro, borimo se!

aaaaaaaaaaaaa cestitam draga 💛💛💛💛 
    Bravo bravo bravo!!! Curka je taman ❤️ 
    Neizmjerno mi je drago ✨ razveselila sam se kao da je netko "moj" rodio 😊 
    Zive i zdrave bile 💜

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.