Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • carnival
    09. Veljača 2023. 17:49

Jen_dva drzim fige da je sve samo od pregleda 🤞🏻🍀… javi sutra obavezno sta su rekli dr!!Kako su ostale cure???jel gurate? Koliko ste sad tj?Pozzz i pozitivne vibre svima!!! 🍀🍀🍀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png

jen_dva
    10. Veljača 2023. 12:11

Evo zadržana sam u bolnici, prolabiranje vodenjaka. Kazu da i dalje postoji nada da sve bude ok, ali meni su lade potonile

02/2023 💔👼 22tt

• carnival
    10. Veljača 2023. 12:52

jen_dva

Evo zadržana sam u bolnici, prolabiranje vodenjaka. Kazu da i dalje postoji nada da sve bude ok, ali meni su lade potonile

Stvarno mi ne zao to cuti 😞
    Ali znam slucaj poznanice kojoj se vodenjak s 27 tj isto uvukao pod sav serklaze i izdrzala je do termina uz stvarno atrogo mirovanje 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Stvarno ti od srca zelim isto!!!!!!!
    Oprosti,promaklo mi je u kojoj si bolnici?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png

jen_dva
    10. Veljača 2023. 13:05

carnival

jen_dva

Stvarno mi ne zao to cuti 😞
    Ali znam slucaj poznanice kojoj se vodenjak s 27 tj isto uvukao pod sav serklaze i izdrzala je do termina uz stvarno atrogo mirovanje 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Stvarno ti od srca zelim isto!!!!!!!
    Oprosti,promaklo mi je u kojoj si bolnici?

U Petrovoj sam, al ne znam kako mogu mirovat vise nego sto sam dosad mirovala, stvarno sam se drzala svih uputa. Ja se nadam najboljem al vidit cemo

02/2023 💔👼 22tt

• carnival
    10. Veljača 2023. 13:23

Vjerujem da ti nije lako sada..nemoj sad skedit niti onih 10 min dok jedes .. probaj i mako dignit noge da se taj vodenjak vrati… ne znam, voljela bih ti pomoci da mogu… ali svakako, tu smo za podrsku i bodrenje!! 🍀🤞🏻🍀🤞🏻

jen_dva
    10. Veljača 2023. 14:22

Hvala, ja se isto nadam najboljem al sad je to sve kako stvari stoje van i mojih i doktorskih ruku

02/2023 💔👼 22tt

svea
    10. Veljača 2023. 21:32

Zao mi je draga nasa ❤️ sto doktori kazu? 
    Vjerujem da moze sve izaci na dobro 🧡🧡🧡 i znam dosta cudesnih prica i zelim ti da i tvoja bude jedna od tih ❤️✨

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

jen_dva
    11. Veljača 2023. 08:37

Hvala cure ♥️ nista doktori kazu samo mirovanje, nema ustajanja ni na wc, u bolnici sam do daljnjeg. Ta kahlica me sad sekira vise nego ista, ne mogu zamislit nuzdu obavljat u sobi sa jos 3 zene majko mila. Jos i bez tuširanja i sve, pa fujNadamo se da ću izdržati bez pucanja vodenjaka što duže, sad sam 20+3 pa nije neka optimisticna prognoza, al sreca u nesreci je da su nalazi u redu. Nemam trudove, ne primam nikakvu terapiju, cak ni utrogestan vise, jer nista vaginalno ne dolazi u obzir

02/2023 💔👼 22tt

• Jagoda01
    11. Veljača 2023. 15:17

Drage cure, vidim da imate iskustva, ako mozete i mene utjesit, dakle jucer na pregledu (9+4),kaze doktor, osim ciste koja je narasla od proslog pregleda sa 3.5 na 4.3 cm, da imam i kontrakcije, zabrinuo me je, nista ne moze da me smiri. Osim utrogestana 2x2 dobila sam i neke tablete sto ublazavaju kontrakcije i injekciju progesterona... Da li se neka od vas susretala sa tim i ako ima neki savjet, izvinjavam se ako puno odstupam od teme

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• carnival
    11. Veljača 2023. 17:20

Jagoda01

Drage cure, vidim da imate iskustva, ako mozete i mene utjesit, dakle jucer na pregledu (9+4),kaze doktor, osim ciste koja je narasla od proslog pregleda sa 3.5 na 4.3 cm, da imam i kontrakcije, zabrinuo me je, nista ne moze da me smiri. Osim utrogestana 2x2 dobila sam i neke tablete sto ublazavaju kontrakcije i injekciju progesterona… Da li se neka od vas susretala sa tim i ako ima neki savjet, izvinjavam se ako puno odstupam od teme

Stvarno nemam iskuszva s tako ranim kontrakcijama, zao mi je..progesteron u tako ranoj trudnoci moze pomoci i nadam ae da ce vam sve biti uredu 🤞🏻🍀
    Kakve ste tablete za kontrakcije dobili??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.