Moj nalaz je sad znatno gori nego prije, vodenjak je do pola rodnice, prolabirale su nogice i voda je zelenkasta. Crp je sa jucerasnjih 3 skocio na 24. Doktori savjetuju prekid odmah al ja ne znam kako bi mogla zivit sa sobom. Nade za dijete prakticki nema, plodna voda je sva u rodnici, gore oko bebe nista. Ali srce i dalje kuca i ja to jednostavno ne mogu
Stvarno mi je zao …. 😞😞
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Moj nalaz je sad znatno gori nego prije, vodenjak je do pola rodnice, prolabirale su nogice i voda je zelenkasta. Crp je sa jucerasnjih 3 skocio na 24. Doktori savjetuju prekid odmah al ja ne znam kako bi mogla zivit sa sobom. Nade za dijete prakticki nema, plodna voda je sva u rodnici, gore oko bebe nista. Ali srce i dalje kuca i ja to jednostavno ne mogu
Draga jen_dva
Prosla sam to bas u tjednima u kojima si ti.
Skoro identicna situacija. Vodenjak nazalost nije izdržao, plodna voda je isto bila zelena.
Draga, ne znam sto bih ti rekla u ovom trenu osim da te razumijem, suosjecam i zao mi je. Moras paziti i na sebe jer visok skok CRPa moze tebe ugroziti.
Šaljem ti najveći zagrljaj 💜
Jako mi je žao jen_dva. 😪💔
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermiaVinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Pozdrav cure, vidim da vas je dosta bilo u teškim situacijama, neke još uvijek jesu, suosjećam sa vama ❤️
Ja se nalazim isto tako u problemu i nadam se da mi barem jedna koja je prošla sličnu može pomoći!
Naime u 21 tjednu sam blizanačke trudnoće i neki dan na pregledu doktor je primjetio skraćeni cerviks na 1 cm, prolabirao vodenjak, prognoze mi ne daju. Terapija su mi do danjeg antibiotici i strogo mirovanje u bolnici dok se ne isključi mogučnost bakterija, iako je 80% svih nalaza sterilno još čekamo par nalaza.
👩🏼 28 Pcos
👨🏼42 Sve uredno
1.IVF- spontani u 17.tj zbog kromosomske greške
2.FET ➖
3.IVF stimulirani ➖
4.FET 2 blastice, ➕, beta 12.DPT 1907, 14.DPT 4480
Draga jen_dva, dugo me nije bilo na ovoj temi, u jednom času sam se morala isključiti iz svega, tvoj post me neopisivo ražalostio. Moje molitve su uz tebe i bebu. Znam što si sve prošla do sad i koliko se boriš. Da postoji ikakav način da ti pomognem, pošaljem snagu i utjehu, napravila bi to.
Mislim da sam prestala pisati u 32-om tjednu. Od onda se na nas nakalemilo još dosta toga.
Pokupila sam Escherichiu Coli i enterokok skupa sa još 3 cimerice u sobi. Zahodi su u horor stanju, održavaju se 2x dnevno i ta Escherichia je očito harala odjelom, u koncentraciji 10^5 što nije zanemarivo. Pred kraj je netko donio na odjel i crijevnu virozu tak da me i to držalo tutta forza dobra 3 dana.
Puštena sam doma sa 34+1. Bila sam već toliko mentalno, fizički, emotivno napaćena da nisam još i mogla pisati o tome. Trebalo mi je da dođem sebi u kućnom ambijentu nakon 68 dana hospitalizacije.
Danas sam imala kontrolni pregled nakon 2 tjedna kućnog mirovanja. Još ovaj tjedan sam doma, a od idućeg ponedjeljka opet hospitalizacija do poroda. S obzirom na stanje u kojem smo bile u 23-em tjednu, ovo koliko izdržavamo je čudo.
Kad sam sad došla na forum, vidjela sam ispisanih samo 7 novih strana otkad sam prestala pisati i to me baš razveselilo, ali kad sam pročitala nove priče, baš me potreslo i ražalostilo. Ovo cijelo iskustvo, boravak u bolnici me baš jako jako proželo i suosjećam sa svakom trudnicom sa visokorizičnom trudnoćom i kad je loše, plakala bi s njom i kad je dobro, veselim se s njom.
Draga Lillyy prekrasno mi je saznati da se ti i tvoja cura jos drzite skupa! Kakvo putovanje je iza vas! Cekaj, jos malo pa si presla punih 37???? Ajme ❤️❤️❤️ vrijedilo je!!!
Jen_dva mislim na tebe 💛💛💛
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Hej, Svea draga, danas smo 36+2, na dan hospitalizacije bit ćemo 37+1, i onda je moj posao obavljen. :)
Kako ste ti i tvoja ne više tako mala pikulica?
Ajme lillyy bas mi te je drago vidit, i to u velikom 37mom tjednu, svaka ti cast, predivne vijesti! ♥️♥️ Sofi drzi se, taj prolabirani vodenjak se zna i vratiti, glavno da ne dode do infekcije. Sretno 🙏Sto se mene tice, lagano se mirim i oporavljam fizicki i psihicki. Hvala vam svima na potpori ♥️
02/2023 💔👼 22tt
Sortiraj odgovore
Najstariji