Drage cure, vidim da imate iskustva, ako mozete i mene utjesit, dakle jucer na pregledu (9+4),kaze doktor, osim ciste koja je narasla od proslog pregleda sa 3.5 na 4.3 cm, da imam i kontrakcije, zabrinuo me je, nista ne moze da me smiri. Osim utrogestana 2x2 dobila sam i neke tablete sto ublazavaju kontrakcije i injekciju progesterona… Da li se neka od vas susretala sa tim i ako ima neki savjet, izvinjavam se ako puno odstupam od temeStvarno nemam iskuszva s tako ranim kontrakcijama, zao mi je..progesteron u tako ranoj trudnoci moze pomoci i nadam ae da ce vam sve biti uredu 🤞🏻🍀
Kakve ste tablete za kontrakcije dobili??
Roidakal, na njihovom uputstvu nigdje ne pise da su protiv kontrakcija, ali na receptu koji sam dobila, ima slika lijeka i opis i pise da jest...
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png
Jen_dva drži se, vjerujem da sve može izaći na dobro na kraju. Znam da je grozno ležati tamo. Puuuuuno sreće ti želim.
Pozdrav,nisam pisala al sam pratila jer sam za ovu temu srecom,bila vezana vrlo kratko . Jel netko zna kako je Lily?
Ne znam ali i ja je se često sjetim, nadam se da je sve ok s njom 🙏
Jagoda sretno, ne znam ništa o tako radnim kontrakcijama ali nadam se da će sve dobro proćiAni hvala, idemo dan po dan i samo optimisticno ♥️
02/2023 💔👼 22tt
Jagoda meni su kontrakcije u obje trudnoce pocele kasnije, pa stvarno nemam neki pametan savjet. Najvaznije je da te kontrakcije ne dovode do omekšavanja cerviksa i otvaranja. Roidakalu sam uzimala vise od pola trudnoce i meni su se pokazale super!
Jen_dva ne znam jesi li na Roidakalu (ne uspijevam sve popratit uz moje dvije beštije 💛) ?
Zao mi je sto ti je toliko nezavidna situacija... Nadam se da barem ima posjeta pa ti moze doci netko tvoj ❤️
Pretpostavljam da te sestre onda kupaju na krevetu? Ili kako s tim?
Kad sam kretala u pricu sa serklazom iscitala sam gomilu foruma i ima hrpa pozitivnih prica, vjerujem i u vasu ❤️💛🧡
Vrijeme ide, sad sigurno najsporije ikad, ali ide, proci ce i svi ti tjedni 💪💜
Srculence nazalost Lillyy se poslije nije vise javljala, ja bas cesto dodem provjeriti kako je, jer sam svim srcem navijala za nju... Ali nema je. Nadam se da je dobro 💛
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Pozdrav cure, može savjet. Pratim vas ovdje otkad mi je gin počela pratiti cerviks. Sa 21 tj cerviks je bio TUU 43mm vaginalno, pa sam u 22+2 išla na veliki anomaly i sve je bilo uredno, cerviks preko trbuha TUU 35mm (doktor ništa nije rekao da se skraćuje).
Unazad par dana imala bolove u križima i dolje povremeni te pritisak, BH kontrakcije cijelog trbuha kao kamen (što mi fin na anolay napomenuo da imam BH koje do tada nisam osjećala). Također me dolje pecka i crveno je ali borim se s gljivicama i padom imuniteta od početka trudnoće.
Sada oko 12h pri brisanju nakon mokrenja tragovi svijetle sukrvice danas za sada bez bolova. Danas sam 23+4tj.
Da li da idem na hitnu odmah ili da sačekamo sutra dogovoreni pregled? (Inače sam imala krvarenje u trajanju od 10-13 tjedna trudnoće-th je Utrogestan i duphaston i dalje).
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermiaVinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Pozdrav cure, može savjet. Pratim vas ovdje otkad mi je gin počela pratiti cerviks. Sa 21 tj cerviks je bio TUU 43mm vaginalno, pa sam u 22+2 išla na veliki anomaly i sve je bilo uredno, cerviks preko trbuha TUU 35mm (doktor ništa nije rekao da se skraćuje).
Unazad par dana imala bolove u križima i dolje povremeni te pritisak, BH kontrakcije cijelog trbuha kao kamen (što mi fin na anolay napomenuo da imam BH koje do tada nisam osjećala). Također me dolje pecka i crveno je ali borim se s gljivicama i padom imuniteta od početka trudnoće.
Sada oko 12h pri brisanju nakon mokrenja tragovi svijetle sukrvice danas za sada bez bolova. Danas sam 23+4tj.
Da li da idem na hitnu odmah ili da sačekamo sutra dogovoreni pregled? (Inače sam imala krvarenje u trajanju od 10-13 tjedna trudnoće-th je Utrogestan i duphaston i dalje).
Ja bi na tvom mjestu zacementirala se za krevet, nazvala hitnu i objasnila situaciju, oni ce ti najbolje znat reci je li to za dolazak i dat najbolji savjet. Sretno i javi kako prode!
02/2023 💔👼 22tt
Slazem se s jen_dva!! Lezi i zovi hitnu..sretno i jqvi!! 💚
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Hvala na savjetima. Javila sam se jučer poznanici ginekologici iz naše bolnice i rekla da mirujem, Mg popijem i terapiju i da danas odem na pregled.
Na pregledu sve uredno, dolje kako me pecka od vanjske upale ponovno i tu vjerojatno do sukvice došlo jer sam se zatrebala po stidnici nekako.
Kaže dr da je preciznije vaginalno mjerenje cerviksa i da preko trbuha ima odstupanja ali i da je sve iznad 25mm u redu dok sam zatvorena.
Danas vaginalno cerviks TUU 42 mm. Bolovi su i dalje tu i kaže dr da su Bh kontrakcije definitivno i da kako mali napreduje da bude jače bolilo od težine.
Pratim vas cure redovno ovdje kako se borite za bebice da dođu sigurno na svijet. 💪🍀🙏
👩1990 dg PCOSlike
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Hvala na savjetima. Javila sam se jučer poznanici ginekologici iz naše bolnice i rekla da mirujem, Mg popijem i terapiju i da danas odem na pregled.
Na pregledu sve uredno, dolje kako me pecka od vanjske upale ponovno i tu vjerojatno do sukvice došlo jer sam se zatrebala po stidnici nekako.
Kaže dr da je preciznije vaginalno mjerenje cerviksa i da preko trbuha ima odstupanja ali i da je sve iznad 25mm u redu dok sam zatvorena.
Danas vaginalno cerviks TUU 42 mm. Bolovi su i dalje tu i kaže dr da su Bh kontrakcije definitivno i da kako mali napreduje da bude jače bolilo od težine.
Pratim vas cure redovno ovdje kako se borite za bebice da dođu sigurno na svijet. 💪🍀🙏
Ajde super, drago mi je dobro završilo, bolje uvijek provjerit pa bit sigurna 🥂Evo mi smo prezivili jos jedan dan, ide lagano navikavanje na novo normalno 🙂
02/2023 💔👼 22tt
Pratim vas cure redovno ovdje kako se borite za bebice da dođu sigurno na svijet. 💪🍀🙏Ajde super, drago mi je dobro završilo, bolje uvijek provjerit pa bit sigurna 🥂Evo mi smo prezivili jos jedan dan, ide lagano navikavanje na novo
Dan po dan i misliti pozitivno. Bitno da si ti pod okom doktora 💪🍀🙏
I ja brojim dan po dan, tjedan po tjedan jer smo teško došli do trudnoće i svaki simptom je briga.
👩1990 dg PCOSlike
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji