Drage moje, najdraže!
Evo… Mi smo doma od subote:)
Rodila sam sa 36+3 djevojčicu od 2970 g i 48 cm. Iako je tehnički nedonošće, klinička procjena joj je bila 38+5. Agpar 10/10.
Svi smo apsolutno ludo zaljubljeni u nju.Ono što moram reći je da ništa nije učinilo za moj duševni mir više od ovog foruma. Jer ako je svea, tajicul, peppy, klarolina… dogurala do xx tjedana, unatoč xx, pa onda mogu i ja!
Samo to pomaže!Žene čija borba još traje, obećajem vam iskreno da ću moliti za vas. U bolnici sam tek upoznala pravu mjeru ljubavi, apsolutne ljubavi, a to je koliko majka može željeti i voljeti svoje i rođeno i još nerođeno, i dijete na nebu. I pred tom ljubavi ću se uvijek pokloniti i štovati ju ko svetinju nad svetinjama.Dolaziti ću još na ovaj forum u nadi da ću moć pomoć nekom kao što je ovaj forum pomogao meni. Ako neka žena na 24+4 čita ovo, sa cerviksom 12 mm, UU Y oblika, eto, moguće je, itekako je moguće dogurati do polovice 36-og tjedna (barem). Meni je 2 dana prije poroda ukinut Utrogestan. Vjerujem da to ima itekako veze s početkom mojih trudova.Sve vas volim, cijenim, poštujem, moje je srce i moje misli su s vama i vašim bebama! Samo hrabro, borimo se!
Cestitam od srca!!! 💚💚💚💚 uzivajte s bebicom!! Predivne vijesti!
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Drage curke borkinje, osjetite li vi možda šav serklaže? Napravljena mi je s 19tt, danas sam 26+3, i prilikom stavljanja Utrogestana vaginalno sam osjetila šav pod prstom. Nisam ništa dalje ispipavala, nema srećom nikakvih bolova niti ništa ali me malo iznenadilo.
Ja '91, ok, muz '86 oligoasthenoteratospermia
06/21 IVF Petrova, 12 js, 4blastice-2 vraćene i 2🐧🐧. 1.beta 584, 2.beta 2613. 5.7. prvi uzv-dvije GV, 26.7. ❤❤ 13.8. Panorama: sve ok, cura i dečko. Daljni pregledi- sve ok. 5.11.21. Iznenadni prijevremeni porod u 24 tj 💔💔👼👼 Slomljena...
07/22 konz.Petrova, 09/22 FET. 1.beta 955, 2.beta 2062. 10.10 vidljiva GV, 19.10 imamo ❤. Sve ok. 01/23 preventivna serklaža. Čekamo dečka.💙
Drage curke borkinje, osjetite li vi možda šav serklaže? Napravljena mi je s 19tt, danas sam 26+3, i prilikom stavljanja Utrogestana vaginalno sam osjetila šav pod prstom. Nisam ništa dalje ispipavala, nema srećom nikakvih bolova niti ništa ali me malo iznenadilo.
Ja ga nikad nisam osjetila, ne znam stvarno, mozda nisam ni znala da diram šav 🙉
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sretno zene drage i hrabre!! 🌹🌹
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Cure koje odbrojavaju, kako ide? 💜
Mame i bebe, nadam se da ste nam svi dobro ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Pozdrav, draga moja! Evo mi smo nenaspavani, ali sretni:)
Navršili mjesec dana, bili kod pedijatrice, bili u šetnji, prerasli već dobar dio robice...
Zanimljivost, pedijatrica je rekla da su ginekolozi fulali u procjeni, da malena nikako nije rođena sa 36+3, nego 38+5 kako su procijenili neonatolozi i da će ju voditi tako. Da još nikad nije vidjela je odstupanje 2 tjedna.
Da sam znala za ta 2 tjedna extra, život u bolnici bi mi bio znatno lakši.
Inače lijepo napredujemo, papamo, spavamo, malo cendramo, ali sve u svemu je dobra mila beba.
Kako si ti i tvoje djevojke?Pozdrav svim curama s foruma, mislim svaki dan na vas i svaki dan navratim ovdje.
Sortiraj odgovore
Najstariji