Draga Helena1401 imam slicno iskustvo..i totalno je razumljivo da ti je psiha vec sad na rubu. U modu si prezivljavanja.. mozda da potrazis pomoc paihologa da ti olaksa prolazak kroz ovu trudnocu..a sto se cerviksa tice,znas i sama, mirovanje sta vise, preporucila bi ti koristenje utrica vaginalno min 2*2 (odredjene studije kazu da jaca grlic pa vidi s ginom) te kupi roidakal tablete preventivno..ja koriatim i normabel od pocetka, a sada i cordipin… drzim fige i javljaj se!! 💚🍀
Imas negdi na umu da se povijest ne mora ponavljati,iako nam statistika nije naklonjena,al to je samo statistika 😉
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Draga Helena1401 imam slicno iskustvo..i totalno je razumljivo da ti je psiha vec sad na rubu. U modu si prezivljavanja.. mozda da potrazis pomoc paihologa da ti olaksa prolazak kroz ovu trudnocu..a sto se cerviksa tice,znas i sama, mirovanje sta vise, preporucila bi ti koristenje utrica vaginalno min 2*2 (odredjene studije kazu da jaca grlic pa vidi s ginom) te kupi roidakal tablete preventivno..ja koriatim i normabel od pocetka, a sada i cordipin… drzim fige i javljaj se!! 💚🍀
Imas negdi na umu da se povijest ne mora ponavljati,iako nam statistika nije naklonjena,al to je samo statistika 😉
❤️❤️
Grozno za rec ali lakše je kad znaš da nisi jedini s takvim iskustvom, oko mene je evo sve prepuno trudnica i sve se puno šetaju, bezbrižno uživaju, a i bome ni jedna koju poznam ništa ne pazi i nije im ništa. A ja strepim od početka i skačem na svaku sitnicu. Nekako mi je u glavi samo da pređem 30. tjedan, onda ću se valjda bar malo smirit i odahnut. Nisam odmah napisala ali koristim sve to 😂 utrogestan sam od 7.tj pa sve do nedavno pila triput dnevno po 200mg, a sad mi je preporučila na zadnjoj kontroli Roidakal i utrogestan da počnem vaginalno ujutro i navečer. I još sam si kupila magnezij od 200mg pa i to uzimam. Za cordipin nisam ni čula, ali nadam se da je ovo sve dovoljno i da se povijest neće ponovit. I da, uz to sve i prenatali svaki dan. Hvala ti na lijepim riječima i utjehi 🤗
Zato smo tu!! 💚🍀
Cordipin se daje kao tokoliza u tabletama (ja imam uzasno ceste kontrakcije od 17 tt).
Ako imas zelju i mislis da ce ti bit lakse s nekim popricat u slicnoj situaciji, mozemo se dodati na fb ili ig.. ovdje na forumu nije tema toliko aktivna ..
Svakako,zelim tvojoj bebici i tebi svu srecu svijeta!!! I da dodjete min do 35 tj! 🍀🍀
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20230620/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/fdf5/preg.png
Carnival, samo hrabro dan po dan 💛 super da si zatvoren i da je cerviks ok 💪
Helena, jel serklaža opcija? Ja sam mirovala od 15.tj, u 18.tj napravljena serklaža i uz strogo mirovanje i terapiju Roidakal, utrogestan vag, magnezij, dogurale do 40+6 💪
Marita nadam se da ste nam dobro ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Puse starosjediocima i novim mamama! Samo kratko navracam da vas pozdravim dok odradjujem svoj dio nocne smjene oko malene. Nadam se da ste mi sve dobro.
Kod nas je sve ok, imamo 2 mjeseca. Zdravi lijepi mali slatki bumbar. Pomalo se zivot vraca u normalu. Cak i uspijem odspavati nesto i sve manje se osjecam ko zombi. Milosrdna je po noci i da nam spavati (iako ju mi budimo svaka 3-4 sata zbog papanja).
Sinoc sam sanjala da sam opet trudna.
Samo hrabro dalje i ostajte jake!
Sretan vam Majčin dan lijepe moje 💚🎈
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sretan majcin dan!!! 💐
Pozdrav cure, da li ima koga ovdje?
Ja cu napisat pa ako koja odgovori, super. Sutra trebam na serklazu, a danas mi stigli nalazi briseva. Vaginalni je uredu, al u brisu nosa-stafilokoka. Da li znate hocel mi odbit serklazu zbog toga, jer su rekli da mi nece radit ako brisevi ne budu ok, a ja se nadam da su mislili na vaginalne briseve. Imal koja iskustva? (antibiotici pa onda serklaza nije opcija jer su mi i za ovo rekli da je prekasno)
Koliko znam vazno je da su vag brisevi i urin ok 💪 sretno sa serklažom!
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Pozdrav cure, da li ima koga ovdje?
Ja cu napisat pa ako koja odgovori, super. Sutra trebam na serklazu, a danas mi stigli nalazi briseva. Vaginalni je uredu, al u brisu nosa-stafilokoka. Da li znate hocel mi odbit serklazu zbog toga, jer su rekli da mi nece radit ako brisevi ne budu ok, a ja se nadam da su mislili na vaginalne briseve. Imal koja iskustva? (antibiotici pa onda serklaza nije opcija jer su mi i za ovo rekli da je prekasno)
Koliko znam vazno je da su vag brisevi i urin ok 💪 sretno sa serklažom!
Da upravu si, primili su me, hvala tiii💝
Sretno i javljaj kako napredujete !! 🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji