Draga Svea hvala ti na odgovoru,znas li mozda sto mogu biti ti bolovi posto su po uzv bubrezi uredu,od kada uzimam Normabel i mg je bol prolazna i duplo manja nego onda i rijetka,poznaješ li nekog sa takvim iskustvom
Mislis da mogu biti kontrakcije nekakve ali trbuh je sasvim uredu
Draga Svea hvala ti na odgovoru,znas li mozda sto mogu biti ti bolovi posto su po uzv bubrezi uredu,od kada uzimam Normabel i mg je bol prolazna i duplo manja nego onda i rijetka,poznaješ li nekog sa takvim iskustvom
Mislis da mogu biti kontrakcije nekakve ali trbuh je sasvim uredu
Hmm stvarno ne znam, jesu ti radili ctg da vide jesu to mozda trudovi?
Sumnjam da su Bh kontrakcije jer one budu vecinom samo u trbuhu i ne dovode do skraćivanja cerviksa i otvaranja.
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Nisu nazalost i meni je to bilo cudno ,vjerojatno jer sam bila zatvorena i kada su me gledali uzv nista im nije ukazivalo na to nadam se da Ce sve biti uredu prva mi je trudnoca pa nazalost neznam kako izgledaju trudovi barem se nadam da nisu cim su me pustili doma
Hvala na savjetu idem sutra na briseve nadam se da ce reci nesto🙏
CTG se obicno ne radi prije 30tog tjedna, al ako vam je maternica meka to nisu kontrakcije. Ja vjerujem da su vas oni na hitnoj dobro pogledali, ne postaju trudnice olako doma, cesce su skloni zadrzat zbog opreza. Stvarno mislim da se nemate cega bojat, mozda vas samo beba lupa po bubrezima?
02/2023 💔👼 22tt
Lillyy jesi li bolje, jesi dosla sebi malo, kako je curica? Stalno vas se sjetim, drzite se cure!
02/2023 💔👼 22tt
Jen_dva meni su par puta radili i prije 30.tj, rekli su mi za svaki slucaj, jer se sumnjalo na trudove... Ali slazem se da liječnici znaju sto rade, uglavnom.
Kako si ti? Jesi izasla iz bolnice? 💛
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Jesam, pustili su me u petak, moram priznat da je doma ipak malo lakse lezati
02/2023 💔👼 22tt
Jesam, pustili su me u petak, moram priznat da je doma ipak malo lakse lezati
Superiška!
Samo hrabro, dan po dan! Bila sam u gotovo istoj situaciji, imas osjecaj da vrijeme stoji, ali ide ipak. Zivi se od kontrole do kontrole 🧡💛 bit ce to sve dobro 💪
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Pozdrav svima.
Upravo sam bila na pregledu kod gin, 23+1, blizanci. A cervix 20mm. Piše na nalazu 20mm, T oblik, cx smekšan, UU drži čvrsto. Išla sam izvanredno na pregled jer sam jučer primijetila nekakvu sluzastu crvenkastu masu na ulošku.
Ugl, rekli su strogo mirovanje i javiti su trudničku ambulantu (ići ću u Petrovu i sutra ujutro ih trebam zvati).
Ali htjela sam pitati je li se netko još susreo s ovakvim stanjem? Baš me strah jer je pre pre rano još uvijek.
Isprike na dužem postu.
Jel se netko mozda raspitivao o nekim laganim vjezbama/istezanjima koja su sigurna za raditi tijekom strogog mirovanja? Nasla sam ovaj video, jel probao netko? https://www.youtube.com/watch?v=KKvU_DHQ-PQLagano su me vec krenula bolit leda, a ceka me jos par mjeseci ovoga, svaki savjet je dobrodosao
02/2023 💔👼 22tt
Sortiraj odgovore
Najstariji