Pozdrav cure i od mene.
Sassy, meni su skidali neke 2 minute. Ja imam problem da se ne mogu opustit pa tesko ubace onu spravu, a inace bi bilo gotovo za par sekundi. Samo skidanje ne boli, mene eto boli taj spekulum il kako se vec zove.
Ja cekam pregled koji bi trebao bit u cetvrtak pa da vidim kakvo je stanje u ovoj T
U kojem tjednu su ti skinuli?
Imam isti problem ne mogu se opustit i uzasno me boli isto taj spekulum pa se pokocim a znam da se treba opustit da se skine serklaz - citam sad neku novu spravicu naucnici su izumili pa testiraju kako bi se rijesili tog zeljeza xD

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
A meni su skinuli sa 38, i to sam napomenula da mi skinu, imala sam nemarnu dr, pa mislim da to ide i malo ranije inace.
Ja razmisljam ako bi ikad ponovo isla na to skidanje, da namazem lubrikantom i unutra i okolo, da to sto lakse uleti🫣
Cure, meni sve zastekalo pa sam se ponovno registrirala.
Jucer bila na pregledu, cerviks skracen, prst prohodan, rekla jos tjedan mirovati... sad je 34, po uzv 35 😇
On je 2400g i sve mjere su ok po uzv
Super Natasa, cestitam.
Brzo ce i taj 1 tj proci.
Kako se ti osjecas?

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Hvalaaa!
Pa ja sam super, zadnjih 10 dana bas nekak dobro, osjetim manje i slabije tih kontrakcija nego do sad. Cak i jucer nakon voznje nije bilo ko inace. Valjda nije zatisje samo pa nest naglo da se ne pokrene.
Al vjerujem da neće!
Kako si ti?
Kod mene mala ipak gripu pokupila pa sam sva iscrpljena jos uvijek ima jaku temperaturu,bas dugo traje.
Jedva cekam da ozdravi da se svi naspavamo. Mene od nespavanja stigle mucnine pa ne pijem redovno ni terapiju pa vidjet cemo. Ja za sad nisam nista pokupila, nosim masku gledam da nisam u istoj sobi s njom.
Iskreno preumorna sam od svega

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Super cure kad vam je sve mirno, samo neka tako i ostane. ❤️
Ja sam bila na mjerenju jucer sa 15+6, 35mm,a prije na 17 dana bilo 40mm ali kod druge dr. pa ili se skratilo za pola cm, ili neka nije dobro izmjerila, sto se nadam da je tako. Za 15ak dana bih trebala opet na pregled kod ove prve, a dotad cu mirovati pa vidjet cemo...
Da, te mjere znaju odstupati od uzv do uzv, tak je meni bilo.
Pa moguce da je to!
I moja je smrkava i kasljuca, nema temp pa se nadam da nije gripa..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji