Pozdrav jelena!
Hvala na podršci, također to želim i tebi 🥰
Dečko ili curka?

Mi smo danas obavili pregled, 34+1, sav drzi, zatvorena, cura ima 2500 kile, kontrola 15.12 i tad cemo vidjet dali ce tad skidati sav ili 21.12. Ugl rekla je da se mogu pokrenuti.
Superiska, cestitam Tajci ❤️ jos malo pa si u terminu.
Beba ima super kilazu.
Javi obavezno kako prodje skidanje serklaza, zivo me to zanima ;)
Znaci ti zavrsavas poglavlje s mirovanjem? Mozes sad da setas i sjedis?
Kako se ti osjecas?

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Pa rekla mi je da mogu al isto ja necu previse bar do 36 tt, msm i do sad sam ja po kuci otisla na kavu jednom tjedno, po malog u vrtic tako da budem nastavila tim tempom, pa dobro sam imam te lazne kontrakcije sad me lagank vev sve i boli ledja kosti, al dobro jos ta 3ctjedna moramo izgurati
Ja se nisam javila neko vrijeme, imam kontrolu 11.12, cerviks je jos uvijek na 26mm, jako mekano usce i prohodna za prst. Kaze ginekologica da je mozda moj cerviks "prirodno kraci " posto je od 23 tjedna do sada nalaz ostao isti... da mirujem koliko mogu i kad osjetim potrebu ali da je situacija trenutno dobra, da za ove tjedne sada to i nije jako los nalaz ...bh kontrakcije su mi se smanjile, nisu vise svakodnevne 🤞na sljedecoj kontroli cu vec biti 34 tjedan i nadam se da ce ostati oke. Toliko sam bila psihicki lose i nisam mogla docejati 38 tjedna od straha i svega 🤦♀️ sad sam napokon malo zivnula i zelim nam svima da nam bebice sto duze budu u trbuhu ☺️
Nekak je sad vec lakse kad je vise od 30tt, al svakak bi bilo dobro do 34 ili 37 dođemo

Mi jucer obavili pregled, maleni 1800g, sve mjere na uzv uredne, cak za tjedan vece, sto vjerijatno i je s obzirom da nisam sigurna u datum menstruacije, pa pisemo kasniji datum, a bila je par dana prije. S obzirom na prvi prijevreneni, bilje da je veci nego manji 😇
Terapiju nastavit, mirovat, cerviks 1 članak, uloživ za vršak prsta, svi kazu da je to ok nalaz za drugorotkinju i tjedne, al nije problem jos koji tjedan odmirovati. Glavom je dolje i jaaako je aktivan.
Voznja mi bas ne pase pa je jucrer bilo malo vise tih kintrakcija, danas ce valjda biti bolje. Iduci pregled 18.12 ako bude sve po planu 🙏
Super je to, bebica vec porasla fino :)
Nadam se da si bolje psihicki i da ne bude vise kontrakcija nakon voznje

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Je, lakse je sad malo, al kak kaze Tajci, da uberemo jos koji tjedan.
Legla sam iza u autu na neku podlogu deblju i okruzila se jastucima, mislim ds je voznja i nervoza u kombinaciji. Evo danas je vec bolje 🥰
Nadam se da necu u auto morati do iduce kontrole

Cure, nadam se da ste sve dobro 😇
Heh, odgovor joj na mjestu za nas čuvalice! Samo nek mi guramo polako 🥰

Cuvalice moje kako ste? ❤️
Pitam ja svoju malu (4) god sta je trudnica? Kaze trudnica je teta koja se trudi da joj ne ispadne beba 🤣 pa jeste tako ti to dodje kod mame, lezi i trudi se da ostane sto duze u stomaku.
Gdje su nam cure od prije? Slabo se ko javlja, ima li novih bebica ❤️

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Pozdrav mame, kako ste sve?
Kod nas evo dobre vijesti, imali smo kontrolu prije par dana, cerviks je iste dužine kao i na prethodnoj kontroli prije mjesec dana, 29 mm sto je odlično s obzirom da smo evo u 31.tjednu, a posebno nismo očekivali ovako dobar nalaz jer smo izmedu kontrola svi doma imali neku virozu, pa par dana nisam nikako mirovala i strašno sam kasljala i naprezala se. Tako da je ovo predobro, idemo dalje. Jedino me malo brine sto sam poslije kontrole primjetila da mi je ispao služni čep, pa mi se to još čini prerano (u ranijim trudnoćama je ispadao u dijelovima pa ga nisam ni primjetila), iako znam da ne mora značiti da će porod biti brzo. Možda je sami pregled utjecao, mada sumnjam jer me dr samo par sekundi kratko sondom pregledala da izmjeri cerviks. Kakva su vaša iskustva s time?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji