Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajci1811
    [UREĐENO] 08. Prosinac 2025. 21:22

Hej curke jesam jeaam krecem se vec 2 tjedna naveliko, danas smo punih 36 tt tako dan nakon poroda u 29 tt ovo mi je kao da sam prenjela, sav drzi, zatvorena sam, kontrakcije su sve cesce i duze ali bez boli, 15 og imam kontrolu pa cemo vidjet hoce tad sav skinuti ili 21.12 kad je dezurna u bolnici jer je rekla da bi mogla kad skine sav biti otvorena 4 cm, inace lagani si ukidam svu terapiju da se ocistim od tih umjetnih hormona..

sassy
    08. Prosinac 2025. 18:10

Extra, tebi sutra da krene porod mislim da se racuna kao terminska beba :)
    Bas mi je drago da si tako sve super izdrzala i podnijela. Nadam se slicnoj sudbini :)
    Javi nam se tu i tamo, mene posebno zanima skidanje serklaza 🙈

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Kruna23
    08. Prosinac 2025. 19:32

Tajci kod mene skoro identična situacija kao kod tebe, sutra smo okruglih 36tj i idem bas na pregled.. Ja nemam nikakvih stezanja niti bolova, na kraju cu jos do termina kako je krenulo. Nadam se da ću sutra saznati kad bi micali šav..isto ne znam što me ocekuje kad ga maknu.. Uglavnom ove tjedne bih odma potpisala sa 17tj kad je rađena serklaza. Sretno nam! 

Prijevremeni porod 24tt 👼

sassy
    08. Prosinac 2025. 21:22

Kruna i ti si super dogurala ❤️
    Jako sam sretna radi vas

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• tajci1811
    08. Prosinac 2025. 18:26

Budem budem, al sam cula da to manje osjetis od uzimanja papa testa e sad jel tako kazem informacije iz prve ruke..

• Natasha555
    08. Prosinac 2025. 22:04

Kruna i Tajci vam čestitke, vi ste naša nada 😇😇
     zaslužile ste sad par dana mira za dušu, a onda kad vam stignu bebice, uživanje 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI