Sassy
Drago mi je na dobrim vjestima!
Ja jucer rodila u 19.38, 3kg i 48 cm, 38 +1 tt.
Ujutro krenula malo curkati plodna voda, otisli u bolnicu, pregledali, rekli 5 cm otvorena. Dali mi drip, oko 16 neki lagani trudovi, oko 17 dali epiduralnu, iscjedili plodnu vodu do kraja, oko 19 osjetila pritisak, u par tisksnja ga izgurala uz predivnu primalju koja me vodila i doktoricu, malo mi nasjeli na trbuh jer mu je pupkovina bila na putu van. Zaradila par šavova, al danas vec dobro. Mlijeko krenulo pa polako učimo, jos mu se bas ne papa, al valjda ce ici 🥰
Cestitam Natasa 🥰🥰🥰💕💕💕
I dobrodosla bebice ❤️
Zelim vam svega najboljeg i mami brz oporavak.
Zvuci kao bas fin porod i drago mi je obzirom da si se namucila kroz ovaj period.
Snaci ce se bebce s dojenjem, treba im malo vremna sigurno :)
Mnogo sam sretna radi tebe zaista i nadam se jednom mirnom periodu i uzivanjem s porodicom.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Natasa kako ste? Jestel li izasle iz bolnice? Kako tece prilagodba i oporavak?
Ostale cure, kako se drzite?

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Natasha čestitke i od mene, bas mi je drago da je sve dobro, super si podnijela sve!
Sassy drago mi je zbog tebe da je sve pod kontrolom, ne sumnjam da će tako i ostati i da će biti isto ovako sretan završetak🥰
Ja sam ok, malo se krećem po kući, ništa previše, danas smo 36+4, prekosutra -četvrtak kontrola i nadamo se u petak punih 37 tjedana🥰
Kako se ti osjecas? Ima li bolova? :)
Ma s 37 punih mislim da se skroz moze odahnuti.
Drzim fige da prodje sve u najboljem redu i kod tebe

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Evo me!
Sve je bilo brzinski, u ned navecer nas u 8 pustili doma vec, valjda je guzva!
Dobro smo, lagano lovimo ritam, bez žurbe. Za sad samo dojimo, pa cemo vidjeti. To mi je skroz novo iskustvo. Mali je i malo žut mi se čini pa se brzo umori. Al vec mi se čini da lijepo papa. Dobro uhvati i ja imam mlijeka, daj Bože da uspijemo!
Sve mi je jos nestvarno lijepo, nadam se da ce i ostati.
Sassy, ti super guraš!
I ti jelena, to je to 🥰
Ja danas dobila rezultate briseva i opet imam onu bakteriju kao i prije serklaza, nikako da me napusti skroz, ocigledno da mi je imunitet preslab. Pa sutra idem kod dr po novu turu antibiotika.
Ono sto me tjesi je to da bakterija nije previse opasna i da u mnogim slucajevima je i ne tretiraju ali u trudnoci moraju.
Sassy bas mi je žao što te tak muči ta bakterija! Kako si? Još malo samo imate za izgurati 😇
E dobro je pa nije eserihija 🙏
A ove slabije bakterije cemo nekako rijesit.
Urin mi je sterilan.
Ja sam dobro, standardno, guramo dan za dan. Malo mi teze padaju sad ovi novi lijekovi zeludac me przi vise od tableta ali nadam se da uskoro smanji bar roidakal i utrogestan.
Sljedeci cet smo opet na pregledu pa drzim fige da ostane stanje opet isto da mi da zeleno po malo da se krecem i da potpise ugovor sa mnom. Ostalo mi je toliko vece robice za oprat i peglat i gnijezdo i AS. Pripremila sam s sekom samo osnovno 🙈
Kako ste vi?

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Odlično! Još malo 🥰
Dobro smo, i dalje dojimo samo, u utorak je opet vaganje 😇
Zavrsila ja pregled, sve okej, beba 2680gr, konac od serklaza drzi, grlica jos malo ima al nije nestao skroz.
Sinoc sam imala velike bolove i mislila sam bice neki haos al ipak je ok 🙏
Nemam zeleno svjetlo za kretanje, kaze dr od sl sedmice kad budes 36 mozes malo al da se strpim do 37 za bilo sta konkretno, u petak mi je sl kontrola pa taman poslije nje malo na kafu bar stojeci da popijem na suncu (ako ga ulovim xD).
Skroz sam nervozna radi svega sto me ceka oko poroda i skidanja serklaza i kako ce sve ici, nadam se da doguram bar do 38 da stignem malo prosetat i otic par put na kafu 🙈 koliko god to glupo zvucalo te male normalne sitnice bi me resetovale malo u glavi a i beba da bude veca, kad ce vec carski bit.
Bas sam se sjetila da ti je danas pregled i dosla vidjet kako je!
Bas mi je drago, jos samo malooo izdrzi 🥰
Moj je rođen s 3 kg s 38 tt.
Nisu gluposti, znam kako ti je, zasluzila si koju kavu na suncu prije bebe 😍
Doktorica mi je rekla kad predjem 36 tt da me ona moze porodit da ne brinem i to mi je veliko olaksanje pa cekamo jos par dana 🙈
I meni ona tako procjenjuje s 38 porod, misli da necu izdrzat do zakazanog termina za CR medjutim kaze to se nikad ne zna... rekla je nece mi skidat serklaz do poroda jer se boji da cu se odmah otvorit i dace krenut a oni uvijek gledaju da je beba sto vise u stomaku ako je sve okej. Naravno to zavisi i od stanja serklaza, ako nesto se promijeni kaze skidamo odmah pa sta bude...
Dgovorila sam seku da mi dodje sutra pa da zavrsimo sve sto je ostalo za bebu da se spremi, shvatila sam da nema vise odgadjanja 🙈
Kako je prosao vas pregled? Napreduje bebica? Zutilo proslo? Ti bebu samo na dojku radi tog zutila, dosta im pomaze majcino mlijeko da ga se rijese i vjeruj u sebe s dojenjem, super je da vam ide. Ja sam s proslom curom se mucila prva tri mj i dodavala adaptirano tu i tamo jer sam imala tezak oporavak i misim da su mi ti bolovi blokirali mlijeko al cim sam se oporavila i mlijeko je krenulo i bas sam uzivala u tom periodu.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Mislim da sad mozes odahnuti, jos dva dana i onda polako 😇
Da, spremaj stvari 🤗 super da i to rješis pa da si mirna.
Evo ide nam dojenje, zutila nije bilo puno, mislum da je proslo. Danas je 2 tjedna i ujutro je bila patronažna, 3100, vratili porođajnu težinu i jos 100 g, jako sam sretna. Nadam se da cemo uspjeti i dalje dojiti. Za sad samo dojimo 🙏
Jelena3, Rei, ostale cure, ima li novosti? :)
Heej mame, evo kod nas lijepe vijesti, rodila sam prije nekoliko dana, 38+4, bila na kontroli vec otvorena 5cm i ostala, uz drip rodila za satak, beba 3 kg, sve super prošlo, sutradan izašli doma. Želim svim mamama koje čuvaju trudnoću da imaju ovako sretan završetak i da sve bude u redu, i stvarno se sve ovo prije brzo zaboravlja kad sve na kraju bude dobro. Sretno!🫶🏻
Cestitam jelena3 🎉🎉🎉🥰🥳🥳
Super si i ti izgurala, svaka cast.
Drago mi je na tako lijepom i pozitivnom iskustvu s poroda.
Zelimo bebici dobrodoslicu a tebi brz oporavak 🥰❤️

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji