Da i ja sam jucer pisala vidim nema objave, dobro smo idu dani polako mi smk danas 32+3🎉
Da, neke tehnikalije izgleda.
Tajci to su super tjedni!
Di vodis trudnocu i planiras roditi?
Sassy tebi je danas pregled? 😇

Dok.Radosevic mi vodi, u Petrovoj cu, ti
Isto sam kod nje, Ravel med.
Mozda sam te to vec i pitala🤣
Trudnicki mozak 😆
Kad imas pregled? Ja 27.

Da li nam je Cvita do sad rodila 🙈
Sutra sam ja tek na pregledu a u nedjelju punim mali cilj 25 tt 🙏

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Tajci koliko se ti kreces u danu? Sta ti je dr rekla ? Mi smo otprilike slicne s dijagnozom rekla bih s tim da je kod mene pored oslabljenog i skracen grlic

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Neni nije bio skracen a gle skuham i po kuci malo al 80% lezim, rekla mi je sad od iduce kontrole da ci se moci kretati slovodno tad cemo vec biti 34+
Meni je pritisak prenizak i svako malo opet dodje mi da se srusim, mislim da mi vec smeta toliko lezanja, vec sam 8 sedmica u krevetu strogo a prije toga sam dosta radi mucnina velikih.
Vidjet cu sta dr kaze ... nije da mi je toliko mrsko lezat vec vise me brine to moje "fizicko stanje"
Moj savjet ti je da svakako uvedeš lagane, kratke šetnjice. Meni ti je od 25. tj cerviks na 7 mm i ništa se nije desilo uz lagane šetnje do sada. Sad sam otvorena 4 cm, ali isto malo prošetam jer će ti nakon poroda biti puno teže vratit se u formu. Meni je isto pritisak dole, blizanci su već solidno veliki (svaki otprilike 2200 g), ali se ne dam. 😊
Da, jos ako si sklona nizem tlaku, ssmo je gore.
Pitaj sutra sve! Slano i puno vode.
DvostrukiKaos
Ajme, prave velike bebe
Mislim da meni cerviks ni kad nisam trudna nije tolik, mozda do 5 cm

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Natasha555 Nije ti moj jadni cerviks u cm, nego mm. Skoro ga i nema.🤣 I od silne drame oko cerviksa, još će me inducirat kako je krenulo.🙈
Ahaaa 🫣
I dobro, neha je tako, bolje nego da je krenulo prije...
Mene brinu jer ja imam ta stezanja, al sad sve polako, mirujem vecinu dana, imam terapiju, pa uz Božju pomoć dan po dan.
Moja preporuka vam je knjiga duhovni ptistup rađanju, knjižara Verbum, 15 e s dostavom. Ja sam ju imala printanu za prvi porod i puuuno mi je pomogla.
DvosrtukiKaos ne rade obicno carski s blizancima?

Ukoliko se radi kao kod mene o jednojajčanim blizancima češći je carski, ali ako su oboje s glavicama dolje, onda probaju vaginalno. Meni su obojica jako nisko i s glava prema dolje tako da me pripremaju na vaginalan porod.🙉
Evo mene s kontrole.
Sav drzi fino to nam je bitno.
Grlic je premekan i to je ono sta nas brine al srecom tu je serklaz.
Mjerila ga nije vaginalno, djeluje preko stomaka da je ostao isti - skracen na pola.
Bebu smo vidjeli, ima sad vec 700gr, ukljcuila malo 4d, lici mi na stariju curu.
Ja se stvarno nadam da doguram do sljedeceg cilja tj 28tt, kad bebe imaju vece sanse da prezive ako dodje do prijevremenog jer me ovo bas nasikiralo sto je tako mekan.
Tako da je dr za to da vise mirujem i dalje strogo s tim da mi je dozvolila povremeno na balkon na sunce da prosetam radi cirkulacije. Prije vag pregleda bila rekla ko mozes i do radnje kratko otic al poslije vag pregleda ipak ne...
Izdrzacemo 🙏
Bas sam nesto emotivna sad
Sassy samo hrabro dalje, molim za sve nas 😇
Kad ti je iduci pregled? Jel rekla sto za terapiju?
Ja sam jucer i danas bas nekako bila dobro u glavi i fizicki, jos danas konacno sunce zasjalo nakon magle ovih dana. I sad isla piskiti i brisem se i ko da mi je jos tekucine iskapalo, inace kad piskim kao obavim i jos par kapi da do kraja ispraznim mjehur pa se nadam da je to samo mikraća bila 😢😰

Sassy Šaljem punooo snage jer znam da je teško. Ja sam skoro 8 tjedana u bolnici uz pauzu od 2 tj tako da razumijem. Na kraju ti bude sve ok. Nama su rekli da je 26. tj već prva granica kada su šanse super i za mog boravka je dosta beba rođeno u tim tjednima i svi su ok.
Natasha555 Sa mnom u sobi je cura kojoj curi plodna voda u zbilja većim količinama i sve je ok, čak joj spominju slučajeve gdje su žene došle do visokih tjedana, ako nije došlo do trudova.
Terapiju je rekla da na ovakav grlic mora ostavit istu, ne smije nista smanjit na ovakav grlic.
Za sl put da radim ogtt, urin, kks da pratim stitnu i hemoglobin sto pada, u medjuvremenu da nastavim s prenatalima i ovim dodatnim zeljezom.
Iduci pregled za 4 sedmice, mada ja cu otic za 3 sigurno xD ne mogu cekat 4 a i bolje je ogtt do 28me zavrsit. Prvo nije htjela da radim jer ne mogu toliko sjedit kasnije smo skontale da mi daju neki krevet da lezim u ambulanti.
Mene isto mokre gace uvijek brinu, al znam isto mi je bilo u prosloj trudnoci, dal je to utrogestan il urin ne znam - vjerujem da bi se na pregledu vidjelo da nesto nije ok. Kako ide ono, zakasljes se ako izadje ko moze bit plodna voda..
Dobro je da se osjecas malo bolje i ti ❤️ kad je tebi naredna kontrola? Ti si vec presla carobnih 28

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
DvostrukiKaos hvala ti - mi od ned ulazimo u 26ti tt (25 punih) i eto guramo prema naprijed 🙏
Eto ja cim prohodam malo do pregleda odmah krenu dole neko boluckanje, nerealno mi je koliko sam osjetljiva.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy Nemoj radit ništa što ti na bilo koji način smeta. Meni je ova trudnoća od početka drugačija i teža od prve tako da se prilagođavam svemu u hodu i ne radim ništa što mi smeta.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji