Sassy ja vjerujem da ces doci do sigurnih tjedana i puno preko njih. Moramo biti hrabre i jake, iako je to jako psihicki tesko.
Joj, i meni je nakon proslog pregleda trbuh bil tvrd i nikak popustit jer sam u autu sjedila, spustila sam sjedalo i jatuke stavila, al to mi je bas koma bilo. Za iduci cu lec iza i okruzit se jastucima. Meni je 27.11 pregled, nadam se da nece biti potrebe prije.
DvostrukiKaos
S kolko tt se to njoj dogodilo? Jel neka infekcija ili? Ja sam u pon radila urinikulturu i IAT, uredni su nalazi.
Ja se ipak nadam da je samo mokraca, budem pratila. Donji ves je za sad suh. Ostala sam sjedit na školjki malo i pokusala zakašljati, stavila ruku, nije nista islo, sad me sve strah opet u wc.
Svaki put kad se dizem, pazim, polako se dizem da se oslonim na ruke i isto tak sjedam...

Njoj se desilo u 33.tj, ali joj baš curi veća količina plodne vode. Ako sumnjaš na curenje, odi kod svojeg ginekologa da ti provjeri testom da li se radi o mokraći ili plodnoj vodi.
Mislim da je bila lazna uzbuna, vise se nista ne događa pa mislim da je bila samo mokraca. Ak bi nesto dalje bilo, javit cu se doktorici

I kontrola mi je 25.11 i msm da je to zadnja privatno kod nje
Ja s jedva cekam taj pregled da dođe, a onda opet znam da se moram vozit do tamo a to mi bas tesko bude, ne pase mi.
Ja cu spremit torbu za bolnicu lagano, bolje da ne treba nego da nemam nista.
Meni je rekla da ima ona tamo injekcije i da moze dati ako misli da treba.
Muci me ne odlazsk na veliku nuzdu po par dana, a to sam skuzila da mi pojaca kontrakcije pa mi je dr potvrdila da je Portalak sirup za nas siguran za uzimanje. Pokusavam hranom i puno vode, al nekretanje čini svoje. Pa cu ga uzet ako bas bude potrebno.
Pa da i vi znate

Vidia meni nije ni spominjala te inekcije bas je budem pitala sad na iducoj kontroli sta misli o tome, joj mogu mislit koja je to muka, ja imam i po dvije dnevno🫣
Ja svoju stolicu ne razumijem, par dana rijetka pa par dana zatvor. Vise ne znam sta da konzumiram da to bude normalno 🤦♀️ trenutno je zatvor jer sam mozda pretjerala s hranom bogatom zeljezom.
Uglavnom ja sam imala zadnja dva dana s intenzivnijim bolovima poslije pregleda al sad se srecom smirilo 🙏 odmah se ufrkam kad tako krene.
Natasha svakako ti spremi tu torbu, vrijeme je s nekih 30tt nek stoji, sto bi rekla Dea nece se ulosci pokvarit xD

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Tajci ma ja sam ju pitala na zadnjoj kontroli jel se daju preventivno zbog prvi put, al je rekla da ne jer utjecu na amigdalu, pa ako bas nije nuzno...
Mislim da s 33 tjedna vise i ne daju jer do 34.tt su pluca razvijena, a ti si vec tu tak da bez brige, sve ce biti dobro

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji