Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cherry70
    [UREĐENO] 19. Prosinac 2025. 10:47

Super cure kad vam je sve mirno, samo neka tako i ostane. ❤️
    Ja sam bila na mjerenju jucer sa 15+6, 35mm,a prije na 17 dana bilo 40mm ali kod druge dr. pa ili se skratilo za pola cm, ili neka nije dobro izmjerila, sto se nadam da je tako. Za 15ak dana bih trebala opet na pregled kod ove prve, a dotad cu mirovati pa vidjet cemo...

Natasha18
    19. Prosinac 2025. 10:47

Da, te mjere znaju odstupati od uzv do uzv, tak je meni bilo.
    Pa moguce da je to!

• Natasha18
    19. Prosinac 2025. 10:49

I moja je smrkava i kasljuca, nema temp pa se nadam da nije gripa..

• Natasha18
    22. Prosinac 2025. 08:19

Jutro curke! Bar ponedjeljkom da se javimo! Ja jos u komadu, hvala Bogu! Nadam se da i sve vi čuvalice 😇
    Sad mi je svaki dan više veeliki blagoslov!

sassy
    [UREĐENO] 22. Prosinac 2025. 12:41

Mahanje i od mene.
    U tonu problema s stolicom i hemoroidima 🙈 jedva cekam kraj ove trudnoce da se vratim u normalu.
    Starija cura jos uvijek dosta kaslje i nadam se da se i to poboljsa, evo 7 dana je vec bolesna. Teska gripa. Dobra stvar je sto je izgleda mene i muza zaobislo.

Sta nam je s ostalim curama? 
    Ja sam napunila dugo cekanih 30tt 🙏 sad idemo dalje sto duze nadam se

Natasha18
    22. Prosinac 2025. 12:40

Uh, i moja probava tri dana normalna, 5 nije 🫩 i isto se pojavili hemoroidi, ali ne krvare i ne bole 😬
    Čestitke na 30tt, samo hrabro dalje! Možemo mi to! Ja sam prezahvalna! 
    Jedva ga čekamo, al bi rado taj 37tt.  I da porod i sve dobro prođe.
    I bolnica u koju planiram je novobjovljena, tajci bila sad, kaže krcata, nema prstnje na porodu i samo muz kratko u posjetu zbog gripe... pa bar da se to smiri.
    Žao mi je zbog male, al dobro da je vas zaobišlo! Nas za sad je.

Natasha18
    22. Prosinac 2025. 12:41

Uh, i moja probava tri dana normalna, 5 nije 🫩 i isto se pojavili hemoroidi, ali ne krvare i ne bole 😬
    Čestitke na 30tt, samo hrabro dalje! Možemo mi to! Ja sam prezahvalna! 
    Jedva ga čekamo, al bi rado taj 37tt.  I da porod i sve dobro prođe.
    I bolnica u koju planiram je novobjovljena, tajci bila sad, kaže krcata, nema prstnje na porodu i samo muz kratko u posjetu zbog gripe... pa bar da se to smiri.
    Žao mi je zbog male, al dobro da je vas zaobišlo! Nas za sad je.

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Kruna23
    [UREĐENO] 23. Prosinac 2025. 09:41

Pozdrav curke...kod mene šav skinut prije skoro tjedan dana I evo cekamo..nista se ne događa s tim da se cerviks odma skratio I otvorio 3,4 cm 
    Samo uklanjanje šava traje doslovno minutu i nije bolno, više nelagodno dok umetnu spekulum.
    Ja sam se iskreno nadala brzo poroditi nakon uklanjanja sava al evo sutra 38tj i nista. Eto toliko od mene..

Natasha18
    22. Prosinac 2025. 20:50

Pa to su super vijesti, iako vjerujem da bi sad da krene, al kad bude, bude, bolje kasnije nego da je bilo prije. 
    Meni se jos nejde u bolnicu, bika bi nsjsretnija da dodemo do 37, sad smo izmedu 35 i 36😇

sassy
    23. Prosinac 2025. 09:41

Fantasticno Kruna :) bas ste extra dogurale i vjerujem i poslije skidanja serklaza se sad super osjecas.
    Meni doktorica kaze vise voli duze beba da je u stomaku kasnije lakse s njom, bolje jedu i takk al ja nesto razmisljam dosta joj je do 38 xD
    Najdraze mi je cuti kad zene s problemima s cervixom i poslije mirovanja dodju do termina jer daje nadu ostalima da iako naceti, mogu izdrzati 🙏

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Prijevremeni porod 24tt 👼

• Natasha18
    23. Prosinac 2025. 13:11

Meni je u četvrtak 35, po uzv 36, pa je rekla dr da mogu prodisati. Al bih isto rado bar do 37 da je sto jaci, bas to. Psihicki mislim da mi bude tesko pokrenuti se da se nest ne pokrene. 
    Iako me nocas stezuckalo, al probava bila koma, 4 dana bez nuzde br 2 i on se jako pomical da sam mislila ds ce krenuti. Al dsnas se pokrenula ptobava, pa se nadam bar jos Božiću u komadu 😇

• Cherry70
    [UREĐENO] 23. Prosinac 2025. 17:23

Lijepo je cuti lijepe vijesti od vas cure! 
    Ja nemam problema s probavom, nesto mislim da je od roidakala, a kad sam ranije imala, pomagala je sirutka ili dm mivolis suha sljiva sok

Natasha18
    23. Prosinac 2025. 17:23

Ja pijem i roidakal i magnezij, chie u jogurtu, suhe sljive... al mislom da je od mirovanja i progesterona, mirovanje nije moje prirodno stanje...

sassy
    [UREĐENO] 25. Prosinac 2025. 12:34

Cherry kako si ti? Jesi li isla na kontrolu skoro kod svoje dr da uporedi duzinu grlica? Sta ste odlucili?

Cherry70
    25. Prosinac 2025. 12:34

Hvala draga sassy sto pitas❤️
    Planiram se naruciti odmah iza nove godine pa vidjet cemo... 

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Natasha18
    [UREĐENO] 25. Prosinac 2025. 17:12

Cure, sretan, blagoslovljen, miran i zdrav Božić i da nase bebe što dulje budu na sigurnom 🙏🌲

sassy
    25. Prosinac 2025. 17:12

Sretan Bozic i od mene cure 🥰

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Kruna23
    [UREĐENO] 03. Siječanj 2026. 03:28

Drage moje suborkinje sretan vam i blagoslovljen Božić!
    Kod nas je stigao bozicni poklon na sami badnjak, prvo smo krenuli indukcijom ali završili na hitnom carskom koji je prošao bez problema. Rođeni smo u 38+1 tj sa skoro 3kg i ocjenom 10/10. Svima vam zelim ove tjedne i sretan kraj! Puse od mene i najvoljenijeg deckica! 

Natasha18
    26. Prosinac 2025. 12:21

Iskrene čestitke na prekrasnom poklonu! Čuvajte se i mazite! 
    Hvala Bogu na tome što je sve prošlo i završilo dobro! 
    U kojoj bolnici si rodila?

Kruna23
    26. Prosinac 2025. 13:59

U petrovoj sam vodila cijelu trudnoću i porod.

sassy
    26. Prosinac 2025. 14:18

Cestitam Kruna 🥳🥳🥳🥰🥰🥰 na najljepsem smotuljku i poklonu ispod bora ❤️
    zelim ti brz oporavak i da uskoro se mazite kuci.
    Zaista je tvoja jedna od pozitivnijih prica ovdje i nadam se da slijedi napokon miran period ljubavi i uzivanja

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Natasha18
    26. Prosinac 2025. 15:40

Sassy i ti si vec u jaako dobrim tjednima 🥰🥰

Cherry70
    26. Prosinac 2025. 17:55

Cestitam kruna🥹 divno, divno❤️

dea3
    03. Siječanj 2026. 03:28

Jao Kruna! 
    Cestitam od ❤️❤️
    Dugo nisam bila na ovoj temi i danas se sjetim tebe, reko idem pogledati, sad si vec sigurni rodila.
    Predivno da se baš na sam Badnjak dogodio porod. Lijepše nije mogla tvoja priča završiti.
    Vjerujem sa ste se sad već pomalo i uhodali i da uživate u svim radostima koje dolaze. 🙏🌺🌹

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI