Ja jutros trebala do ambulante i nesto mi lupa u glavi kad ustanem i krenem padat u nesvijest, muz me zadrzi izadjem legnem na hodnik. I vratim se u kucu, ne odem na kraju. Mislim da me ovo lezanje unistava :( plus nizak pritisak plus anemija. Bas sam se uplasila.
Uz to mala lupka skroz nisko, odmah neko boluckanje i nelagoda...
Javi Tajci kako prodje pregled
Ma trebala clexan zadnji da primim, posto ova medicinska sestra sto mi je davala prethodnih dana otisla na godisnji i zadnju bocu ajd da odem do ambulante kad sipak.
Zvala sam patronazu pa su mi primili i usput provjerila kks i stitnu i vidim malo su gori nalazi iako pijem preparate beba ocigledno vuce sebi vise.
Ja sam sad okej, samo blijeda i nekako iscrpljena al nemam vise tih ispada kad ustanem, osjecam se dobro.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Evo ds se javim, sav drzi, zatvorena skroz, beba preko 1900 ima kaze ds bas lijepo raste, kontrola za 3 tjedna i onda ce me pustit ss mirovanja i dogovaramo se za dolaske u bolnicu i sa 37 skida sav🎉
Odlicnooo, kakve dobre vijesti, Bogu hvala!
Kolko ti je sad tjedana?
Iz kojeg razloga bolnica? Trudnička ambulanta?
Kaj kaže na kontrakcije?
Meni negdi od 3 nocas svako malo nesto, nikak se namjestit 😵💫

U pon smo 32 tt, da ds tridnicka i ctg, niszw mi nije rekla jednostavno ima zena koje ih osjecaju cijelu trudnocu bitno da ne otvaraju
Nemas pojma kolko mi je drago 🥰
Tome se i ja nadam i molim, da me ne otvaraju 🙏
Kako ih ti osjetis? Ja ili ko stvrdnut trbuh u donjem dijelu dok stojim ili dok lezim cijeli prednji dio trbuha, krakotrajno i bezbolno...
Ne vodi ona trudnocu do kraja kod sebe? Bile su neke žene dolazile i radile tamo ctg i komentirale kak imaju za par dana dogovorenu indukciju ili carski u bolnici.
Daj Bože da uopce docekam te tjedne 😇

Tajci cestitam na super pregledu, znam koliko si se brinula i presretna sam radi tebe.
Eto jos tri sedmice lezis i za Bozica si na nogama :)
Da li te poslije serklaza pregleda vaginalno ili preko stomaka UZ? Ja se bojim tih vaginalnih pregleda jer su mi uzasno bolni.
Znas li proceduru skidanja serklaza?
Kilaza bebice je super, ne mogu da vjerujem da ces uskoro u 32 pa bas vrijeme leti kad druge gledam.
Skidanje serklaza je u principu nesto rutinski sto ne bi trebalo boliti uopce..
U mom slucaju me dopao najgori doktor Petrove bolnice i doslovno izmesario da sam zavrsila uspavana i da su tad skinuti savovi.
Ali.. to je apsolutno nesto rutinski kad je moj doktor pokusao skinut savove iza tof doktora koji me izmesario nisam nista osjecala, ali on nije nista vidio od krvi..
Tako da dobro provjerite samo tko ce vam skidat savove, u tom slucaju sve ce bit u redu ako to odraduje netko ko zna svoj posao..
Navedeno se inace odraduje u TA u roku od svega 5-6minuta bez ikakvih bolova, malo je neugodno jer ipak se spekulom dole siri rodnica..
Uz strucnog doktora sve je okej
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Citala sam bas tvoje iskustvo Nela, da si se napatila.
Mene taj spekulum boli i svaki pregled mi je izuzetno bolan, prije nije takk bilo, ista je dr uvijek. Uz to ja se mnogo ukocim i vise se ne mogu opustit.
Al ajd dalek je put do toga, bar kod mene 🙈

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy kak je tebi danas?
Mene je psihicki spustilo ove nocasnje stezuckanje. A jucer sam bas bila dobro.
Dogurat cemo mi sve polako. Ja se sad prvo nadam do 30.tt, pa do 34., s sve nakon Božića je dar 🥰
Danas sam dobra. Jutros sam uzela malu salicu kafe da mi digne pritisak za svaki slucaj 🤣 onda svjeze cijedjena narandza i limun da me drmne, pa valjda budem ok i kroz dan. Muz mi je jucer nakupovao svega ceg se dosjetio za anemiju pa trpam sta stignem.
Isto sam se probudila anksiozna jer me kroz noc stomak budio, neki bolovi po dnu stomaka, djelovalo mi je vise ko probava ali eto smirilo se ubrzo.
Danas sam odlucila napravit pizzu, cheat day nesto za svoj gust pa me et te sitnice vesele :)
A vidis da ta stezanja ne znace uvijek nuzno otvaranje po Tajci, mada nama je to prva pomisao uvijek. Ja znam da beba kad se mrda bude ta napetost i stezanje i mislim ako cio trbuh nije tvrd da onda nisu bh

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

Cvita jesil nam jos u jednom komadu :)?
Ostale cure, kako ste?

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Pa meni se samo stvrdne trbuh, znam ih osjetit 10 u danu a bome i po 3, 4 u satu.. pa rekla je da ce me vodi u Petrovoj iza iduce kontrole, imamo odradit taj bris na streptokok i onda krece s ctgom, mene gleda prstima jel drzi sav i onda uzv. Sinoc je vidjela da beba ima cistu na jajniku 25 mm, ja sam probljedila odmah al mi je rekla da to nastsje pod utjecajem mojih hormona i da vecinom pukne do kraja trudnoce ili iza poroda kad beba vise nije pod utjecajem mojih hormona..prvi put sam cula za to i nije mi bas bilo svejedno al ona kaze najjradije ti to nebi ni rekla.
Evo cure da vam se i ja malo javim..
Moja curka 01.11. napunila 2mj i evo sad smo se napokon uhodala i uzivamo zajedno..
Zelim vam svima da dodete u termin i upoznate svoje bebice ❤️
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji