Evo mene s kontrole.
Sav drzi fino to nam je bitno.
Grlic je premekan i to je ono sta nas brine al srecom tu je serklaz.
Mjerila ga nije vaginalno, djeluje preko stomaka da je ostao isti - skracen na pola.
Bebu smo vidjeli, ima sad vec 700gr, ukljcuila malo 4d, lici mi na stariju curu.
Ja se stvarno nadam da doguram do sljedeceg cilja tj 28tt, kad bebe imaju vece sanse da prezive ako dodje do prijevremenog jer me ovo bas nasikiralo sto je tako mekan.
Tako da je dr za to da vise mirujem i dalje strogo s tim da mi je dozvolila povremeno na balkon na sunce da prosetam radi cirkulacije. Prije vag pregleda bila rekla ko mozes i do radnje kratko otic al poslije vag pregleda ipak ne...
Izdrzacemo 🙏
Bas sam nesto emotivna sad
Sassy Šaljem punooo snage jer znam da je teško. Ja sam skoro 8 tjedana u bolnici uz pauzu od 2 tj tako da razumijem. Na kraju ti bude sve ok. Nama su rekli da je 26. tj već prva granica kada su šanse super i za mog boravka je dosta beba rođeno u tim tjednima i svi su ok.
Natasha555 Sa mnom u sobi je cura kojoj curi plodna voda u zbilja većim količinama i sve je ok, čak joj spominju slučajeve gdje su žene došle do visokih tjedana, ako nije došlo do trudova.
Terapiju je rekla da na ovakav grlic mora ostavit istu, ne smije nista smanjit na ovakav grlic.
Za sl put da radim ogtt, urin, kks da pratim stitnu i hemoglobin sto pada, u medjuvremenu da nastavim s prenatalima i ovim dodatnim zeljezom.
Iduci pregled za 4 sedmice, mada ja cu otic za 3 sigurno xD ne mogu cekat 4 a i bolje je ogtt do 28me zavrsit. Prvo nije htjela da radim jer ne mogu toliko sjedit kasnije smo skontale da mi daju neki krevet da lezim u ambulanti.
Mene isto mokre gace uvijek brinu, al znam isto mi je bilo u prosloj trudnoci, dal je to utrogestan il urin ne znam - vjerujem da bi se na pregledu vidjelo da nesto nije ok. Kako ide ono, zakasljes se ako izadje ko moze bit plodna voda..
Dobro je da se osjecas malo bolje i ti ❤️ kad je tebi naredna kontrola? Ti si vec presla carobnih 28

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
DvostrukiKaos hvala ti - mi od ned ulazimo u 26ti tt (25 punih) i eto guramo prema naprijed 🙏
Eto ja cim prohodam malo do pregleda odmah krenu dole neko boluckanje, nerealno mi je koliko sam osjetljiva.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sassy Nemoj radit ništa što ti na bilo koji način smeta. Meni je ova trudnoća od početka drugačija i teža od prve tako da se prilagođavam svemu u hodu i ne radim ništa što mi smeta.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Njoj se desilo u 33.tj, ali joj baš curi veća količina plodne vode. Ako sumnjaš na curenje, odi kod svojeg ginekologa da ti provjeri testom da li se radi o mokraći ili plodnoj vodi.
I kontrola mi je 25.11 i msm da je to zadnja privatno kod nje
Vidia meni nije ni spominjala te inekcije bas je budem pitala sad na iducoj kontroli sta misli o tome, joj mogu mislit koja je to muka, ja imam i po dvije dnevno🫣
Ja svoju stolicu ne razumijem, par dana rijetka pa par dana zatvor. Vise ne znam sta da konzumiram da to bude normalno 🤦♀️ trenutno je zatvor jer sam mozda pretjerala s hranom bogatom zeljezom.
Uglavnom ja sam imala zadnja dva dana s intenzivnijim bolovima poslije pregleda al sad se srecom smirilo 🙏 odmah se ufrkam kad tako krene.
Natasha svakako ti spremi tu torbu, vrijeme je s nekih 30tt nek stoji, sto bi rekla Dea nece se ulosci pokvarit xD

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Hello cure, kako ste?
Imate li preporuciti neku dobru seriju/film da "ubijemo" vrijeme dok mirujemo?
Ja sam nedavno odgledala Beast in me na Netflix i preporucujem :)

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Dea kako ste vi jeste izasli doma?
Citala sam na zimskim cini mi se da jesu kroz nekih mjesec i da je rekla da ce uzet pauzu od telefona. Oboje su dobro.
U svakom slucaju Dea javi nam se ako navratis da skicnes kako se drzimo :)

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ima topic na forumu zimske bebe 2025 i tu je pisala.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji