Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana2012
    28. Kolovoz 2025. 11:45

dea3

Ja ovu noć nisam mogla spavati pa sam malo više unazad listala po ovoj temi. I stvarno je poticajno čitati da je većina cura na kraju gotovo probila termin.
    Iako je sve mirno, malo me je jučer opet uhvatila kriza. Čak sam već to počela povezivati sa toplijim danima. Jer sad kad je bilo hladnije sam se baš dobro osjecala, i tu sam napisala da sam malo opustila i onda me sad opet ošinulo da sam još ipak dosta daleko od nekih sigurnih tjedana.
    A dobro, valjda te oscilacije tako dođu…

Kruna kako si ti?

Imala sam i ja tako krize često, isto sam onda forume iščitavala, i naše i strane. Mislim da si sigurna skroz s preventivnom, vidiš kako moja hitna drži i ne mrda. Budeš se nakon 30. opustila, ja sam od tad uzlaznom putanjom sto se tice psihe 🤞🏻

• dea3
    28. Kolovoz 2025. 13:26

ana2012

dea3

Ja ovu noć nisam mogla spavati pa sam malo više unazad listala po ovoj temi. I stvarno je poticajno čitati da je većina cura na kraju gotovo probila termin.
    Iako je sve mirno, malo me je jučer opet uhvatila kriza. Čak sam već to počela povezivati sa toplijim danima. Jer sad kad je bilo hladnije sam se baš dobro osjecala, i tu sam napisala da sam malo opustila i onda me sad opet ošinulo da sam još ipak dosta daleko od nekih sigurnih tjedana.
    A dobro, valjda te oscilacije tako dođu…

Kruna kako si ti?

Imala sam i ja tako krize često, isto sam onda forume iščitavala, i naše i strane. Mislim da si sigurna skroz s preventivnom, vidiš kako moja hitna drži i ne mrda. Budeš se nakon 30. opustila, ja sam od tad uzlaznom putanjom sto se tice psihe 🤞🏻

Hvala ti za komentar i razumijevanje. Kao što sam već napisala to može razumjeti samo netko tko je to i sam prošao.🙏

Drago mi je da si danas barem dio riješila (iako nije bilo najbezbolnije) i da ste napravili neki plan za dalje koji i tebi odgovara. Tako da se nadam da će ti ovaj tjedan proći u miru pa onda prema finišu. 🎉

• Kruna23
    29. Kolovoz 2025. 14:04

Hey curke..vidim da je dea3 pitala za mene.. Kod mene je sve ok..mirujem i brojim dane/tjedne, trenutno smo prosli 21tj i jučer na uvzu beba procjenjena na 450g što je malo i naprednijie. Vidim da ste skoro sve već u super tjednima.. Čitam vas I pratim samo nemam baš što za pisati. Koliko vidim cekamo Nelin porod! Sretno svima!

Prijevremeni porod 24tt 👼

Nela2105
    29. Kolovoz 2025. 14:24

Ee cureee moje moj porod cemo se svi nacekat, ovo malo govno sad nece van.. kad nije trebala htjela je, sad nema sanse.. trudove imam nisu dovoljno jaki.. jucer mi ispao valjda do kraja sluzni cep i dalje nista 🤷🏼‍♀️😂

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• dea3
    29. Kolovoz 2025. 17:29

Kruna23

Hey curke..vidim da je dea3 pitala za mene.. Kod mene je sve ok..mirujem i brojim dane/tjedne, trenutno smo prosli 21tj i jučer na uvzu beba procjenjena na 450g što je malo i naprednijie. Vidim da ste skoro sve već u super tjednima.. Čitam vas I pratim samo nemam baš što za pisati. Koliko vidim cekamo Nelin porod! Sretno svima!

Kruna
    O kako je lijepo dok se počinju neki konkretni grami spominjati. Tako je i meni bilo - kao da nekako počinje sve biti realnije. Ja očekujem da na kontroli u četvrtak prebacimo kilu 😂
    Znam jednu bebu koja je rođendan sa 1100 i sve je ok danas tako da se onda nekako tješim dok postignem te neke ciljeve za slučaj da se pokrene šta... Iako je za sad isto generalno mirno, osim u mojoj glavi gdje ponekad dođe malo do kaosa 🙃

Nela - kod tebe skoro pa nevjerojatan sad kraj ... 🙈
    Od moda - molim te Bože da ne krene do ajde izađi više  😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.