Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kruna23
    19. Kolovoz 2025. 15:52

Eii dea3.. dada već smo bez ičeg  cca tjedan dana i za sada sve mirno, nadam se da će tako I ostati cim duze. E danas mi je točno 20tj tako da da..na pola 😊 Kako si ti? I ja se nadam da se druzimo još par mj tu..

Prijevremeni porod 24tt 👼

• dea3
    19. Kolovoz 2025. 17:50

Evo ja se jučer izvukla od šećera. Nalaz dobar jer sam u drugoj i to imala. 
    Šav drži, ali mi je doktor pokazal na uzv da je do njega doslovno sve skroz otvoreno. 
    Znači da ga nismo stavili bila bi tarapana. 
    Beba je inače baš velika...ima vec 880 g, što je za 26 tt...
    Buduci da je šećer isključen očito genetika. Iskreno u mom slučaju i bolje da je veća, ako do čega dođe baš prerano. 
    Mirovanje, i iduca kontrola je 4.9. tada ću biti 26+4... A beba barem za 28 🫣

• Kruna23
    20. Kolovoz 2025. 17:14

Drago mi je da su ti rezultati šećera ok. Uh dobro da su stavili sav da to još sve drži na mjestu..a I super sto je beba naprednija ako dode do prijevremenog poroda. A da, nemas što drugo nego mirovat i brojit dane..isto ko ja.

Prijevremeni porod 24tt 👼

• dea3
    20. Kolovoz 2025. 19:08

Kruna23

Drago mi je da su ti rezultati šećera ok. Uh dobro da su stavili sav da to još sve drži na mjestu..a I super sto je beba naprednija ako dode do prijevremenog poroda. A da, nemas što drugo nego mirovat i brojit dane..isto ko ja.

Drago mi je da je i kod tebe situacija mirna, skidanje sa lijekova je svakako jedan prijelomni trenutak. Tako da super da je prošlo mirno...
    Gle ja vec imam iskustvo gdje sam ležala sa serklažom od 20 tt pa do 37 tt dakle, može se izdržati. U drugoj trudnoći mi nisu napravili serklažu i došla do 33+4...a mirovala od 29tt...
    A sad ćemo vidjeti...

Ja imam male ciljeve pa mi nekako brže prođe do njih...
    Evo sad čekam 25 pa 28 pa onda velikih 30 🙈
    I dalje brojimo svaka 2 tjedna... 

Sad mi se cini 28 puno i super, a onda kad dođeš do toga želiš još dalje...nekad sam imala osjećaj da sam pod kraj i više mirovala nego na početku...jer si misliš pa kad sam već dotle dogurala, ajmo sad još malo...

Meni je sad već isto praktički 6 tjedana mirovanja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.