Ana sjećam se tog osjećaja s prvom curkom kad sam isto došla do 36 punih, možda čak i mrvicu prije pa kreneš sve redom obavljati…frizer, pediker, obrve, trgovine 😂😂😂 jedino moliš Boga : samo da mi sad na tretmanu ne pukne vodenjak 😂😂😂
Iako realno, nakon toliko ležanja nije da si u stanju skakati…znam da mi je sve bilo napor, ali sad si porijesila te neke stvari…dođu za psihu lijepo osvježenje…
Uh…jedva čekam i nadam se da ću stići isto i sad dosta daleko…za sad je sve mirno i ide svojim tokom dan po dan…
Jao da, ja hodam onako stisnuto i polako kao da će ispast van, a zapravo mi je beba bas visoko, nemam uopće pritisak na dolje - psiha radi čuda 😂. Ali moram priznat da sam psihički procvjetala doslovno, baš se super osjećam.
Brzo će to proć, meni je nakon 28. tjedna nekako proletilo do kraja, valjda kad se opustiš nakon tog prvog “praga”.
Ana sjećam se tog osjećaja s prvom curkom kad sam isto došla do 36 punih, možda čak i mrvicu prije pa kreneš sve redom obavljati…frizer, pediker, obrve, trgovine 😂😂😂 jedino moliš Boga : samo da mi sad na tretmanu ne pukne vodenjak 😂😂😂
Iako realno, nakon toliko ležanja nije da si u stanju skakati…znam da mi je sve bilo napor, ali sad si porijesila te neke stvari…dođu za psihu lijepo osvježenje…
Uh…jedva čekam i nadam se da ću stići isto i sad dosta daleko…za sad je sve mirno i ide svojim tokom dan po dan…
Jao da, ja hodam onako stisnuto i polako kao da će ispast van, a zapravo mi je beba bas visoko, nemam uopće pritisak na dolje - psiha radi čuda 😂. Ali moram priznat da sam psihički procvjetala doslovno, baš se super osjećam.
Brzo će to proć, meni je nakon 28. tjedna nekako proletilo do kraja, valjda kad se opustiš nakon tog prvog “praga”.
100 % točno...
Ja sam baš imala krizu oko 21/22 tt jer znaš da si još nigdje...
Baš osjećam koliko sam već sad mrvicu opustila kad sam dostigla 25 tt, a znam da je beba veca sigurno za tjedan. Prošlo je već više od 10 dana da nisam trebala uzimati normabel (do tad sam znala imati neke bolove cca jednom tjedno pa sam uzela)...
Sad mi je idući veliki cilj 28 tt.
Složila sam si sa klincima tablicu sa tjednima i danima i onda ujutro obojamo dan više...njima je to baš veselje, a i meni dođe kao terapija...gledajući kako se dani popunjavaju!
To jednostavno može razumjeti samo onaj tko je to prošao...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Danas sam bila kod dr.Radosevic prvi put privatno jer inace vodim kod Zlopase trudnocu.
Mogu vam za oboje samo ostavit ultra pozitivne preporuke sto za sami izgled poliklinika koji nije toliko bitan sto za strucnost i sve kod oboje..
Danas sam 37+3 imamo 3100g i dala mi je termin za pon opet da vidimo dal ce se sta desit do tad😜
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Danas sam bila kod dr.Radosevic prvi put privatno jer inace vodim kod Zlopase trudnocu.
Mogu vam za oboje samo ostavit ultra pozitivne preporuke sto za sami izgled poliklinika koji nije toliko bitan sto za strucnost i sve kod oboje..
Danas sam 37+3 imamo 3100g i dala mi je termin za pon opet da vidimo dal ce se sta desit do tad😜
Ja imam u četvrtak pregled, mislim da je zamjena Zlopaši uvijek Gašparović - ona mi nije neka sreća, dosta je suzdržana.
Ja sam u Petrovu došla onako s “ceste” jer jedini rade serklažu pa me ne fermaju baš nešto, živo me zanima što će mi reći na ovom pregledu, vjerojatno ništa..
Nisam pitala, jesi se što otvorila nakon skidanja serklaže ili sve stoji na mjestu?
Ja imam u četvrtak pregled, mislim da je zamjena Zlopaši uvijek Gašparović - ona mi nije neka sreća, dosta je suzdržana.
Ja sam u Petrovu došla onako s “ceste” jer jedini rade serklažu pa me ne fermaju baš nešto, živo me zanima što će mi reći na ovom pregledu, vjerojatno ništa..
E ne bi ti znala za TA ko mu je zamjena jer ja kod njega samo privatno idem on me sad i poslao kod Radosevicke..
Izvaden je serklaz u 35tt i od tad sam otvorena 2 prsta.. hodam cistim i sve i nista se ne desava 🤷🏼♀️
Imam dogovor s Radosevickom ako ne krene samo do sljd tjedna ic ce indukcija 🙄
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Meni ja žao da nisam išla privatno, nisam ni znala da je to opcija kad se nešto zakomplicira. Mene je moja privatna odmah slala u bolnicu i onda se to sve tako nekako odvilo dalje, ali dobro još pregled dva i gotovo.
Vidiš kako se na kraju ne daju van…Ja bih rado da mi sutra skinu serklažu jer svaku vecer imam epizodu baš jakih braxton hicksa i stalno čekam hoće li krenuti ili ne, ali sigurno hoće prije punih 38 tjedana koliko ju misle držat. Baš me stresira ta situacija ako krene sa serklažom pa dok ja zbrinem starije dijete i dođem do Petrove, još ako krene škola i to bude usred dana... radije da skinu pa nek ide sve svojim tokom.
Kad sam ja išla u Petrovu četvrtkom je bila Gašparovic. Ona mi je kao vodila drugu trudnocu...kontrole svaka 3 tjedna, a sve ostalo mi je propisivali da obavim kod sebe u Vz. Na kraju sam se doma i porodila jer je prije krenulo. Tako da o njoj nemam sad neko izraženi mišljenje. Više imam do Petrove gdje mi se nije sviđala ta odvojenost pregleda od uzv-a i slicne tehnicke stvari. Oni meni tamo npr. Nikad nisu mjerili cerviks, nego prst nutra van i to je to... A možda bi se i u drugoj trudnoci bila vidjela potreba za serklažom. Jer je moj cerviks evidentno u trajnom problemu.
Zato sam sad u ovoj trudnoci jednostavno odlucila startati u Vž uz mišlju ako će se bilo što jako komplicirati uvijek mogu za Petrovu. Za sad nisam požalila ni sekunde. Sve su odradili što je trebalo.
Naravno, dalje ćemo vidjeti...
Probaj sutra sa njom ili tko će te već primiti iskomunicirati sve te svoje i strahove i potencijalne želje. Možda te saslušaju ili barem malo bolje pojasne zašto npr. Nije potrebno pa će ti biti lakše...
Ja ovu noć nisam mogla spavati pa sam malo više unazad listala po ovoj temi. I stvarno je poticajno čitati da je većina cura na kraju gotovo probila termin.
Iako je sve mirno, malo me je jučer opet uhvatila kriza. Čak sam već to počela povezivati sa toplijim danima. Jer sad kad je bilo hladnije sam se baš dobro osjecala, i tu sam napisala da sam malo opustila i onda me sad opet ošinulo da sam još ipak dosta daleko od nekih sigurnih tjedana.
A dobro, valjda te oscilacije tako dođu...
Kruna kako si ti?
Meni ja žao da nisam išla privatno, nisam ni znala da je to opcija kad se nešto zakomplicira. Mene je moja privatna odmah slala u bolnicu i onda se to sve tako nekako odvilo dalje, ali dobro još pregled dva i gotovo.
Vidiš kako se na kraju ne daju van…Ja bih rado da mi sutra skinu serklažu jer svaku vecer imam epizodu baš jakih braxton hicksa i stalno čekam hoće li krenuti ili ne, ali sigurno hoće prije punih 38 tjedana koliko ju misle držat. Baš me stresira ta situacija ako krene sa serklažom pa dok ja zbrinem starije dijete i dođem do Petrove, još ako krene škola i to bude usred dana… radije da skinu pa nek ide sve svojim tokom.
E to pazi jakoo, reci da imas bolove u rodnici..
Meni je zato i skinut u 35tt jer sam imala ogromne bolove u rodnici jer se gurala glavom..
Da ti slucajno ne bi pukao cerviks skroz ako krenu pravi trudovi
👩🏼 27
🧔🏻♂️ 39
Today I’m drowning!”
01.09.2025. Ajla 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji