Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dea3
    24. Kolovoz 2025. 21:52

ana2012

dea3

Ana sjećam se tog osjećaja s prvom curkom kad sam isto došla do 36 punih, možda čak i mrvicu prije pa kreneš sve redom obavljati…frizer, pediker, obrve, trgovine 😂😂😂 jedino moliš Boga : samo da mi sad na tretmanu ne pukne vodenjak 😂😂😂
    Iako realno, nakon toliko ležanja nije da si u stanju skakati…znam da mi je sve bilo napor, ali sad si porijesila te neke stvari…dođu za psihu lijepo osvježenje…

Uh…jedva čekam i nadam se da ću stići isto i sad dosta daleko…za sad je sve mirno i ide svojim tokom dan po dan…

Jao da, ja hodam onako stisnuto i polako kao da će ispast van, a zapravo mi je beba bas visoko, nemam uopće pritisak na dolje - psiha radi čuda 😂. Ali moram priznat da sam psihički procvjetala doslovno, baš se super osjećam.

Brzo će to proć, meni je nakon 28. tjedna nekako proletilo do kraja, valjda kad se opustiš nakon tog prvog “praga”.

100 % točno...
    Ja sam baš imala krizu oko 21/22 tt jer znaš da si još nigdje...
    Baš osjećam koliko sam već sad mrvicu opustila kad sam dostigla 25 tt, a znam da je beba veca sigurno za tjedan. Prošlo je već više od 10 dana da nisam trebala uzimati normabel (do tad sam znala imati neke bolove cca jednom tjedno pa sam uzela)...

Sad mi je idući veliki cilj 28 tt.
    Složila sam si sa klincima tablicu sa tjednima i danima i onda ujutro obojamo dan više...njima je to baš veselje, a i meni dođe kao terapija...gledajući kako se dani popunjavaju! 

To jednostavno može razumjeti samo onaj tko je to prošao... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.