A prikovala sam ss za krevet do te kontrole, najgore mi je zbog dijeteta nemogu ga ni u vrtic odvesti ni nista…bio je velik dosta 1720, 43 cm, 50 dana bolnice, danas 6 godina jos malo ziv, zdrav bdz ikakve posljedice.
A gle, dosta nas vec ima djecu i svi prolazimo tu nemoc da nist ne mozemo s njima, ali opet znas da je za višu silu.
Sreca pa ti je vec veliki i samostalan, mislim da je tu puno veći problem kad je baš mala razlika. Ipak je bebi teže objasniti.
Ako će tebi biti nalaz dobar možda na iducoj kontroli i dobiješ dozvoli za lagane šetnje i kretanje pa ćeš moći.
O pa stvarno je bio veliki kod poroda...ali opet vas je dočekalo dosta dana bolnice.
Ja sam svojega rodila u 34 tjednu i bili smo 16 dana u bolnici.
Pa se sad nadam barem dotle izdrzati, a do toga još ima...
Je definitivno je lakse jer je veliki, a i doma smo ima zena s djecom koje moraju ostat u bolnici..
A koji si ti tjedan sada?
Je definitivno je lakse jer je veliki, a i doma smo ima zena s djecom koje moraju ostat u bolnici..
A koji si ti tjedan sada?
Ušla sam u 28 (27+1) .... Al je beba skroz za tjedan veca pa je i to neka utjeha...
Odlicnoo, ma hocete i do termina...samo da ti savovi drze, meni je u prvoj trudnoci pukao, jer sam dobila infekciju.
Odlicnoo, ma hocete i do termina…samo da ti savovi drze, meni je u prvoj trudnoci pukao, jer sam dobila infekciju.
Ma predaleko mi je gledati u termin... 😂
Pa sam si posložila manje ciljeve pa onda nekako lakše dođem do njih...
Sad čekamo punih 28 tt, za to svugdje piše da je veliki tjedan za sazrijevanje...
A onda iza toga svaka dva tjedna - 30 tt trenutno zvuči jako dobro 🫣 ...tako mi nekako dođe lakše...pa dokle ćemo dogurati...
Evo, nema druge... S time da ja strogo mirujem...
Evo samo ne jedem u krevetu da svoje baš do te mjere ne opterecujem...
Korak po korak, nisam puno citala po forumu imat cu kad i ja, pa nisam ubrala kakvo je stanje s tvojim cerviksom? Al koliko sam shvatila manje vise su sve cure dogurale do sigurnih tjedana
Cure, drzite se, vidim da vas se zadnjih dana bas skupilo..
Meni je nakon stavljanja serklaza receno strogo mirivanje wc-krevet i ne sjediti pod 90• jer to potice otvaranje ..
Mi evo doma uzivamo, mogu rec da je stvarno dobra bebica iako evo vec se navikla na ruke i zajebava nas sa spavanjem po noci cim ju se spusti u krevet 😂
Vjerujem da cete sve doc do sigurnijih tjedana, barem do 34..
Btw.. ja sam u petrovoj u 30tt dobila inekcije za razvoj pluca jer su mi tad krenuli trudovi..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Tajci ovaj forum je pun lijepih završetaka i to baš legne utješno kad čitaš. Tu i tamo se desio i loš ishod i to je opet dobro za procitati čisto da se ne opustimo previše i pomislimo da baš sve može po starom.
Vezano uz cerviks kod mene ga više nema, šav je jedino što drži stvar na životu. Ja sam inace stvarno mirovala, ali se proces otvaranja i skraćivanja cerviksa jednostavno samo nastavio svojim tokom.
Nella uzivajte...
Vjeruje mi biti će još svega..tek ste počeli 🫣🫣
Kod bebe ti je samo jedno sigurno taman kad pomisliš da ste na konju i da ste se posložili stiže neka nova faza 😂😂😂 i to je jednostavno to...
Sjećam se sa prvom curkom kad je počela spavati sa 4.mj. cijelu noc i ja si mislim pa odlično, brzo smo mi to prošli i onda kad je lupila poznata regresija sna sa 4.mj. 😂😂😂😂 i baci te 10 koraka iza...
I tako ...samo smireno i prihvatiti to kao nešto najnormalnije razvojno...
Meni je kontrola 26.09 to ce bjti 3 tjedna nakon serklaze, al osjetim neki pritisak dolje a i curka udara nisko bas, cak mi se i trbuh zna stvrdnuti par puta dnevno vise nezz jel psiha ili stvarno.
Meni je kontrola 26.09 to ce bjti 3 tjedna nakon serklaze, al osjetim neki pritisak dolje a i curka udara nisko bas, cak mi se i trbuh zna stvrdnuti par puta dnevno vise nezz jel psiha ili stvarno.
E s tim se budeš svakodnevno nosila.
Meni je za sad okrenut na zadak i nožice ful dolje...kad lupka ajme meni, uzasan osjecaj....ne znam jel ce sve ispasti ili je to sasvim normalno...
Evo više ništa ne znam ... I isto tako imam poradi svega stalne psihicke oscilacije... Čas sam ok, čas stvarno nisam dobro...veceri mi budu nekako teške...
Sortiraj odgovore
Najstariji