Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kruna23
    29. Srpanj 2025. 21:21

Ma je da. jedva sam dočekala jer sam već imala scenarije da se otvaram. Dada daje se i normabel po potrebi za kontrakcije..eto meni dali tokolizu par dana. Možda je i do doktora koji vodi trudnocu..svatko ima svoju taktiku 🙂

Prijevremeni porod 24tt 👼

• ana2012
    29. Srpanj 2025. 21:31

Kruna23

Bok cure.. evo da se javim s novostima. Jutros određena serklaza sa 17tt i sad dalje mirovanje. Zanima me jesu li vama nakon serklaze ukljucili tokolizu i davali antibiotik? Ne znam jel to standardna procedura il su samo meni iz nekog razloga..

Meni nisu, brisevi i crp su mi bili dobri pa zato nije bilo potrebe za antibiotikom. Iskreno, voljela bi da su mi uključili tokolizu jer minse dosta stezao trbuh taj prvi dan tako da mislim da to može samo pomoći. Nakon toga sam dobila utrogestan sve dok mi nisu stavili pesar i onda cordipin preventivno protiv kontrakcija. Normabel nisu spominjali. A cimerica u Petrovoj je bila i na tokolizi i normabelu i antibiotiku. Ocito ne samo da svaka bolnica, nego i svaki doktor ima svoju politiku..

• dea3
    29. Srpanj 2025. 21:58

Meni je danas tocno 2 tjedna od serklaže.
    I do sad sam 2x imala neku krizu u vidu jačih stezanja.
    Iskreno ne mogu povezati jel povezano s probavom (jer s tim baš imam problema) ili su počele klasične bh kontrakcije.
    Nema bolova, ali trbuh je baš tvrd. Tad mi normabel baš pomogne.
    Nadam se samo da za sad to neće biti prečesto. 
    Samo da nekako doguram do tih 28 tt, nadam se da će onda nekako psihički biti lakše...jer ovo je ponekad baš teško za izdržati...

• Kruna23
    30. Srpanj 2025. 13:14

Joj Dea3 nadam se da ti se neće precesto javljati. Točno znam što je to za psihu..ja sam evo u bolnici pa se na svaki grc prestrasim,a di je još kraj..ili barem tih 28tj.
    Hvala ana2012 na iskustvu, meni su danas uveli još jedan antibiotik.

Prijevremeni porod 24tt 👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.