Zanima me ako itko zna da li se u Petrovoj primaju posjete jer ovdje u OB Karlovac nisu dozvoljene zbog gripe,a s obzirom da imam dijete kod kuće,ne mogu si baš zamislit da ju mjesecima ne vidim.
Nemam ništa od toga.
Ne primam ni tokolizu,samo 3 ture antibiotika na infuziju zbog ureaplasme,zadnju turu jucer primila pa ce sljedeci tjedan ponavljat nalaz. U 2 tjedna otkako ležim u bolnici stanje se nije pogoršalo.
Jer Petrova ima najbolji odjel neonatologije ako se dijete prijevremeno rodi da mu damo najbolje šanse.
Držim fige da bude sve ok I da dođeš do sigurnih tjedana 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Nevjerojatno je što su mi nalazi krvi i urinokulture odlični,ne pokazuju infekciju ni upalu,a brisevi pokazuju ureaplasmu u vecim koncentracijama.
Nemam ništa od toga.
Ne primam ni tokolizu,samo 3 ture antibiotika na infuziju zbog ureaplasme,zadnju turu jucer primila pa ce sljedeci tjedan ponavljat nalaz. U 2 tjedna otkako ležim u bolnici stanje se nije pogoršalo.
Jer Petrova ima najbolji odjel neonatologije ako se dijete prijevremeno rodi da mu damo najbolje šanse.
Držim fige da bude sve ok I da dođeš do sigurnih tjedana 🤞
Puno hvala.
Također želim da tebi sve protekne u najboljem redu do kraja!
Cure da se javim i na ovu temu. 25ti tjedan sam i na redovnom pregledu mi je izmjerio cervix 25 mm. Zasad strogo mirovanje i utrogestani, pregled za 2 tj. Njega brine sto je s 36 pao na 25 u samo mjesec dana :(
Nije mi radio briseve? Jeste vi imale kakve simpt ureoplazme? Jel se pokazala na urino?
Nije mi radio briseve? Jeste vi imale kakve simpt ureoplazme? Jel se pokazala na urino?
Ureaplasma prirodno živi u nama svima pa kad se aktivira nema simptoma u smislu nekih bolova,nelagode i sl. može se otkriti samo u brisevima.
Ureaplasma prirodno živi u nama svima pa kad se aktivira nema simptoma u smislu nekih bolova,nelagode i sl. može se otkriti samo u brisevima.
Hvala na odgovoru. Ne znam je li rizik raditi briseve u trudnoci? Imala sam osjecaj kao da dokt to pokusava izbjeci ako nije nuzno. Rekao je da cemo vidjeti za 2 tj kakvo je stanje pa ako bude potrebe da cemo tad napraviti komoletnu obradu
Zapravo su brisevi nužni za napraviti u trudnoći kako bi se na vrijeme krenulo liječit infekciju ako postoji.
Hvala na odgovoru. Ne znam je li rizik raditi briseve u trudnoci? Imala sam osjecaj kao da dokt to pokusava izbjeci ako nije nuzno. Rekao je da cemo vidjeti za 2 tj kakvo je stanje pa ako bude potrebe da cemo tad napraviti komoletnu obradu
Apsolutno mi nije cilj plasit te, dapace, moja zadnja trudnoca je izgubljena u 18 tt jer doktorica nije smatrala da trebala radit cervikalne briseve.
Ureaplazma mi je nakon spontanog bila 10 na 6tu sto je ogromna “kolicina”.. pila sam mjesecima preslabe antibiotike nakon spontanog i nikako ju spustit..
Ostala sam opet trudna i bila je 10 na 5tu nakon 6 mj uzimanja atibiotika.
Otisla privatno na pregled i sve i dobila jaci atibiotik (u trudnoci sad) i zadnje je bila 10 na 3 evo sad cekam bas nalaze ureaplazme..
Svakako ako mislis da postoji sansa da je imas otidi na bris..
Zelim ti sve najbolje :)
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Sortiraj odgovore
Najstariji