Mislim da nije toliki problem skracenog cerviksa, koliko otvorenost unutarnjeg ušća, barem sam tako ja shvatila doktoricu.
Također imam kontrolu za tjedan dana kada cu biti 22+0, ne očekujem baš najbolje vijesti obzirom da jedva utrogestan vaginaletu stavim u rodnicu koliko mi je sve dolje nisko nabijeno😔
Ali nadam se da ćemo sve na kraju izaći sa lijepim i dobrim vijestima🙏
A koliki je tebi cerviks bio? Meni je oblik slova T i rekla mi je da je to dobro i da sam zatvorena. Ali se skratio. Jel mirujes ili?
Sa 20+0 cerviks 33mm,ali unutarnje ušće otvoreno u slovo V.
Mirujem,ali opet ne strogo (krevet-wc), imam curicu od godinu i po, večinu stvari obavi suprug, ali nije da cijeli dan preležim baš.
Evo mene opet sa lošim vijestima
Danas na pregledu cerviks 7,5mm, unutarnje ušće "U",
Hospitalizirana,čekamo nalaze briseva (ureaplasma je bila pozitivna na zadnjima) ako je sve ok radit će serklažu,ako je Ureaplasma i dalje prisutna treba je liječit,a ne znam da li imamo vremena za to.
Za sad samo mirovanje i utrogestan 3×200.
Roidakal i magnezij pijem na svoju ruku,doktori se složili.
Nadamo se najboljem.
Hospitalizirana,čekamo nalaze briseva (ureaplasma je bila pozitivna na zadnjima) ako je sve ok radit će serklažu,ako je Ureaplasma i dalje prisutna treba je liječit,a ne znam da li imamo vremena za to.
Nadamo se najboljem.
Pozdrav. Kako si? Jesi dobila nalaze? Di si u bolnici?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Nadamo se najboljem.
Pozdrav. Kako si? Jesi dobila nalaze? Di si u bolnici?
OB Karlovac, nažalost nikako se riješiti Ureaplasme, sutra dolaze novi nalazi, trenutno sam na tokolizi i svaki dan je neizvjesan.
Cerviks se više nije skračivao međutim od nedjelje mi izlazi sluzni čep, doktore to ne zabrinjava,kažu još uvijek bi me mogli zašiti ukoliko bi se Ureaplasma povukla,ali vremena je sve manje,a bakterija se neda.
Nisam baš sigurna da se išta može napraviti ako sluzni čep ispadne,ali nisam toliko stručna,znam onoliko koliko pročitam na internetu.
Cerviks se više nije skračivao međutim od nedjelje mi izlazi sluzni čep, doktore to ne zabrinjava,kažu još uvijek bi me mogli zašiti ukoliko bi se Ureaplasma povukla,ali vremena je sve manje,a bakterija se neda.
Nisam baš sigurna da se išta može napraviti ako sluzni čep ispadne,ali nisam toliko stručna,znam onoliko koliko pročitam na internetu.
Jesi dobila nove nalaze briseva? Mene su jučer zasili.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Sutra bi trebali stići.
Sutra sam tocno 23+0 TT.
U kojoj si ti bolnici? Koliki ti je bio cerviks?
Sutra bi trebali stići.
Sutra sam tocno 23+0 TT.
U kojoj si ti bolnici? Koliki ti je bio cerviks?
U vinogradskoj sam. Meni je prvo bio 28mm, pa za tjedan dana 22mm i onda sad u ponedjeljak prije šivanja 16.6mm. Stignu te još zasiti. Koliko je tebi cerviks?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Meni je prije tjedan dana u 22+0 TT bio 7,5mm i od tad se nije skratio. Međutim serklaža se ne može napraviti dok god je prisutna infekcija u tijelu.
Mislim da bi bila mirnija da mi nije počela izlaziti ta neka sluz od nedjelje,ali evo upravo čekam vizitu i nadam se danas sterilnim nalazima,jer na balazu u petak su bile niske koncentracije Ureaplasme.
Još imam samo tjedan dana da me zaše, serklažu rade do 24 TT.
Unutarnje ušće mi je otvoreno, vanjsko i dalje zatvoreno.
Da li si ti imala neku infekciju ili kontrakcije? Što je dovelo do skracivanja tvog cerviksa ako znaš?
Sortiraj odgovore
Najstariji