Meni za taj WC nema spasa 😂, nekad mi nešto pomogne, uglavnom nikad ništa.. i to od kad mirujem, dok nisam počela s mirovanjem, stvarno uredno svaki dan.
Jedva čekam idući utorak i kontrolu, nemogu više 🤬🤬
Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈
Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈
Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊
Super, dobro je znati ...ja danas planiram nazvati ginekologa vezano za kontrakcije...jutros sam ih imala 2-3, a do danas su bile 2-3 kroz cijeli dan, pa čisto da pitam za savjet i da li je to uopće normalno jer nisam baš upoznata puno sa njima🙄
Evo cure ja zvala doktora zbog malo češćih kontrakcija danss i rekao mi da pijem magnezij i stavljam vaginalno utrogestan 3*200 mg, pa ukoliko se ne smire da se javim ..pa sad u Božje ruke i da se smire🙏
Linaa drži se i javljaj situaciju ❤️
Ja mogu prijaviti bol u kružnom ligamentu kad duže stojim to mi je isto od mirovanja 100% 🤬🤬. Od početka imam problema s njim jer se ne širi dovoljno brzo i jedino što mi je pomagalo je joga i eto ga sad opet..
Mačkor, hvala, naravno javim sve♥️🙏 a joj, sjećam se te boli nije nimalo ugodna...želim da ti šta prije prođe 🙏
Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja..
23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm?
svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘
Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja..
23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm?
svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘
To mi zvuci kao situacija za seklazu? I definitivno strogo mirovanje.
Jesu ti dali neku terapiju? Imas li bolove, kontrakcije, grceve?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Serklazu su odbili raditi jer kazu rizicno je...uzimam samo utrogesta i mg... a imam i bh kontrakcije al sve je to bez bilo kakvih bolova.
Da.. tako sam i ja samo na magneziju direct 2×300mg i utrogestanu 3×200mg vaginalete. Ali kod mene je malo drugacija situacija, meni se od 28.tj cerviks skratio na 28 mm i smeksao, prohodan za prst. Od tad sam na strogom mirovanju.
U 30tom tjednu sam imala zadnji pregled i situacija je bila ista, sad idem opet sljedeci tjedan na kontrolu, jedva ekam vidjeti situaciju.
Ali ja sam ti bila na tokolizi 48h u bolnici zbog kontrakcija i primila sam deksametazon za bebina pluca.
Kad je tebi sljedeci pregled? Jesu ti spominjali tokolizu posto imas kontrakcije? BH nisu opasne ako nisu bolne ali isto mogu utjecati na otvaranje... ja isto imam i bolnr i nebolne grceve i kontrakcija od 20tog tjedna i nosim nisko.. sve je vjerojatno uzrokovalo prerano skracivanje cerviksa i otvaranje.
Ja bi ti svakako savjetovala strogo mirovanje, izbjegavati sjedenje i stajanje, najvise lezanje na lijevom boku...
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji