Hvala vam na savjetima cure ...danas ću krenuti opet sa probioticima, pa se nadam da će biti barem malo bolje♥️
Meni za taj WC nema spasa 😂, nekad mi nešto pomogne, uglavnom nikad ništa.. i to od kad mirujem, dok nisam počela s mirovanjem, stvarno uredno svaki dan.
Jedva čekam idući utorak i kontrolu, nemogu više 🤬🤬
Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈
Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊
🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈
Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊
Super, dobro je znati ...ja danas planiram nazvati ginekologa vezano za kontrakcije...jutros sam ih imala 2-3, a do danas su bile 2-3 kroz cijeli dan, pa čisto da pitam za savjet i da li je to uopće normalno jer nisam baš upoznata puno sa njima🙄
Evo cure ja zvala doktora zbog malo češćih kontrakcija danss i rekao mi da pijem magnezij i stavljam vaginalno utrogestan 3*200 mg, pa ukoliko se ne smire da se javim ..pa sad u Božje ruke i da se smire🙏
Linaa drži se i javljaj situaciju ❤️
Ja mogu prijaviti bol u kružnom ligamentu kad duže stojim to mi je isto od mirovanja 100% 🤬🤬. Od početka imam problema s njim jer se ne širi dovoljno brzo i jedino što mi je pomagalo je joga i eto ga sad opet..
Mačkor, hvala, naravno javim sve♥️🙏 a joj, sjećam se te boli nije nimalo ugodna...želim da ti šta prije prođe 🙏
Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja..
23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm?
svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘
Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja..
23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm?
svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘
To mi zvuci kao situacija za seklazu? I definitivno strogo mirovanje.
Jesu ti dali neku terapiju? Imas li bolove, kontrakcije, grceve?
🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Serklazu su odbili raditi jer kazu rizicno je...uzimam samo utrogesta i mg... a imam i bh kontrakcije al sve je to bez bilo kakvih bolova.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji