Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • linaa
    04. Srpanj 2023. 12:19

Hvala vam na savjetima cure ...danas ću krenuti opet sa probioticima, pa se nadam da će biti barem malo bolje♥️

Mačkor
    04. Srpanj 2023. 17:16

Meni za taj WC nema spasa 😂, nekad mi nešto pomogne, uglavnom nikad ništa.. i to od kad mirujem, dok nisam počela s mirovanjem, stvarno uredno svaki dan. 
    Jedva čekam idući utorak i kontrolu, nemogu više 🤬🤬

Vanilla Diva
    05. Srpanj 2023. 10:15

Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈 
    Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

• linaa
    05. Srpanj 2023. 13:30

Vanilla Diva

Meni je isto koma bilo u bolnici kad sam bila.. valjda nekako i psihicki i od tokolize, sve mi se zivo usporilo i nisam mogla u wc 🙈
    Muz me spasio s probiotickim jogurtima i psilijum ljuskicama/prahom. Taj psilijum je odvratan za popiti ali on pomaze kod zatvora jer su to cista vlakna. Dvije zlice samo promutiti u vodi i odmah popiti jer se brzo krene stvarati zelatina. Nema neku okus ali zbog te teksture je fuj ali stvarno pomaze pa eto, ako imate zatvor a niste to jos probale, probajte 😊

Super, dobro je znati ...ja danas planiram nazvati ginekologa vezano za kontrakcije...jutros sam ih imala 2-3, a do danas su bile 2-3 kroz cijeli dan, pa čisto da pitam za savjet i da li je to uopće normalno jer nisam baš upoznata puno sa njima🙄

• linaa
    05. Srpanj 2023. 19:22

Evo cure ja zvala doktora zbog malo češćih kontrakcija danss i rekao mi da pijem magnezij i stavljam vaginalno utrogestan 3*200 mg, pa ukoliko se ne smire da se javim ..pa sad u Božje ruke i da se smire🙏

Mačkor
    05. Srpanj 2023. 20:31

Linaa drži se i javljaj situaciju ❤️ 

Ja mogu prijaviti bol u kružnom ligamentu kad duže stojim to mi je isto od mirovanja 100% 🤬🤬.  Od početka imam problema s njim jer se ne širi dovoljno brzo i jedino što mi je pomagalo je joga i eto ga sad opet..

• linaa
    05. Srpanj 2023. 20:38

Mačkor, hvala, naravno javim sve♥️🙏 a joj, sjećam se te boli nije nimalo ugodna...želim da ti šta prije prođe 🙏

• loli24
    06. Srpanj 2023. 15:57

Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja.. 
    23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm? 
    svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘

Vanilla Diva
    06. Srpanj 2023. 16:34

loli24

Pozdrav drage mame.. zanima me dali ima neko sa slicnim iskustvom kao ja..
    23tt unutarnje usce U oblika i cerviks 10mm?
    svaki iskustvo mi je od pomoci. Hvala vam 😘

To mi zvuci kao situacija za seklazu? I definitivno strogo mirovanje. 
    Jesu ti dali neku terapiju? Imas li bolove, kontrakcije, grceve? 

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

• loli24
    06. Srpanj 2023. 17:35

Serklazu su odbili raditi jer kazu rizicno je...uzimam samo utrogesta i mg... a imam i bh kontrakcije al sve je to bez bilo kakvih bolova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani