Daa sve pretrage napravljene ali nema uzrokaa skracivanja kaze doktor jednostavno je tako uroden slabi cerviks....
Hahah daa dezinficiram papir uvijek na wc skoljku i sve drugo...
Zanima me jos jeste imale iscjedak os utrogestana vag? 🤔🤔
Daa sve pretrage napravljene ali nema uzrokaa skracivanja kaze doktor jednostavno je tako uroden slabi cerviks….
Hahah daa dezinficiram papir uvijek na wc skoljku i sve drugo…
Zanima me jos jeste imale iscjedak os utrogestana vag? 🤔🤔
Upravo sam ti htjela napisati da to može biti i do anatomije same žene. Nemora biti nikakav uzrok osim što je on po prirodi eto takav. Naravno, super što su ti napravili sve moguće pretrage da isključe razno razne potencijalne uzroke.
Meni je razlog skraćivanja pad niz stepenice, u jednom danu se skratio za centimetar od udarca..
Iscjedak od utrogestana je odvratan, ali je normalan 😂 , pa neka te to ne brine ❤️.
Jooj to je bas stresno kad ti ae desi to sto je tebi.... 😏 da bio me vec poceo zabrinjavati taj iscjedak.... 🤔
Ma jasno da.. moze biti do anatomije. Meni se "bez razloga" poceo skracivati od 28.tjedna. sad me zanima jel me idta sudbina ceka i za buduce trudnoce ili ne mora biti...
Sto se tice iscjedka od utrica, uzas. Prvo sam skakala svaki put misleci da mi curka plodna voda ali samo je sve obilno od vaginalete. A pogotovo ako se malo uznojim (posto je ljeto - neizbjezno) onda je jos nekako vodenastije i uzasnije. Ja stavljam dnevne uloske nekoliko na dan, ali i gace mijenjam bar jednom dnevno. Tak da.. ocito je normalno
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Vanila jesu tebi radili serklaz ili se drzis bez?
Koliko je tvoj cerviks i UU?
Uzas da ja sam mislila u teudnoci cu se barem ulozaka rijesiti a na kraju ih vise koritim nego ikad prije... i to zbog vrucine sto kazes isto bas osjecaj kao da curi nesto a ubiti nista... haha problemiii....
Nisu meni serklazu radili, bilo je prekasno a i cerviks je tad bio na 28 mm, sto je kao jos ok za te tjedne. I u obliku Y.
A sto se otvorenosti tice, pise mi u nalazu porcija 1/2 članka, smeksan, CC za prst prohodan do glavice i ovoja.
Ja to sad ne kuzim bas, valjda znaci da sam otvorena 1 prst. A dan prije toga pregleda (bila sam vaginalno pregledana dva dana za redom sto isto nije bas najbajnije) su mi napisali da je tijesno za 1 pp.
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
a da tebi se poceo skracivati ipak u nekim kolko tolko sigurnijim tjednima...pa je to jos i okej....
Ja se isto ne razumijem u sve te njihove termine 🙄 ...
Ja sam vec sada pocela razmisljat kako cu podnije drugu trudnocu uz sve ovo sada sto se desava,a ovo mi je prva trudnoca vec me strah... vec je doktor spomenuo da u slj.trudnkci odmah na pocetku taditi serklaz zbog slabog cerviksa... 😶😶😶😶
Da, ne znam ni sama... ja si ni blizu nisam ovako zamisljala trudnocu. Nekako sam bas mislila kako ce meni to lezati i kak cu super sve podnositi jer mi je na pocetku bilo dobro.. imala sam mucnine malo do 8.tjedna, dakle nista i umor. Kasnije doslovce nista, nisam ni znala da sam trudna. I onda je polako krenulo ali opet. Valjda nesto mora. Zao mi je vas koje ste imale problema i na pocetku pa sad prrd kraj mirovanje i sve
.. ali izdrzat se moze sve! 🤞🏻🍀 samo polako i pozitivno i dogurat cemo do kraja
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ja sam se isto nakon prvog poroda( iz kojeg sam jedva izvukla živu glavu) pribojavala i same pomisli na drugu trudnoću...ali s vremenom mi je Bog dao snage da ne mislim šta se desilo nego da gledam samo hrabro naprijed... vjerojatno nisam napomenula, ali i prva i druga trudnoća su preko vantjelesne oplodnje(IVF i FET) tako da sam zahvalna Bogu da je uspjelo oba puta iz prve...ova cijela trudnoća je borba, i nadam se da će doći do termina🙏 ..to želim svima nama koje se borimo, čuvamo,mirujemo...lakše je kad imaš sa kime podijeliti svoju priču tako da sam baš zahvalna na tome🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji